Jump to content

Препоръчани коментари

преди 21 минути, DevilWish каза:

Уж концертите тръгнаха, но хората не купуват.... какво да кажем. Важно е обаче накрая колко ще продаде :D 

Тя Невена спечели 2004, Роксана и Дара и аз ги знам..... тези трите съм ги гледал. Другите не си ги и спомням особено. :D Знам, че Гери-Никол е печелила формат.

невена спечели 2007

преди 1 минута, DevilWish каза:

Гери-Сопол не беше ли първа? А Тита?

Тия двете са били в група, отпаднала далеч преди финала. Според уикипедия, победител бил някой си Славин Славчев, който и да е това, явно не е искал да бъде известен след упражнението. 

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

невена спечели 2007

Вярно. Защо все си мисля, че е стартирало 2004. Нали Глория беше в журито тогава.

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Тия двете са били в група, отпаднала далеч преди финала. Според уикипедия, победител бил някой си Славин Славчев, който и да е това, явно не е искал да бъде известен след упражнението. 

Аха, ясно. За Дара помня, че е била трета. От тези победители се сещам само за Невена Цонева и за тази Петя Панева съм чувал. Това е.

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

@asylum шекспир трепери пред поетичния талант на Джоджи.

Топ мръсница-лирик-артистка-химик, абе:

Коментирахте ли ченето на Анелия?

Screenshot_20260218_192633_YouTube.jpg

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

днес е празник! 

638036669_122311891508024968_8115894590575357384_n.jpg

Изобжо не си приличат с Меди.. Саби е много готин 

преди 1 час, DevilWish каза:

Вярно. Защо все си мисля, че е стартирало 2004. Нали Глория беше в журито тогава.

Аха, ясно. За Дара помня, че е била трета. От тези победители се сещам само за Невена Цонева и за тази Петя Панева съм чувал. Това е.

2005 беше първият музикален формат по НОВА - Стар Академи. 

Иначе Хит минус 1 май е доайенът, но не помня какъв беше регламентът там.

Аз на село пред нашите след ку.веенето в София

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

image.png.0b06e9940eee85c0ee44a597e0b70423.png

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Аз на село пред нашите след ку.веенето в София

Ти в църквата на Великден, за да съблазниш секси брадатия 30 годишен непорочен свещеник и да се любите бясно и горещо зад олтара на Иисус. 🥰

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

днес е празник! 

638036669_122311891508024968_8115894590575357384_n.jpg

4 години половината от "Не си ме давай" + фразата "Отивам на доктор, от тебе не ми е добре " и дотам. 

преди 3 часа , DevilWish каза:

Обърках се за събитието. Каза 11 и 12 за някакъв концерт.

Невена Цонева я изключих, след като покани човек, който твърдеше, че мъртвите имат GSM-и. 

преди 2 минути, Thecranfan каза:

Невена Цонева я изключих, след като покани човек, който твърдеше, че мъртвите имат GSM-и. 

Той твърдеше, че проверяват и нашите телефони. За Марио говориш, нали?

преди 9 минути, DevilWish каза:

Той твърдеше, че проверяват и нашите телефони. За Марио говориш, нали?

Да. Отворен съм към езотерика, вярвам и смятам, че има нещо отвъд видимото ... но това ми дойде в повече.

преди 12 минути, Thecranfan каза:

Да. Отворен съм към езотерика, вярвам и смятам, че има нещо отвъд видимото ... но това ми дойде в повече.

Аз също. Виж, всеки твърди и може да види различни неща...... това е неговата истина. Аз мисля, че Невена не оспори това, даже и да не е съгласна с него, защото той беше гост и казваше това, което вижда. За мен също нещата стоят по много по-различен начин от който той ги представи.

преди 21 минути, Thecranfan каза:

Астрология или нумерология?

преди 7 минути, DevilWish каза:

Аз също. Виж, всеки твърди и може да види различни неща...... това е неговата истина. Аз мисля, че Невена не оспори това, даже и да не е съгласна с него, защото той беше гост и казваше това, което вижда. За мен също нещата стоят по много по-различен начин от който той ги представи.

Тъпото е, че след такъв гост вече и тя олекна за мен. Канила е хора, които говорят за NDE или за отвъдния свят по относително нормален начин - най-малкото не изглеждат чисто луди или чисти измамници.

За съжаление версиите за това, какво има отвъд твърде много се различават и поне част от тези, които звучат нормални, или лъжат, или просто сами се филмират.

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Астрология или нумерология?

"Талисман", "Хороскоп", "Стават чудеса" - истинска езотерична кралица.

Искат да й го начукат, както през 2007ма, качвайки песента, с която Ванча се срина вовеки.

преди 7 минути, Administrator каза:

Искат да й го начукат, както през 2007ма, качвайки песента, с която Ванча се срина вовеки.

Да я беше кръстила: "Дерби слива" или "Дерби прасковка". 

Иначе тая беше една от поредицата тъпи песни, които я занулиха, но в никакъв случай единствена. Онази "Адрес Кюфте" също бе потрес. Последната й лидерска песен беше "Последна чаша".

преди 25 минути, Thecranfan каза:

"Талисман", "Хороскоп", "Стават чудеса" - истинска езотерична кралица.

Носните кърпички не бяха подготвени за този плачевен хит

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...