Jump to content

Препоръчани коментари

Току що, WindWalkerMonk каза:

E да, сега трябва и тя да направи Арена, иначе ще си остане назад. Тя все пак е правила концерти още преди 20 години, само дето е смешно пика на кариерата да ти е стадиона в Кюстендил 2004, и от тогава да не може една Арена да направиш. Ако това не е деградация не знам и ми е странно, че тя не се усеща. Вече е на 60 де, късно, ама можеше. 

то туй в кюсстендил е била сборка, а не нейн соло концерт.

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

E да, сега трябва и тя да направи Арена, иначе ще си остане назад. Тя все пак е правила концерти още преди 20 години, само дето е смешно пика на кариерата да ти е стадиона в Кюстендил 2004, и от тогава да не може една Арена да направиш. Ако това не е деградация не знам и ми е странно, че тя не се усеща. Вече е на 60 де, късно, ама можеше. 

Арена може да направи, ако имат нужда да разчистят и изкопаят терената и го викнат с трактора, иначе не виждам как. Освен да прекръстят някой селски нужник на "Арена Клозетник"? 

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

то туй в кюсстендил е била сборка, а не нейн соло концерт.

По - скоро са я подгряли и после тя е пяла 1 час. Ама това ще й е. И Арена Русе нали който и е единствения голям концерт за последните години. Щеше да е успех, ако всеки 2ри не пълнеше Арената. Айде за нейните там Вана, Кама, Нелина и сие си е успех. Но като се има превид, че Софа е също от тогава... 

Току що, WindWalkerMonk каза:

По - скоро са я подгряли и после тя е пяла 1 час. Ама това ще й е. И Арена Русе нали който и е единствения голям концерт за последните години. Щеше да е успех, ако всеки 2ри не пълнеше Арената. Айде за нейните там Вана, Кама, Нелина и сие си е успех. Но като се има превид, че Софа е също от тогава... 

мило виж кви обложки сътворих за новата сборка на леля

Термо елек с нотна т.png

Портрет с елек и тет.png

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Термо елек с нотна т.png

Портрет с елек и тет.png

Направи една от кенефа, музиката е запек - нейната 100% 

• Spiders
Клюки
Рени в ужас: Синът ми кара казарма в Израел, моля се непрекъснато!
С течение на времето певицата се раздели със своя мъж, взе момчетата си и се прибра в родината. Въпреки това и до днес Рени говори с любов за страната на юдеите, в която изживяла прекрасни мигове.
HotNews.bg • 13 Март 2026
Клюки
Деси Слава и Емилия най-после правят дует
Силни емоции и топли думи белязаха последните дни за една от най-обичаните български попфолк изпълнителки – Деси Слава.
HotNews.bg • 13 Март 2026
Клюки
Азис показа резултата три седмици след операцията: Гордо нося тези гърди! Снимки
Краля на поп фолка у нас, който е част от журито в тазгодишния сезон на "Като две капки вода", изненада последователите си
Blitz.bg • 12 Март 2026

Между другото много олекнаха старите имена от Пайнер. Уж много големи, уж огромни хитове, концерти, стадиони, а тия от Ара ги разбиха  - Софа, Азис, Стораро знаем как нали, но пак. Деси Слава се мъчи с билети по 20 лева, но тя наскоро направи два концерта де. И то Азис две дати пусна, Софа със Куку Бенд 5. 

А големите звезди на Пайнер - Глория, Ивана, Камелия и дори там Преса и Галя чакаха Софа и Стораро първи. Един Меди ги направи за смях дето е от вчера.

Емануела пусна и задните редове. Но като гледам и те изчезват бързо

преди 57 минути, WindWalkerMonk каза:

Направи една от кенефа, музиката е запек - нейната 100% 

100%-ови гомна

https://youtu.be/e4Em770Wv8I?si=brfguxL9rwJDK75p

Може ли някой да обясни на селянин като мен откъде се влиза в залата ако си правостоящ?

Защото на Галена се качих по стълбите, а то се оказа че не е там, и всички работещи ме гледаха учудено като ги питах как да сляза долу, даже казваха че не пускали 🤦‍♂️ та оправих се тогава по случайност, но питам сега за да знам предварително за Емануела

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

@xroflx9 какво мислиш за този секси хит?

Много повече ми харесва от повърнята Пробвай се

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Защото сме мръсни селянки от провинцията и чалгата е нашият живот!!!

Говори за себе си,скъпа ; *

преди 6 минути, lucellent каза:

Може ли някой да обясни на селянин като мен откъде се влиза в залата ако си правостоящ?

Защото на Галена се качих по стълбите, а то се оказа че не е там, и всички работещи ме гледаха учудено като ги питах как да сляза долу, даже казваха че не пускали 🤦‍♂️ та оправих се тогава по случайност, но питам сега за да знам предварително за Емануела

По-принцип правостоящите са най-долу и няма логика да качваш стълби. На билета ти пише вход и евентуално сектор. Търсиш в коя врата на арената пише номера за вход/сектор от билета ти.

Или питаш стюардите, които носят зелени елечета да те насочат.

преди 1 минута, Olay каза:

По-принцип правостоящите са най-долу и няма логика да качваш стълби. На билета ти пише вход и евентуално сектор. Търсиш в коя врата на арената пише номера за вход/сектор от билета ти.

Или питаш стюардите, които носят зелени елечета да те насочат.

Благодаря! Качих се по стълбите защото там бяха двама от проверяващите и всички бяха натам, не помня да е имало някой който да проверява билети най-долу но може и да не съм видял

преди 45 минути, lucellent каза:

Благодаря! Качих се по стълбите защото там бяха двама от проверяващите и всички бяха натам, не помня да е имало някой който да проверява билети най-долу но може и да не съм видял

Входа за правите беше най-отпред и най-близо до продажбите на календар и мърч, както и до поставеното светящо за селфи.

Не работеше вип входа и влизахме заедно с всички други.

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

А ние на теб разчитахме да се разпродаде арената…

spacer.png

Не ме предизвиквай да спретна набързо едно обаждане и внезапно концертът да се отмени "по независими от мен причини".

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Термо елек с нотна т.png

Портрет с елек и тет.png

Музиката е написана като дкфйрлкф кдкфйфлр 848ндкд

преди 3 часа , Lelqtian каза:

Арена може да направи, ако имат нужда да разчистят и изкопаят терената и го викнат с трактора

Е, що, бе, басейн ли ще прави?

преди 11 часа , Emanuela.Carey каза:

Емануела - Арена 8888 - 18ти ноември

INSTAGRAM.COM

https://www.eventim.bg/eventseries/емануела-4115192/

защо СРЯДА  ??? Работен ден??😡😡😡

преди 30 минути, FikLena каза:

Другите дни е заета на околовръстното. 

преди 2 часа , FikLena каза:

Щото е по-евтино. А и нейните фенове са мързеливци и не работят.

преди 5 часа , FikLena каза:

Защото датата е рожденият ѝ ден

преди 11 часа , Olay каза:

Има ли изобщо някоя позната песен тук?

Има 5 нови песни.

преди 47 минути, Sunlight каза:

Има 5 нови песни.

6 + новата версия на "Радост-тревога"

преди 9 часа , FikLena каза:

преди 24 минути, FikLena каза:

За пуска втора дата Събота

Screenshot_20260314_095339_Opera.jpg

Разпродаде ли?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...