Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, asylum каза:

Коя е била лудата в 112?

Оная, дето очите й вечно светят като на котка в тъмното, огряна от фарове на автомобил. С хлопащата дъска. :D 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, pacho каза:

Оная, дето очите й вечно светят като на котка в тъмното, огряна от фарове на автомобил. С хлопащата дъска. :D 

Де да имахме такъв интересен образ в чалгата

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, pacho каза:

Първо онзи тъп концерт в зала 112 на НДК беше с нулева реклама и с някакви треторазрядни ретро динозаври. Даже май и оная Луда-та и тя пя там...

Ако имах пари и се занимавах с това - гледай ме само как ще организирам, каква яка реклама, постери, медийно позициониране ще им направя. Слоган на концерта, някаква символичност, някакви украсени общи ретро историйки, появи на ТВ екран по двойки или единично. Има огромен ПР инструментариум, с който се борави. Убеден съм, че 5 имена като тях ще я напълнят дори бързо залата.

Такава комбинация първо е нетипична, второ не е правена в България.

Интерес към ретрото има и винаги е имало, особено за певици, които не са правили досега мащабни концерти. То при тях вече работата малко е за пръв и за последен път, така че няма пропускане. Тук говорим за класни и можещи певици, а не Радо Шишарката и Луна.

Тези имена на водят нищо след себе си. Виж Рени. При нея направо беше жалко. А тя се води и една идея по-актуална от старите чанти. Една шепа хора в страната наистина биха отишли. Но не вярвам, че има 3000 в София. Кама, Деса и Ивана имат освен хитове, но и постижения като лидерки. При тях има по-добри предпоставки. Към днешна дата Кама изглежда най-безперспективно, защото тя нито е интересна, нито може да пее на живо. 

А и повечето се изявяват по механите и въобще никой не е зажалял за тях. Такъв е бизнесът. Изплюва те системата и няма никаква жал. Идват нови. Може би само за Гуца има реално жалеене. Но и тя стъпва на съвсем друга популярна кариера. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, pacho каза:

Тук говорим за класни и можещи певици, а не Радо Шишарката и Луна.

значи Гюр няма да участва, щото нито е класна, нито е можеща?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Кой ще пее?

Глория, Селин Дилдон и Мария Кюри ще са й беквокал.

Сподели в други сайтове

МЪЖЕ НЕ ИСКАМ - ДОСАЖДАААААААААААААААААААААААТ МИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой идиот е махнал клипът на любимата ми песен от "Единствен"????? Ей, тъпанари! Да я бяха оставили!!!

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

искам Мария да обяви концерт!

Дежа вю! И аз съм тази вечер на Мария и този албум. ❤️ Това е другата ми любима песен от него.

Сподели в други сайтове

Maria Night

След толкова много години тази песен започна да ми харесва! Не мога да повярвам! Ретроградния МерКурий е виновен!!! 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FitkataSlimTea каза:

Maria Night

След толкова много години тази песен започна да ми харесва! Не мога да повярвам! Ретроградния МерКурий е виновен!!! 

жестока е. Този албум и е много силен, макар единственият й мегахит от него да е "Единствен".

Сподели в други сайтове

през един есенен и мъглив ден през 2007-ма се появи и този химн.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

жестока е. Този албум и е много силен, макар единственият й мегахит от него да е "Единствен".

Съгласен! Даже помня като първо в тази компилация се беше появила "Пияна за любов".
image.png.7ffffe11bed84fa2bea25dc8ddc77131.png

Доста голям хит си беше тази песен. Обожавах я. "Просто ти", "Точно за мен" и "Единствен" са моите фаворити. Иначе "Сама го мога" и "И пак не зная" също много ме кефят. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FitkataSlimTea каза:

Съгласен! Даже помня като първо в тази компилация се беше появила "Пияна за любов".
image.png.7ffffe11bed84fa2bea25dc8ddc77131.png

Доста голям хит си беше тази песен. Обожавах я. "Просто ти", "Точно за мен" и "Единствен" са моите фаворити. Иначе "Сама го мога" и "И пак не зная" също много ме кефят. 

това е толкова добра песен!

Сподели в други сайтове

Моите пръсти могат всичко,
гледай колко нежно ме обичат....
Гледай как ми е приятно,
за да стигне края.... многократно!!!

ММММММММММММММММММММММММММММММ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️ 
Сама и гола!
Сама и топла!
Познай какво правя аз....
Ела и гледай....
Мълчи, не дишай......
А виж какво значи страст !!!!!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

това е толкова добра песен!

Да и доста недооценена, а албума никак не е лош. На мен любимия ми остава "Осъдена душа" от нейните, но и този си го бива. 13 и Мария също са ми сантиментални.

Ето още една песен от албума "Единствен". А "И пак не зная" я няма в тубата, интересно защо?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

стринка Ви Счета образова поколението с бозите си.

Милата, упорито продължава да пуска "Making of..." за песни, които никой не помни.

Нетърпелив съм да гледам и слушам 4-часовото интервю за засменането на "Шмекерия" и "Вълкът".

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...