Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, DevilWish каза:

Това може лесно да се докаже, ако на личната й карта пише 84, но навсякъде се води 1985? Не, че една година е от такова значение? Напълно е възможно...... Ако има такова нещо, може би има причина.  Значи Галена може да й е кака с месец и малко :D 

Само някой да не вземе да пита Галена в социалните мрежи за годините й, че някакви хора се оплакваха, че ги е блокирала като са я питали

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Бабите в Фб пак са се хванали са гласът на Галена. Все едно Радко Петков със страшно силен глас и победител в Гласът не беше просто бек вокал на концерта на Галена...

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 22 Януари 2026
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
преди 6 минути, Karma93 каза:

Ако не ме лъже паметта, СМС-ите бяха по 2.4 лева, което тогава се равняваше на 3-4 хляба. Едва ли голям процент от аудиторията е давал толкова пари, за да може дадена песен да се изкачва в класацията

Това е сумарно кой как е гласувал УЖ през цялата 2008. Да подчертаем, че песните "Ще рискувам" и "Знам диагнозата" като едни от най-големите хитове на задни позиции са излизали през октомври и края на ноември?
Преслава има доста песни в топа. Реално "Аз съм с теб" дори не е за топ 10.
Ако трябва да сме честни на първи позиции трябва са повечето песни на Преслава като Новата ти, Последен адрес, Не съм ангел и Водка с утеха заедно с Елена-Първата-последната и Галена - Знам диагнозата.
Силвия - Наздравица преди Глория - Ако те няма? Кой точно залъгват?!
"Едвам ме нави" беше голям хит, но дали се помни днес ?! Някои песни са от 2007 година, включително и "Утешителна награда". "Водка с утеха" , песента "Не съм ангел" е от декември 2007, "Последен адрес" която към днешна дата е по-хитовата от "Не съм ангел".
Единствената песен без клип "Водка с утеха" е на 8мо място...... Песента на годината за Нов Фолк на 2008 - 50 място - но тя излезе без клип август 2008, видеото месец или два по-късно. "Новата ти"
"Първата-последната" която е втория голям хит след "Новата ти" естествено, но от Планета пък получи награда - 11 място.
Ами не! Тук има поне 4 позиции които трябва да са окопирани САМО от Преслава - Последен адрес, Новата ти, Не съм ангел и Водка с утеха, една позиция която трябва да е за Първата-последната на Елена, една за Знам диагнозата на Галена - без значение че е от края на годината (!!!) , една позиция за Андреа и Кости - Само мой. Бих добавил "Ако те няма" на Глория, но и тя и "Утешителна награда" които заслужават всъщност този топ 10 са си от 2007 година. Дори едно "2 в 1" на Яница заслужава добра позиция......."Аз съм с теб" преди тези 8-9 песни.... ми не..... това не ти е нито "Нещо нетипично", нито "Къв си ти", нито "Като на 17", нито дори "Шампанското" да си на 1-во място. Не е масов хит, нито ПЪРВИЯ най-голям! От 2005 насам.... такива имаше само ПРЕСЛАВА по няколко. Особено тук! И да.... "Знам диагнозата" заслужаваше място тук! С право им беше обидена Галята!

преди 59 минути, gogo каза:

И 77. Нищо общо.

За сметка на това според зрителските обаждаждания към Планета ТВ меломаните са копнели повече за: 

36. Биляна - Любовна жажда

39. Полина - Обичах те до полуда

43. Жулиета - Колекция от сърца

@asylum е плащал големи сметки за телефон на времето 

spacer.png

• Spiders
📰 Новини
КЛАС 2026: Време е за нова версия! Рестартът е в ход / Видео
Със специално събитие група КЛАС представи плановете си за 2026 - година, която ще отбележи 40 години от създаването на една от най-разпознаваемите и любими
signalbg • 22 Януари 2026
  • Spiders
📰 Новини
Група D2 с двойна лимитирана плоча с колекционерска стойност
Двойна лимитирана плоча с колекционерска стойност представя обичаната българска рок група D2. Тя е със заглавие D2 Live и събира най-емблематичните и хитови
  • Spiders
📰 Новини
Избери Фолк идол 2025 – категория „Певица“
Ясни са десетте фолк звезди, в категория „Певица“, които достигнаха до втория етап на допитването за „Фолк идол 2025“.
преди 3 часа , payner_tv каза:

Топ 100 за 2008-ма според Планета:

%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%B6%C3%90%C2%B4.jpg

Ти виж че са класирали Гюр с любимия ми негов гилти плежър на 4то място, вместо накъде след 104то, което автоматично обезмисля цялото занятие. 

преди 3 часа , payner_tv каза:

Makes sense. “Аз съм с теб” беше химнът на всички лели по банкетите. И на Коцьо песента също се въртеше навсякъде.

• Spiders
📰 Новини
Избери Фолк идол 2025 – категория „Певец“
Ясни са десетте фолк звезди, в категория „Певец“, които достигнаха до втория етап на допитването за „Фолк идол 2025“.

"Софтуерът, който използваме, проверява IP-адресите на потребителите. Проверява също от кой сайт влизате в Signal.bg, с цел анулиране на читатели, които са ползвали proxy сайт преди да посетят Signal.bg. По същата причина проверява и браузъра ви. Прави се проверка и на интернет доставчика ви, за да се види дали имате динамично IP. Динамичното IP може да се променя от потребителя, но само в определени цифри, с което софтуерът познава дали някой се опитва да гласува повторно. Анулирането на гласове се извършва автоматично от програмата, след като бъде приет вотът ви, затова ви приканваме да гласувате само по веднъж, за да може да подкрепите любимите си изпълнители!"

Само СигналБеГе имат необходимите знания, умения и технология, за да организират и проведат честни избори в България.

преди 2 часа , Willy каза:

Бабите в Фб пак са се хванали са гласът на Галена. Все едно Радко Петков със страшно силен глас и победител в Гласът не беше просто бек вокал на концерта на Галена...

Какво очакваш.... българинът е злобар и в червата си. На всичкото отгоре разбира от всичко - политика, спорт, музика, шоубизнес, лютеницата, сармите, как се коли прасе и как се вари ракия. Все компетентен и все да плюе своето... Джей Ло не може да пее и 20% от възможностите на Галена, ама тя е супер, нашата не е...

• Spiders
преди 18 минути, pacho каза:

Какво очакваш.... българинът е злобар и в червата си. На всичкото отгоре разбира от всичко - политика, спорт, музика, шоубизнес, лютеницата, сармите, как се коли прасе и как се вари ракия. Все компетентен и все да плюе своето... Джей Ло не може да пее и 20% от възможностите на Галена, ама тя е супер, нашата не е...

Тая па Jляйно не моа я трая 

преди 6 часа , Malina каза:

ШОК! Поп-фолк певицата Рени пръдна по време на участие!

Никой не е очаквал, че дългоочакваното завръщане на Рени на клубната сцена ще завърши с такъв звуков и... „ароматен“ ефект! Една от най-гласовитите певици в лекия жанр стана обект на подигравки след нелеп инцидент по време на последното си участие в популярен столичен клуб.

Гафът на десетилетието

Докато изпълняваше един от най-големите си хитове „Като птица съм свободна“, легендарната изпълнителка явно се е почувствала твърде „свободна“. Очевидци разказват, че в момент на по-висока нота и рязко движение на сцената, от микрофона се чул специфичен звук, който категорично не бил част от инструментала на песента.

„Всичко се случи в секунда тишина между куплетите. Първо помислихме, че е микрофония или дефект в колоните, но физиономията на Рени я издаде – тя буквално замръзна и стана червена като домат“, споделя развълнуван фен от първия ред.

Реакциите в залата

Въпреки че Рени е професионалист с дългогодишен стаж, този път тя не успя да скрие смущението си. Макар музиката да продължи, в залата се разнесе кикот, а социалните мрежи веднага бяха залети от клипове, заснети с телефони.

• Диджеят се опитал да замаже положението, усилвайки басите.

• Скептиците твърдят, че това е евтин пиар трик за привличане на внимание.

• Лоялните фенове пък защитиха своята любимка, напомняйки, че „човешко е да се греши“.

Коментарът на звездата

Засега Рени запазва пълно мълчание в официалните си профили, но близки до певицата издават, че тя е „потънала в дън земя“ от срам. Дали става въпрос за здравословен проблем, или за прекаляване с тежки храни преди участие, тепърва ще се гадае.

Едно е сигурно – това участие ще остане в историята на поп-фолка, макар и не с гласовите данни на изпълнителката, а с неочакваната „експлозия“ на сцената.

Какво бяха публикували в HotArena преди месеци, но изтриха статията, добре, че я копирах.

Това се е усетило като земетръс.

преди 5 часа , Malina каза:

Не ми е трудно да повярвам, че Рени е пръднала. То в Тик Ток имаше и клипче от участие на Андреа, на което се чува как пърди по време на изпълнение на песента "Дай да се скрия тук, при теб и никой друг" и както направи една чупка в ханша, се чу пърденето. Ами да си обръщат внимание какво ядат преди участие. Човешко е, но в крайна сметка е неуважение към хората, които си плащат, за да отидат да те слушат, да те видят, да се срещнат отблизо с теб. Да не ядат полуфабрикати, бобови култури, картофи, кисело зеле и т.н. продукти, които образуват и задържат газове в червата. Ето, Глория ходи при д-р Емилова и е наясно с тези неща. Ама някои се стискат и не желаят да харчат пари за диетолози.

Някои само пърдят, а други направо се н@сират на сцената.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Makes sense. “Аз съм с теб” беше химнът на всички лели по банкетите. И на Коцьо песента също се въртеше навсякъде.

Ти да не си наборка на Данна????

преди 5 часа , payner_tv каза:

presis 3 пъти в топ 15 😘 

преди 3 часа , gogo каза:

И 77. Нищо общо.

За сметка на това според зрителските обаждаждания към Планета ТВ меломаните са копнели повече за: 

36. Биляна - Любовна жажда

39. Полина - Обичах те до полуда

43. Жулиета - Колекция от сърца

@asylum е плащал големи сметки за телефон на времето 

Ако "Обичах те до полуда" беше песен на Преслава щеше да се класира в Топ 5. Чак се чудя как несретница като Полина е получила такъв як трак.

преди 5 часа , payner_tv каза:

Анелия, която ми я броите за потенциален №1 през 2008-ма - само с 1 песен в топ 10 и то от есента на 2007. 
"Ти си най-най" на Ивана преди мегахита "Знам диганозата" - ужас и погром.

това беше по-голям хит от бозите на Иваня и Гюр, взети заедно, как чак на 11-то място? Недоумявам.
В крайна сметка Кармата им го върна и сега за 2 години Елена е с повече гледания.
image.png.e30d3ed6d8a04eee117b4bd679c31165.png

image.png.63f2001a5e82160995f9425d3824acf5.png

image.png.caa035b5b3f87b9a8245bb94637eddd4.png

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...