Jump to content

Препоръчани коментари

преди 5 минути, asylum каза:

защо и 5-те мастии на снимката са с 1 глава и 5 различни прически?!

• Haha 2

AI песен е хита на последната седмица с над 600к в ютуб и топ 10(като махнем коледните) в Spotify. 😭

• disgusting 2
  • skull 1

Пуснете Пеевскш Тв ,пардон  БТв ! Емануела и Константин участват в КОЙ ДА ЗНАЕ

• Like 1

Бързах да го напиша от телефона от работа. Става въпрос ще го пусна от YouTube на Тв и ще си го гледам на голям екран,  и ше му се изкефя. 🥰😍🥳

• Like 1
преди 31 минути, asylum каза:

Вместо да покани Ванчето, кви са тия мастии? 

• Like 2
преди 2 часа , Sunlight каза:

Новината на деня: Велката ще става пак баща- този път ще има момче. 

А нас ни убиха от работа досега.

Ти също можеше да му дариш рожба.

• Like 2
  • Haha 1

Въй, днес Коце ще е и в Кой да знае с Емануела. Ще откача вече. 

• Like 1
преди 29 минути, Sunlight каза:

Най-накрая Коце ще пусне баладата с Емилия. 

Кога ще пусне самостоятелна песен е въпроса?

• Like 2
  • Haha 1
преди 37 минути, Sunlight каза:

Въй, днес Коце ще е и в Кой да знае с Емануела. Ще откача вече. 

Гледаш ли

• Like 1

Любимата ми песен тази седмица 😮 

Тебе като чуя значи е любов, ЛЮБОООООООООООООООООООООООООООВВВВВВВВВВВВВ!!!!!! ❤️ 

• Hug 1
преди 7 часа , Willy каза:

Единствените поп-фолк албуми над 10М в Spotify:

Азис 2014 - 65.4M 

ГаленаXX - 50.0M

Нотариално заверен - 27.5М

30 - 26.2М

Улицата - 24.2M

Турболенция - 21.3М

Да гори в любов - 20.7М

Джале - 19.7М

Is this love - 17.0M

Кой - 16.7М

Живея само за теб - 15.5М

Сърце мое - 14.3М

Емануела - 11.5М

Ама ти си мреш да буташ Гаргалена навсякъде. Колко албума са излезли общо за последните 10-15 години? Да издаваха всички всяка година,  да й го признаеш,  ама то от 2015-та насам дали има и десет издадени... уж съм чалгар,  ама 30 и Сърце мое идея си нямам кво са, а Живея само за тебе предполагам,  че е Стораров? Виеше нещо подобно май.

• Like 1
преди 1 час, FikLena каза:

Гледаш ли

Ще гледам в неделя и понеделник като почивам. 

• Like 1

DIONA ·

Последване
3 д ·
Не ме интересува какво говорят зад гърба ми. Важното е, че пред мен показват най-доброто си отношение 💋
Може да бъде изображение с кожа и очила
А ХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!! Ей, това е избиване на комплекси!!! Много му се иска на Дионе!
преди 18 минути, HIStory каза:

Ама ти си мреш да буташ Гаргалена навсякъде. Колко албума са излезли общо за последните 10-15 години? Да издаваха всички всяка година,  да й го признаеш,  ама то от 2015-та насам дали има и десет издадени... уж съм чалгар,  ама 30 и Сърце мое идея си нямам кво са, а Живея само за тебе предполагам,  че е Стораров? Виеше нещо подобно май.

Сърце мое е на Теди Александрова албума от 2021, но 30.... и аз не се сещам за такъв албум? 
Джале не е ли песен на Емилия? Какъв е този албум? Аз пък само Джале и 30 не знам какви са. 

преди 33 минути, DevilWish каза:

DIONA ·

Последване
3 д ·
Не ме интересува какво говорят зад гърба ми. Важното е, че пред мен показват най-доброто си отношение 💋
А ХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!! Ей, това е избиване на комплекси!!! Много му се иска на Дионе!

Тоя па Гаргамел къде се бута, все едно някой го знае да та говори за него. 

• Like 3
преди 2 часа , GSA каза:

Кога ще пусне самостоятелна песен е въпроса?

Ще се разбере може би в интервюто. 

• Like 1
преди 5 минути, Lelqtian каза:

Тоя па Гаргамел къде се бута, все едно някой го знае да та говори за него. 

Самочувствие без покритие. Аман от такива комплекси.

• Like 1
преди 5 часа , HIStory каза:

Къде я бутам точно с тази класация. Не е първа и участва с два, колкото имат и 3 други имена.

За последните 15 години има доста албуми, нищо че повечето са просто компилации.

преди 5 часа , DevilWish каза:

DIONA ·

Последване
3 д ·
А ХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!! Ей, това е избиване на комплекси!!! Много му се иска на ДионеСърце мое е на Теди Александрова албума от 2021, но 30.... и аз не се сещам за такъв албум? 
Джале не е ли песен на Емилия? Какъв е този албум? Аз пък само Джале и 30 не знам какви са. 

Сърце мое е на Теди, Джале е албум на Емилия от 2020, а 30 е тройния албум на Фики от тази година.

• Like 2
От 25.12.2025 г. от 19:03, GSA каза:

Сети се да пусне и тя платена реклама. Дано най-накрая и се получи. Иначе догодина, очакваме поп-фолк албум!

Къде платена реклама и в какво се изразява?! 😯

преди 2 часа , i810 каза:

Къде платена реклама и в какво се изразява?! 😯

image.png.7d81a5cea8183235617d27072564cec9.png

клипът й тръгва автоматично преди и след други чалга клипове, а ако потребителят остане няколко секунди без да превключи отчита гледане. Затова има диспропорция между броя лайкове и гледанията. В момента, в който свърши рекламата ще забие и няма да продължи да прави такива гледания.

• Like 2

Това се оказа хит за Андреевите стандарти към 25-та година. Виждам навъртяло е 3М и то след като рекламата спря към началото на първия милион. 3М за 2 месеца е супер. Дано има готова песен за идния месец, с която да увеличи инерцията.

• Like 3
преди 5 часа , Willy каза:

Къде я бутам точно с тази класация. Не е първа и участва с два, колкото имат и 3 други имена.

За последните 15 години има доста албуми, нищо че повечето са просто компилации.

Сърце мое е на Теди, Джале е албум на Емилия от 2020, а 30 е тройния албум на Фики от тази година.

Емилия няма албум Джале. За Акула ли става въпрос ? 

• Like 3
преди 59 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.7d81a5cea8183235617d27072564cec9.png

клипът й тръгва автоматично преди и след други чалга клипове, а ако потребителят остане няколко секунди без да превключи отчита гледане. Затова има диспропорция между броя лайкове и гледанията. В момента, в който свърши рекламата ще забие и няма да продължи да прави такива гледания.

Благодаря за информацията. :) 

• Love 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...