Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Защо е толкова слабо откъм продукция тази година? Преди години през ноември-декември излизаха песни,които тресяха държавата,а сега имам чувството че повече от половината чалга не е пускала нови песни,а и няма изгледи това да се промени.

Споко, може да избълват всичко между 25-31-ви 🤣

преди 26 минути, xroflx9 каза:

Защо е толкова слабо откъм продукция тази година? Преди години през ноември-декември излизаха песни,които тресяха държавата,а сега имам чувството че повече от половината чалга не е пускала нови песни,а и няма изгледи това да се промени.

Е как бе, от “Топ имената” почти всички са продуктивни:

Меди - 10 песни
Емилия - 6 песни
Галена - 5 песни
Азис - 4 песни
Емануела - 3 песни
Преслава - 3 песни

Просто ти изглежда празно защото Константин тая година не е спамил. Алфа също 3-4 месеца бяха затихнали, но сега преди Нова Година ще пуснат 5 песни наведнъж.

преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

Меди - 10 песни
Емилия - 6 песни
Галена - 5 песни
Азис - 4 песни
Емануела - 3 песни
Преслава - 3 песни

Просто ти изглежда празно защото Константин тая година не е спамил. Алфа също 3-4 месеца бяха затихнали, но сега преди Нова Година ще пуснат 5 песни наведнъж.

Меди 10 песни? Със ft-тата ли? 😮 
При Преслава са два дуета и една самостоятелна.
Галена - два дуета, две самостоятелни и един поп дует?
При Емануела най-много ми харесва - 3 от 3.
При Емилия бях забравил като изключим Не заслужаваш и баладата, за дуетите със Слави и Галин? Кои й бяха другите две песни?
Май и Азис го кара само на дуети?
На Меди, Азис и Емилия ми е трудно да им изброя всичките песни. От толкова спам полза няма.

Топ 10 най-слушани през ноември 2025:

1. Галена - 13.3М

2. Азис - 12.5М 

3. Преслава - 11.5М

4. Меди - 8.5М

5. Емануела - 7.2М

6. Софи М. - 6.3М

7. Вирго - 5.5М

8. Дамян - 5.1М

9. Емилия - 5.0М

10. Фики - 4.9М

2025: Януари-Азис, февруари-юни-Галена, юли-октомври-Азис, ноември-Галена

Това десетилетие засега само 4 месеци някой различен от Галена и Азис е покорил върха на месечната класация:

Преслава 2 пъти(ноември 2024, май 2022)

Фики 2 пъти(януари и февруари 2023)

През останалото време Галена 36 пъти, Азис 31.

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Меди - 10 песни
Емилия - 6 песни
Галена - 5 песни
Азис - 4 песни
Емануела - 3 песни
Преслава - 3 песни

Цялостно да,имат продукция топ имената,но само Емануела има 3 от 3. Аз говоря за този период от  годината (ноември-десември) когато излизат най-големите хитове. Засега все още няма песен от типа ВНЛ,която да тресе държавата.Буквално последните по големите хитове като Балканска двойка и Късай са вече на 2 месеца.

преди 3 часа , asylum каза:

Некст из Тони Стругаро

Ще бъде преместен тоя концерт от несвойската за таргета Арена пред далеч по-подходящата сергията за кИбабчИта  кИфтета и наливна бира за левче опс ино евро на който пазар спре да лишава от нея. 

преди 2 часа , Mastikata каза:

Защото по думите й това и е новата визитна картичка.... преди това била "Да те бях ранила".
Между другото Джена още с появяването си си имаше по някой голям хит..... "Чуждите и лесните" през 2009, 2011 вече като се появиха "Да те прежаля" и "Да те бях ранила". "Не е любов" е още от зимата на 2008 година. На мен даже много повече ми харесваше от "Кой си ти". Мислих, че е луда да не я снима тая песен..... и нормално.... на нейно място да снимаш "Случайна среща" и "Кой си ти"...... :D :D :D Истината е, че "Не е любов" си беше много по-добра от двете. Тази новата версия не ми харесва, защото ми е твърде кръчмарска. Колкото до албума трябваше да носи заглавието на някоя нова, но достатъчно хитова песен като "Хулигани" от тази година или "Пияни нощи". Интересно решение от любимите си Да-та да минеш на Не.
НЕ знаеш коя съм
НЕ е любов

А да, визитна картичка, тъкмо се чудих какво е по-прашасало от дискета като формат, напълно подходящо за Дженция. 

Току що, Lelqtian каза:

А да, визитна картичка, тъкмо се чудих какво е по-прашасало от дискета като формат, напълно подходящо за Дженция. 

Бързо да си поправи грешката от преди години и да включи "Къде е пичА" и "Стойки не чупи" в новото фризби!

Обаче имаме условие! Да бъде включен английския от мацките в началото!

Така както се тръгнали нещата бащата Стораро ще е с по-голям хит от синовете тази година. 

''Давай пари'' се развива много добре. Сигурно на 8-ми ще има peak на гледания и стрийминг.

преди 14 минути, -A. каза:

Така както се тръгнали нещата бащата Стораро ще е с по-голям хит от синовете тази година. 

''Давай пари'' се развива много добре. Сигурно на 8-ми ще има peak на гледания и стрийминг.

Мариета Ангелова, това сериозно ли?!

image.png.09de3f37aaf8094058d475ee8119444a.png

Заедно с 22, това за мен са двата най-добри цялостни проекти излизали тази година.

преди 1 час , Willy каза:

Азис вече е първият български изпълнител с над 2 милиарда гледания в ютуб!

Screenshot-20251207-155036-Chrome.jpg

Трябваше да е Галош!

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Трябваше да е Галош!

Никой няма шанс пред Стояна Лайв Шоу. 

Този път дано Тони е в по-добра кондиция физически, щото на последния като гледах изглеждаше все едно след втория час ще изпусне душа на сцената. 😭

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

УжасТ.

Надявам се са били далеч от теб и ти си тръгнал невредим. 

Аз бях във ВИП-а 😎😅

В Арената само там ходя вече, на широко и през отделен вход. Веднъж се блъсках на столчетата отпред (на Лили),  не бих повторил.

Между другото и една приятелка е била вчера,  и на 5-ти. Сигурен ли си за Губя контрол? Каза, че песните били същите като предния ден

преди 1 час, -A. каза:

Sorry dear 

преди 30 минути, HIStory каза:

Аз бях във ВИП-а 😎😅

В Арената само там ходя вече, на широко и през отделен вход. Веднъж се блъсках на столчетата отпред (на Лили),  не бих повторил.

Между другото и една приятелка е била вчера,  и на 5-ти. Сигурен ли си за Губя контрол? Каза, че песните били същите като предния ден

Може би просто не знам песните на Миро :( 

преди 1 час, Willy каза:

Мариета Ангелова, това сериозно ли?!

image.png.09de3f37aaf8094058d475ee8119444a.png

Текста е скандален, но е факт че се развива много добре.

Току що, Jouey каза:

До няколко години това ще бъде най-гледаната песен в канала на Планета;

*Top 3

Дай ми още и В твоите очи е много трудно да ги мине.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...