Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
преди 4 часа , DarkChild каза:

Ти пък откъде знаеш колко струват?

Тук се качват, БТВ си ги качва тарифите и в официалния сайт.

Данните са за 30 секунден рекламен клип.

Едит - ето БТВ за декември https://bravo.btv.bg/docs/2025-11-14 11 Dec 2025 Rates.pdf

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Нова вълна на пандемия заслужават тези избрали ГалА пред ГалЯ.

Това какво общо има с чалгата?

Сериалите са си чалга. Тая е любимка на @DarkChild

преди 2 часа , DarkChild каза:

И все пак най-консумираното месо е свинското.

Щото е най-евтино 🤭

преди 2 часа , DarkChild каза:

Оф, страшно дразнят тия паяци. @Administrator, само разваляш форума с неща, които никой не е искал. Седиш, седиш и викаш на магарето ЧУШ!

Добра идея, калпаво изпълнение. Ние споделяме по-бързо от бота, което е странно. Споделя стари неща и ги повтаря. 

преди 18 минути, Olay каза:

Тук се качват, БТВ си ги качва тарифите и в официалния сайт.

Данните са за 30 секунден рекламен клип.

Едит - ето БТВ за декември https://bravo.btv.bg/docs/2025-11-14 11 Dec 2025 Rates.pdf

Гледал съм им тарифите. Но както казах тук нямаме намалените цени и пакетите, които са купили. При това говорим за пакети, които не са обявени. 

Както при чалгарките имат уговорки еди колко си пъти да ги канят някъде и свалят цената. Или такива като Мара отварачката, която прави дискаунти по -50%. :D 

преди 21 минути, pacho каза:

Малина обича да яде локум.

Топ. И аз поддържам фигура с локум и кючеци. Квит сме. А дюли ям с месо 😋 долочи ми се компот

преди 1 час, pacho каза:

Тези скандали нагласени ли са? 

Топов лайв. Нашльока й канчето.

Тука насра след 33:00 Ванча (тамън днес я коментирахме), Бони, Лина, ДЖ Дамян, Ваня и Василики Дада. Похвали Галена 

Току що, asylum каза:

Какво прави Кака Николинка с тия две свраки/тьотки/пастърми

Сваля очила на живота. :D 

• Spiders
преди 4 часа , Administrator каза:

Не мога да ти помогна, ако сам не си помогнеш. ЧЕТИ с РАЗБИРАНЕ! За последен път ще повторя.

Всички ботове са нови профили, които можеш да поставиш в Игнорирани потребители и няма да виждаш какво постват. 

Та, кое точно развалям? Или ти с безкрайното си мрънкане.

Не съм го видял това. Ама игнора все пак няма да ги зачеркне напълно. В този форум игнорираните мнения се виждат, само че частично скрити.

преди 2 часа , asylum каза:

Сериалите са си чалга. Тая е любимка на @DarkChild

Щото е най-евтино 🤭

Добра идея, калпаво изпълнение. Ние споделяме по-бързо от бота, което е странно. Споделя стари неща и ги повтаря. 

paola-bracho-laugh.gif

преди 49 минути, asylum каза:

Топов лайв. Нашльока й канчето.

Тука насра след 33:00 Ванча (тамън днес я коментирахме), Бони, Лина, ДЖ Дамян, Ваня и Василики Дада. Похвали Галена 

Много е смел да си признае, че е гримирал Ванча. Тя затова ходи намазана като миньор.

spacer.png

преди 6 часа , Administrator каза:

E, пак не е зле. Значи Галена е била с 19.6% рейтинг, а Гала с 35%. И пак е притеснително, че БТВ е била по-слаба от БНТ.

Дали този концерт не беше коронясването й като мегазвезда?

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Много е смел да си признае, че е гримирал Ванча. Тя затова ходи намазана като миньор.

spacer.png

Страхотен грим в стил послесмъртни петна.

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

spacer.png

Той каза, че тогава я е гримирал за пръв и последен път. Ако това е от тази злополучна вечер, значи се е изгаврил. 

преди 1 минута, DarkChild каза:

Нормално е да не е много гледано - не цялата тв аудитория е чалгарска. Освен това, дотяга да гледаш/слушаш само една певица. Чалгарките са по-интересни в интернет и по клубовете. Ергенът също е така, а по тв има по-нисък рейтинг. ТВ отдавна не е мерило. Хората са онлайн. Бабите няма да гледат Галенция. На твърдите пияници също би им дошла в повече - биха предпочели Софка, Стораро или Азис.

преди 8 минути, DarkChild каза:

Страхотен грим в стил послесмъртни петна.

Петната на Роршах - диагностика на Аз-а.

преди 27 минути, asylum каза:

Той каза, че тогава я е гримирал за пръв и последен път. Ако това е от тази злополучна вечер, значи се е изгаврил. 

Нормално е да не е много гледано - не цялата тв аудитория е чалгарска. Освен това, дотяга да гледаш/слушаш само една певица. Чалгарките са по-интересни в интернет и по клубовете. Ергенът също е така, а по тв има по-нисък рейтинг. ТВ отдавна не е мерило. Хората са онлайн. Бабите няма да гледат Галенция. На твърдите пияници също би им дошла в повече - биха предпочели Софка, Стораро или Азис.

преди 13 минути, asylum каза:

IMG_4563.jpeg

120 000 какво? Шамара ли?

преди 48 минути, asylum каза:

Поканили са го да гримиргва труп, резултата е съвсем резонен. 

Не съм пияЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛА, но с теб ме хваЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛа!!!
Може да бъде изображение с един или повече хора и руса коса

преди 1 час , DarkChild каза:

Би могло да бъде, ако имаше млада алтернатива, а то... 

преди 11 часа , Emanuela.Carey каза:

spacer.png

като прясно ексхумирана е тук.

преди 10 часа , DarkChild каза:

120 000 какво? Шамара ли?

120 000 топчета на а*ална броеница или рубли.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...