Jump to content

Препоръчани коментари

music: Medi
lyrics: Medi | Petya Radeva 
arrangement: Aleksandar Asenov | Deyan Asenov
rec | mix | master: Deyan Asenov

Музиката е супер! Всъщност аз съм приятно изненадан от песента. Пак е драма, но този път е АВТОРСКА. И аранжимента е добре. Този път - бива. Добър драма-проект. Най-готиния му от тази година.

Офф пак с драматични балади от Меди
Ами супер скучна е песента!

Става, леко познато ми звучи, обаче не се сещам откъде 🤔

Не е зле, въпреки че е претоплена манджа.

преди 14 минути, Just_Me каза:

Става, леко познато ми звучи, обаче не се сещам откъде 🤔

Крадено е от тук и музика и текст

Скука, бързичко се поизтърка.

А аз си мислех, че е голям музикант и ще експериментира с инструменти и музика...

преди 28 минути, Emanuela.Carey каза:

О, не - шок и амок!

преди 31 минути, Emanuela.Carey каза:

Може ли един път да го похваля за авторска песен, а тя да се окаже крадена!
Глорче, моля те... ЗАБИЙ МУ ЕДИН ШЪМАР за тази дързост!!! 

Всеки ден в който Меди съсипва настроението на @Emanuela.Carey с нова продукция е празник за мен!

Тъпичка е песента,няма да я слушам. Да се стяга и да подготви някой кючек за другия месец

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Всеки ден в който Меди съсипва настроението на @Emanuela.Carey с нова продукция е празник за мен!

Тъпичка е песента,няма да я слушам. Да се стяга и да подготви някой кючек за другия месец

И мен ме кефи бълването, защото знам каква ще е реакцията 🤣🤣🤣дано до НГ пусне още 11 клипа

Ако си пусна песните му една след друга, няма и да разбера кога е започнала новата - толкова са еднообразни, че звучат като безкрайна фонова лента. Толкова изчерпан артист не е имало отдавна. Всичко е на автопилот: едни и същи акорди, едни и същи теми, едно и също настроение - скука в чист вид. Предстоящият му концерт ще е истинска драма. Не заради емоцията, а заради липсата на такава. Хората ще си тръгват с усещането, че са изгубили два часа от живота си и ще се прибират с депресия, породена не от дълбочината на музиката, а от пълната липса на такава. Репертоарът му е като сив ноемврийски ден - монотонен, влажен и без никаква надежда за слънце. :P 

Най-накрая се появи нещо по-тъпо, скучно и монотонно от

преди 2 часа , Сцената обичам лудо каза:

Ако си пусна песните му една след друга, няма и да разбера кога е започнала новата - толкова са еднообразни, че звучат като безкрайна фонова лента. Толкова изчерпан артист не е имало отдавна. Всичко е на автопилот: едни и същи акорди, едни и същи теми, едно и също настроение - скука в чист вид. Предстоящият му концерт ще е истинска драма. Не заради емоцията, а заради липсата на такава. Хората ще си тръгват с усещането, че са изгубили два часа от живота си и ще се прибират с депресия, породена не от дълбочината на музиката, а от пълната липса на такава. Репертоарът му е като сив ноемврийски ден - монотонен, влажен и без никаква надежда за слънце. :P 

На мен ми стигат кючеците Обичам те, Уау и Жена-мечта 🥰

преди 1 час, DenFevgo каза:

Най-накрая се появи нещо по-тъпо, скучно и монотонно от

А, не, таз повърня нема кой да я бие. 

Мале вокала на тоя все едно го е записвал от банята на комшията му. Баси ехото, баси тихия вокал. Музиката набримчена повече от вокала :D

В припева са се опитали да усилят вокала обаче чрез високи и е гадно за ушите.

Много кофти изпълнение на мастерджията.

Още по-евтино изпълнение на кюмюра Мъдьо и от предишните му бози :D

Кантото на китарата в началото много ми бие на някоя песен от на Слави репертоара ли от друг ли ама ми е познато...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...