Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

22:22 /2025/
Зиг заг, Неговата жена, Ток по тялото, Мъко моя, Жалко, Докторе /2024/
Името ти, Горчиво /2023/
Честит Рожден ден, Еуфория /2022/
Ти не си за мен, Къде беше ти /2021/
?????

Любимият трак на Крис Дженър:
20-1_7499691882139679638_original.jpg

Буквално всички изброени са чоп . Нищо общо с песните, които пускаше преди и бяха събитие. Ти не си за мен е последния и соло смаш от тия дето само тя умееше да прави . Сама си написала - 2021.

преди 18 минути, Гальо каза:

Някой знае ли Преси ще пуска ли нещо, някой соло хит? Ще стане 1 година от "Беше ли ти хубаво"

Никога

• Отговори 1,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 часа , Lelqtian каза:

Облажи и помириса хита на Рашия, какво още искате????? 

Обожавам . Добре че беше версията на Рашия, че да и направи поне Делта Форс хит, иначе тоя албум щеше да е за коша

тотално вече. 

преди 47 минути, swiftiebe каза:

Ти не си за мен е последния и соло смаш от тия дето само тя умееше да прави .

Пробвай пак, На сиан шукар е хитЯ, не калпавия кавъв на български на Гален ;) 

преди 57 минути, swiftiebe каза:

Буквално всички изброени са чоп . Нищо общо с песните, които пускаше преди и бяха събитие. Ти не си за мен е последния и соло смаш от тия дето само тя умееше да прави . Сама си написала - 2021.

Никога

Пенсионираха се, след като Емануела и Ваня Великова ги смазаха 🩷

преди 7 минути, asylum каза:

Пенсионираха се, след като Емануела и Ваня Великова ги смазаха 🩷

Време е Ванчето да напълни Уембли и да закриваме. измерението. 

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Време е Ванчето да напълни Уембли и да закриваме. измерението. 

До кога ще даваме гластност на такива мазги ?

Това нещо заслужава да не излиза от провинциалният клозет в който живее. Жестоко уронване на всичко, което така или иначе е почти разрушено. 

Не трябва да е модерно да си мързелив и да се треби с подони конкурси. 

Току що, stereoto_ каза:

Това нещо заслужава да не излиза от провинциалният клозет в който живее. Жестоко уронване на всичко, което така или иначе е почти разрушено. 

Ваня тресе цялата планета с гърмежни хитове, и ако нещо, подони конкорси пробиха с нея ;)

Близалкадей! 

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Ваня тресе цялата планета с гърмежни хитове, и ако нещо, подони конкорси пробиха с нея ;)

Близалкадей! 

Ваня може да тресе всичко по себе си, но държвата няма как да я тресе.

Хубавото е, че е доста ограничена и си мисли, че иронията ще я направи популярна и недостижима, но това може и да стане но само за определен таргет аудитория. Но всяко чудо за три дни. Жал ми е за такива като Ваня, мързелът е голям порок, а тук е солиден. 

преди 48 минути, Lelqtian каза:

Пробвай пак, На сиан шукар е хитЯ, не калпавия кавъв на български на Гален ;) 

Е истина си е. Как да спориш с факти!

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 19 Март 2026
Топ 10 — моментна снимка
Това е списък с водещите позиции. Колоната "Промяна" показва движението спрямо предишната класация.
#ПесенГледанияПромянаДни
1221 103⏺ 06
2113 729⏺ 03
372 371⬆️ +12482
466 429⬇️ -110
562 454⬆️ +92
662 366⬇️ -138
748 008⬆️ +82
847 078⬇️ -296
933 792⬆️ +134
1033 782⬆️ +155
преди 1 час, stereoto_ каза:

преди 1 час, stereoto_ каза:

Ваня може да тресе всичко по себе си, но държвата няма как да я тресе.

Хубавото е, че е доста ограничена и си мисли, че иронията ще я направи популярна и недостижима, но това може и да стане но само за определен таргет аудитория. Но всяко чудо за три дни. Жал ми е за такива като Ваня, мързелът е голям порок, а тук е солиден. 

Ма за какъв мързел опяваш? Жената си обикаля по участия, отделно работи и други работи, сама издържа себе си и дете. Другото е въпрос на вкус, но си е действащ изпълнител с песни и изяви. 

преди 1 час, Lelqtian каза:
FACEBOOK.COM

Топ кандидат президентска двойка! 

Дует на годината!

преди 9 минути, asylum каза:

Ма за какъв мързел опяваш? Жената си обикаля по участия, отделно работи и други работи, сама издържа себе си и дете. Другото е въпрос на вкус, но си е действащ изпълнител с песни и изяви. 

Дует на годината!

E, в такъв случай - Господ да пази България!

Няма лошо човек да работ и да издържа дете, но има лошо простотията да се превръща в тренд и всякакви психично нестабилни хора да бъдат на дневен ред. От друга старана мисля, че детето един ден ще порасне и ще има проблем с реномето на майка му. :D 

преди 39 минути, stereoto_ каза:

E, в такъв случай - Господ да пази България!

Няма лошо човек да работ и да издържа дете, но има лошо простотията да се превръща в тренд и всякакви психично нестабилни хора да бъдат на дневен ред. От друга старана мисля, че детето един ден ще порасне и ще има проблем с реномето на майка му. :D 

То не е тренд, а ниша - хумористична. Няма други там май. И явно е успешна, щом вече 5-6 години не е омръзнала. 
Детето иначе май е голямо, някъде 14-15. 

преди 5 часа , swiftiebe каза:

Никога

Ако това не са хитове и мерилото е Ти не си за мен, тогава след тази песен в жанра има точно 2-3 соло хита.

Къв съм як

Улицата 

Мръсница

преди 7 минути, Willy каза:

Ако това не са хитове и мерилото е Ти не си за мен, тогава след тази песен в жанра има точно 2-3 соло хита.

Къв съм як

Улицата 

Мръсница

Улицата и Ти не си за мен са ми фаворитите в последните години ❤️ 

преди 43 минути, Willy каза:

Къв съм як

Улицата 

Мръсница

Не говоря за другите изпълнители, те да уцелят голям хит е на късмет общо взето . Говоря за Галена която правеше смаш до смаш, ама това отдавна отмина.

Редактирано от swiftiebe
преди 44 минути, Willy каза:

Къв съм як

Улицата 

Мръсница

Ами то си е общо взето така. Дуетите са по-големи хитове. 

Имам чувството че Галена и Преслава не са пускали нова песен от година. Дано готвят интересни песни за пролетта.

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Имам чувството че Галена и Преслава не са пускали нова песен от година. Дано готвят интересни песни за пролетта.

Трябваше да заложат на нещо по-бързо . С тая песен закъсняха с няколко години, ако беше пусната със същото заглавие и звучене през 2020-2021 щеше да е голям хит. Просто темата им за скарването не вълнува + че има песни и то много успешно със сходно темпо, аранжимент и звучене, като една от тях е на Галена.

преди 23 минути, swiftiebe каза:

Трябваше да заложат на нещо по-бързо . С тая песен закъсняха с няколко години, ако беше пусната със същото заглавие и звучене през 2020-2021 щеше да е голям хит. Просто темата им за скарването не вълнува + че има песни и то много успешно със сходно темпо, аранжимент и звучене, като една от тях е на Галена.

Като идея беше добро - сдобряването, текста за наградите, седенето на подиум с първо и второ място. Вече рядко има чалга песни, в които не се пее за любов.
Имаше и хайпа - мисля че направи над 300к първия ден.

Просто този аранжимент по шаблон вече е мега омръзнал.
Чак ми е изненадващо, че Ганев го е ползвал. Обикновено за Галена се раздава повече.

преди 22 минути, swiftiebe каза:

Емануела спечели от разнообразното звучене, което предложи миналата година, и заслужено стъпи на върха. 

преди 14 минути, WindWalkerMonk каза:

Mного добър клип. 

Краден

преди 3 часа , swiftiebe каза:

Не говоря за другите изпълнители, те да уцелят голям хит е на късмет общо взето . Говоря за Галена която правеше смаш до смаш, ама това отдавна отмина.

Галена никога не е пускала 2 последователни сингъла, които да са били соло и да са били смашове на ниво "ТНЗМ" 😭

По твоята логика е безхитов флоп ☠️

Редактирано от Andrew Cunanan.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...