Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

А другата половина? 

Престанете да обсъждате лични неща на форумци и да ги ползвате като нападки. А най-лошото е, че модератор зададе тон. @Willy почисти си бъркотията и това е последно предупреждение.

Не може доводите ви да са свързани с живота на форумци. Ако искате да се роуствате  всички да си покажат фб профилите и да се знае кой кой е.

Дотогава няма да стане  по този начин.

Ама какви фб профили? Цялото инфо е от самата нея, дето нон стоп си разказва личния живот в форума? 

Чакаме ли хит?!

http://youtube.com/post/UgkxsWz1onX0dxpIVbOIhXzYTR-chYvcjOSP?si=SPsKNTbD0SSaq42X

преди 3 минути, Willy каза:

Ама какви фб профили? Цялото инфо е от самата нея, дето нон стоп си разказва личния живот в форума? 

Чакаме ли хит?!

http://youtube.com/post/UgkxsWz1onX0dxpIVbOIhXzYTR-chYvcjOSP?si=SPsKNTbD0SSaq42X

Не,хайпа по Джуджа свърши и се върна на ниво пълнеж по дискотеките.

преди 4 часа , asylum каза:

Песента на Верото е посветена на фирма Стъклен свят, която е на бившия й мъж

Не са се разделяли. Тези дни Вероника спомена, че отбелязват 22г. заедно и всичко е наред.

преди 10 минути, Runevski каза:

Не са се разделяли. Тези дни Вероника спомена, че отбелязват 22г. заедно и всичко е наред.

Може временно да са се били разпърдели значи. Иначе за кво се беше върнала в Търново

Яша, блондинки!

WWW.FACEBOOK.COM

“Блондинка” - юбилеен концерт на Екстра Нина.

Джена-Не е любов, снимка 1

Джена-Не е любов, снимка 1

BAZAR.BG

Цена 15 лв / 7.67 € ❱❱ Джена-Не е любов от гр. Димитровград ➤ Виж цялата обява на Bazar.bg ✔ Купувайте и продавайте лесно и бързо

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

По интервюта: "Нямам проблем с Цветелина Янева"
По сторита:
image.png.b267f11dd03c818672498404006f2a1c.png

звАнна

Николина Чакърдъкова е обявила арена за след по-малко от два месеца, а нашите за 2 години напред пак не могат да разпродадат

преди 47 минути, Mastikata каза:

Jenna to have a concert in the New Work with New CD :D 

Това бенефисна компилация ли е?

Току що, asylum каза:

Това бенефисна компилация ли е?

13 познати песни и 1 нова :D 

преди 26 минути, Mastikata каза:

13 познати песни и 1 нова :D 

Толкова се е обезличила Джена като артист, че две-три заглавия от траклистата мога само да припозная като познати за мен песни... 

В ерата на стрийминг няма никакъв смисъл да пускат албуми само с по 1 нова песен.
Намирисва ми на нещо измислено в последния момент - компилация от стари песни + фотосесия от преди 2 години за обложка.

преди 8 минути, ANGEL каза:

Толкова се е обезличила Джена като артист, че две-три заглавия от траклистата мога само да припозная като познати за мен песни... 

За мен лично Хулигани и Пияни нощи са фаворит. Не е любов, но не и тази версия... Тази новата й песен която е от есента "Фамилията ти", "Не съм жена ти" и "Откачено влюбени" където  слушах. Другите са ми по-безлични.

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

В ерата на стрийминг няма никакъв смисъл да пускат албуми само с по 1 нова песен.
Намирисва ми на нещо измислено в последния момент - компилация от стари песни + фотосесия от преди 2 години за обложка.

Джена си пуска албуми през 3-4 години. Може да иска да събере песните си от този период в един албум.
Въпреки, че преди не беше включила "Да си траят", а сега е същото и с "Празнуваш" с Деси Слава и песента й със Симона. Може би песента с Деси Слава ще бъде в нейният албум.

преди 4 часа , asylum каза:

ВАНЯ ВЕЛИКОВА ВЗРИВИ:
„Пеят за 15 000 лв., рекламират казина и мълчат! Аз съм с народа!“

Фолк звездата Ваня Великова не замълча. Напротив – тя застана открито зад народа и протеста, без страх и без заобикалки. В ексклузивно интервю певицата казва неща, които мнозина в бранша не смеят дори да прошепнат.

– Ваня, защо реши да излезеш открито в подкрепа на протеста?

Защото ми писна от лицемерие. Хората нямат пари за хляб, а ние да се правим, че нищо не се случва? Не мога. Аз съм от този народ и няма как да съм срещу него.

– В бранша ти си една от малкото, които говорят. Защо другите мълчат?

Защото е по-удобно. Когато вечер пееш за 15 000 лв., когато рекламираш казина и взимаш лесни пари – тогава мълчанието е злато. Но това мълчание е срам.

– Обвиняваш ли директно колежките си?

Да, и то без притеснение. Как не ви е срам? Хората ви пълнят заведенията, дават последните си пари, а вие не смеете да застанете до тях, когато им е най-трудно.

Кой реално застана зад народа?

До колкото видях – само аз и Луна. Излязохме, казахме го ясно и застанахме с лицата си. Без ПР, без сценарий.

– Страх ли те е, че ще ти затворят врати?

Ако някой ми затвори врата, защото защитавам хората – значи тази врата никога не е била за мен. Аз не продавам гласа си за участие.

– Казината ли са най-големият проблем?

Един от тях. Не може да рекламираш хазарт, който унищожава семейства, и после да се правиш на „народна певица“. Това е подигравка.

– Как реагира публиката?

Хората ми пишат. Благодарят ми. Казват ми „Ваня, ти си една от нас“. Това за мен струва повече от всякакъв хонорар.

– Какво би казала на колежките си, ако са пред теб сега?

Погледнете се в огледалото. Попитайте се за кого пеете – за народа или за банковата си сметка.

– А към управляващите?

Народът се събуди. И този път няма да мълчи.

– Как искаш да те запомнят хората?

Като човек, който не се продаде. Като жена, която застана до народа си, когато другите избягаха.

Когато пародията Великова се окаже по-принципна от "най-голямата" звезда в държавата,  пееща за Пеевски и рекламираща хазарт,  щото нали е гладна...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   3 Потребители

• Create New...