Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Sunlight каза:

Ама като гледам и на други филми едва 15 души в залата. Явно хората не ходят на кино или им е скъпо, и киното е вече лукс. 

даже доста ходят

на прислужницата беше фул макс, просто само бавноразвиващи ще идат на кино да гледат флегмата Лияна и наркото 

преди 2 часа , xroflx9 каза:

Ох,като влязох и видях че имам 13 известия си помислих че е избухнал скандал,а всъщност @plambata се е завърнал. Нямам търпение за креативните му постове срещу Преслава и Алисия

Всяка надежда тука остави. Два пъти ходих на участия на Преса последната година и взе, че ми хареса. Пропяла е на живо на около 40% от участието си, все е нещо. От "Писмо" насам песните й стават. "За награда" май също допринесе за катарзиса ми. Като човек продължава да ме дразни, разбира се, но не я бойкотирам тотално. 

Виж за оная непрокопсаница Алисия това не важи, на нейно участие могат да ме вкарат само в безсъзнание. 

преди 28 минути, Andrew Cunanan. каза:

и този

Деси слава някак си не ми се вписва в определението "малка циганка", нито на ЕГН, нито на габарити, само циганка. Докато при Галина единственото "малко" е броя на дупките, не виждали кор, цифра клоняща към минус безкрайност. 

преди 1 час , DevilWish каза:

Онзи ден я хванахме в "Черешката на тортата", тая Ивоне я беше поканила и ФАЛШИВЕЕШЕ (не използвам думата пя) на ЖИВО. Трябва да я чуете............... вкъщи това си коментирахме, че  е супер фалшива......

Този гнусен голям , не се ли е чувал на живо, че посмя да пее песента която всъщност не е толкова лоша.
Вярно си беше ИЗНЕНАДА от Ивоне.... и то каква да е.... да чуеш някой който е певица, а не може да пее изобщо. ПЛЕЙБЕК, Хатидже! ПЛЕЙБЕКА е измислен за такива като теб! Повече НИКОГА не се опитвай да цитираш песните си на живо!!! Дебелогъ!!!

Топ е Хатиджето!

преди 55 минути, pacho каза:

Празнуваме 10 години на този хит...... търъръй-тъй търъръръръй ,търъръй-тъй търъръръръй, търъръй-тъй търъръръръй.:whistling:

Звучи като песен на Гюр.

преди 38 минути, fengergana каза:

даже доста ходят

на прислужницата беше фул макс, просто само бавноразвиващи ще идат на кино да гледат флегмата Лияна и наркото 

Атижа, какво мислиш за новите песни на мис Бейшур?

преди 7 минути, -A. каза:

Атижа, какво мислиш за новите песни на мис Бейшур?

няма да си ги пусна даже

хит любимец на форума: @fengergana

IMG_8533.jpeg

преди 1 час, plambata каза:

Всяка надежда тука остави. Два пъти ходих на участия на Преса последната година и взе, че ми хареса. Пропяла е на живо на около 40% от участието си, все е нещо. От "Писмо" насам песните й стават. "За награда" май също допринесе за катарзиса ми. Като човек продължава да ме дразни, разбира се, но не я бойкотирам тотално. 

Виж за оная непрокопсаница Алисия това не важи, на нейно участие могат да ме вкарат само в безсъзнание. 

Уви аз такъв катарзис относно Емилия не мога да преживея! Има нещо много противно в тази женица.

Алисия неслучайно вече реди флоп след флоп. Урочасал си я!

преди 1 минута, Karma93 каза:

Кати не е пускала песен от 2 месеца.. ко ли се случва

Оня ден обяви 3 нови песни, не бой се

преди 2 часа , fengergana каза:

даже доста ходят

На Прислужницата също много малко хора са купили билети видях, 

преди 11 минути, Sunlight каза:

На Прислужницата също много малко хора са купили билети видях, 

явно в бургас само батковците лятото стават!!!!!!!!!

• Spiders
Клюки
Соня Немска без торта за ЧРД! - Лайфстайл — Новини HotArena.net
Без торта, но с много десерти и ново начало Соня Немска отпразнува рождения си ден в ливански ресторант. Прекрасната певица отбеляза рождения си ден в уютна и стилна атмосфера, събирайки най-близките …
HotArena.net • 6 Февруари 2026
  • Spiders
  • Spiders
Клюки
Сузанита гледа лъвче - Аз, Жената — Новини HotArena.net
Да отглежда лъвче се е заела Сузанита. Певицата пусна снимки, на които си играе с малкото животинче, пише България Днес. Сузанита трябва да внимава, защото, макар и сладко като малко, лъвчето ще стане…
HotArena.net • 6 Февруари 2026
преди 14 часа , Sunlight каза:

Филма засега слабо. В 18:30 ч сега гледат 23 души. В 21:20 ще гледат 9 души засега .

Билетите са по 9 евро. 

Убеден съм, че Константин, вечно драматизираща му братовчедка и гримьора им можеха да си заснемат някакво филмче за тях си, без да го правят на пълнометражен филм.

преди 12 часа , plambata каза:

Има ли песни на Алисия, които все пак харесваш?

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Има ли песни на Алисия, които все пак харесваш?

Да обявим сотаджийски ден! Със стил!

преди 10 часа , xroflx9 каза:

Уви аз такъв катарзис относно Емилия не мога да преживея! Има нещо много противно в тази женица.

Алисия неслучайно вече реди флоп след флоп. Урочасал си я!

преди 3 минути, asylum каза:

първият й голям хит.

преди 11 минути, asylum каза:

Класическа музика

azis-chalga.gif

image.png.71ddaf20404c6bfd7663b30ab6a9d6cf.png

това ще бъде поне сезонен хит. Стартира сравнително силно с гледанията. @-A.

преди 1 минута, asylum каза:

Туй беше яко

за първи път я чувам, но ме кефи.

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.71ddaf20404c6bfd7663b30ab6a9d6cf.png

това ще бъде поне сезонен хит. Стартира сравнително силно с гледанията. @-A.

за първи път я чувам, но ме кефи.

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

това стартира нова ера в кариерата ѝ.

Поправено 

• Spiders

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...