Jump to content

Препоръчани коментари

Константин открива с Болка в Минути

нашата съфорумничка дали се подмокря в публиката?

Редактирано от Emanuela.Carey
  • Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 18 минути, asylum каза:

Яша, Есило, Миро, Гальо, Рейхано и Амете!

чудя се кое повече ме кефи:
Докосваш на Мира
или
Луда съм, че те обичам на Есил.

Анелия в ултра садо мазо екипче и след нея Преслава с блузка с 2.50 от битака, бели чизми и къса пола :D 

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Константин открива с Болка в Минути

нашата съфорумничка дали се подмокря в публиката?

Нямаше ли да е от 19 часа?

На пълен плейбек е засега

преди 2 минути, DevilWish каза:

Нямаше ли да е от 19 часа?

21

Ритуал за публично унижение на Надя да гледа с цялата публика от Арената как мъжа ѝ щипе по дупетата 20 полу-голи манекенки, които е качил на сцената.

И за Болка в Минути и От Утре Ще е Друго я няма Фатмеслава. И за тоя концерт не я поканиха!

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

И за Болка в Минути и От Утре Ще е Друго я няма Фатмеслава. И за тоя концерт не я поканиха!

Поне вафли ще има :D 

преди 12 минути, Emanuela.Carey каза:

Напълно заслужено за тази дебела лицемерка.

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

е, поне фатмеслава ще има СОЛО концерт, заразлика от Кокаин. За мен това е сборка, в никакъв, ама в никакъв случай соло концерт. Те дори дуетните му партньори му го продадоха, той фенове освен Ну Заяц няма, а соло песен не е пускал отпреди пандемията и тя му беше 4-тата соло за десетилетието 10-19.

Дара ще представи BANGARANGA с rework-ната версия във Виена, с което ще бъде първата чалга на такъв престижен фестивал

Десислава обаче също си пя Болката в минути на баладичния концерт, явно и на двамата не им се занимава да канят другия. :D Коцьо трябва да й е благодарен, защото нейните части са най-известните и в двете песни. Е, не толкова благодарен колкото на Райна, която го издигна в чалга йерархията и го бутна в Пайнер...

Редактирано от SG
преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

АЙДЕ НА ХИТА

Значи започва с дуетите? Новата с Емилия и тази с Алисия? 

преди 1 минута, DevilWish каза:

Значи започва с дуетите? Новата с Емилия и тази с Алисия? 

Сега ги прекъсна, за да изкара Фънки и Рачков...

преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза:

чудя се кое повече ме кефи:
Докосваш на Мира
или
Луда съм, че те обичам на Есил.

Анелия в ултра садо мазо екипче и след нея Преслава с блузка с 2.50 от битака, бели чизми и къса пола :D 

Чу ли Джери как се обърка и представи Мира на песента на Есил 🤣 

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

Дара ще представи BANGARANGA с rework-ната версия във Виена, с което ще бъде първата чалга на такъв престижен фестивал

Много по-яка е така!

Дъртия Стораро даже не се бори с плейбека. Изкарали са го от старческия дом и са го напълнили с амфети като шаран на Никулден.

животът е толкова несправедлив. Райна направи от Константин човек и 20+ години по-късно той все още обира народната любов, а тя е тотално забравена. :( 

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

животът е толкова несправедлив. Райна направи от Константин човек и 20+ години по-късно той все още обира народната любов, а тя е тотално забравена. :( 

Не е баш така. Той беше по-известен от нея и с хитове сред по-зряла аудитория. После почна с простотиите

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

излезна ми лайв в тикток от сборния концерт - неслушаемо,заспала публика,надвикване с плейбека

не съм съгласен,че мами е тотално забравена,нито пък че константин е човек

Току що, fengergana каза:

излезна ми лайв в тикток от сборния концерт - неслушаемо,заспала публика,надвикване с плейбека

не съм съгласен,че мами е тотално забравена,нито пък че константин е човек

нека бъдем обективни, Райна към 2026 няма как да напълни тая зала, но Кокаин някакси успя :( 

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Минаха Лидия и Анчето, КЪДЕ Е ЕМАНУЕЛА ЗА ДА СПРА ДА ГЛЕДАМ

sad-monkey.gif

Много бързо са минали. Сигурно ще е към края, ако концерта е час и половина, два? 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...