Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 21 минути, Emanuela.Carey каза:

Съдейки по начина, по който изпълнителите се бяха разпръснали в публиката, според мен Галена не е раздавала покани, а те са си купували билети.
Съответно за Кама би било абсурд тя да си купува билет и да ходи като зрител.

Иначе като цяло тя рядко е по хвалбите защото според нея си е най-добре. За концерта на Преслава май се изнизаха доста рано с Цветин и после беше пуснала някакво бързо стори.

Някой писа, че почти веднага отишла зад сцената и повече не се показала 🤣🤣

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Emanuela.Carey каза:

Съдейки по начина, по който изпълнителите се бяха разпръснали в публиката, според мен Галена не е раздавала покани, а те са си купували билети.
Съответно за Кама би било абсурд тя да си купува билет и да ходи като зрител.

Иначе като цяло тя рядко е по хвалбите защото според нея си е най-добре. За концерта на Преслава май се изнизаха доста рано с Цветин и после беше пуснала някакво бързо стори.

Аз съм почти сигурен, че видях Цветин на концерта на Галена в едно от клипчетата на Есил/Глория мисля. 

Сподели в други сайтове

Кама спря да коментира колеги последните години.

Позволи си само за Ария да направи някакъв коментар преди някакво време(без да я споменава по име), но иначе в последните ѝ интервюта се набляга на майчинството. Според мен вече не я грее чак толкова какво се случва. Винаги с Галена са се уважавали, не мисля, че нарочно се прави на интересна. Вече не е озлобяла както беше преди. Сега приоритет са ѝ децата.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Grinch каза:

Кама спря да коментира колеги последните години.

Позволи си само за Ария да направи някакъв коментар преди някакво време(без да я споменава по име), но иначе в последните ѝ интервюта се набляга на майчинството. Според мен вече не я грее чак толкова какво се случва. Винаги с Галена са се уважавали, не мисля, че нарочно се прави на интересна. Вече не е озлобяла както беше преди. Сега приоритет са ѝ децата.

Абе доста си ги захапа в Елизабетско. За разголване, за липса на талант и всякакви такива теми на дневен ред.

Дори тази година започна да следва нейни колежки в инстаграм и за първи път да лайква/коментира техни постове. Не е съвсем извън орбитата на чалгата.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Обаче всички от най-големите имена стартирали преди Галена, говоря за Тони Дачева, Глория, Ивана, Азис и Десислава писаха страхотни думи за концерта на Галена. Само една си мълчи - Камелия. Защо ли? Според мен й стана тъпо, някой продължил в нейната посока, 20+ години след старта да пълни арени, а тя в момента да се радва само на един сръбски успех и флоп песни.

Едит: Казаха ми че Камелия била там и се разбила от танци и пеене.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Едит: Казаха ми че Камелия била там и се разбила от танци и пеене.

Е много странно, че не е пуснала поне едно стори или някакъв коментар. Глория наспами целия инстаграм за този концерт.

Сподели в други сайтове

От 9.11.2025 г. от 15:17, pacho каза:

А имаше ли попаджии на концерта?

Цялата Вирджиния рекърдс бяха до мен - Дара, Михаела Маринова, Вениамин, Елизабет и други някакви още... 

Концерта беше велико изпълнение, световно ниво и класа.

Цветелина Янева и Малина предизвикаха фурор. Цветелина Янева беше гипс от всякъде. 

Азис се изложи супер много, плейбек и кючеци, нямаше комуникация с Галена, и тоя корсет беше абсурден и падаше. 

Борис Дали и Деса - нелепи визии. 

Преслава беше като селянка до Галена и с тая изкуствена конска усмивка, направо ужас беше, добре че замазаха положението с "Бутилката". 

Малкия Алекс ще е голям динамит, дано зъбчето е било млечно. :D

Имаше лайв записи, но не повече от 5-6 песни, като изключим някои от дуетите. Аз точно за пеенето се притеснявах, но надмина очакванията ми, изобщо не може да се сравни с истерията,  в която изпада по дискотеките. 

Не ми се тръгваше от този концерт, държеше през цялото време адреналин и еуфория...искам да отида отново на такъв! 

На мен само "Точно никога" и "Нищо общо" ми липсваха на този концерт. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ANGEL каза:

Не ми се тръгваше от този концерт, държеше през цялото време адреналин и еуфория...искам да отида отново на такъв! 

На мен само "Точно никога" и "Нищо общо" ми липсваха на този концерт. 

Самата Галена няколко пъти на концерта загатна че това няма да й е последен концерт! 😍

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

🔥 ЗАЩО МИС АНДРЕА ОТСВИРИ БЕНЕФИСА НА СМЯДОВСКАТА ШЕР ГАЛЕНА? 🔥 ЧАЛГА ДИВАТА ОТКАЗА ДУЕТА "СТРАСТ НА КРИСТАЛИ"...

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , xroflx9 каза:

Чак пък най-добрия…най добрия концерт в Арената си остава този на Слави и Куку бенд. На Галена е по-скоро най-зрелищния,но то реално погледнато не се и очаквало друго от нея.

Като шоу и сцена !

Сподели в други сайтове

WWW.BGDNES.BG

Актрисата Йоана Темелкова взриви социалните мрежи с иронична реакция по повод съобщението, че Би Ти Ви ще излъчи концерта на Галена на Нова година. „Току що видях ФЕНОМЕНАЛЕН анонс! ... Бъдете БЛАГОДАРНИ за този 'жест'!!! 🤢 Драйфа ми се вече...", написа Темелкова в стори, с което очевидно осмя гръмкия начин

Тая патка в коя държава живее? 20 години ТВ излъчва чалга концерти на нова година. КАкво баш я смути през 2025-2026... 

Сподели в други сайтове

От 9.11.2025 г. от 12:27, DanielPiliov каза:

Определено дуетите, може би най-много Мой с Малина (учудващо) ама тогава буквално всички бяха прави и пяха.

Честно казано и аз мисля, че на "Мой" се извика най-силно от всичките дуети. Смисъл при обявяването на Малина нямаше особена уау реакция, песента като тръгна също, но в момента, в който запяха "Долу ръцете" и залата щеше да падне - сякаш хората не знаеха, че това е дует с Малина. 

Същото беше при обявяването на Цветелина Янева - но там беше заради самата Янева - "Пей сърце" се пя по-малко от "Мой", където буквално се крещеше. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

🔥 ЗАЩО МИС АНДРЕА ОТСВИРИ БЕНЕФИСА НА СМЯДОВСКАТА ШЕР ГАЛЕНА? 🔥 ЧАЛГА ДИВАТА ОТКАЗА ДУЕТА "СТРАСТ НА КРИСТАЛИ"...

С тази злоба и завист, която има у себе си нищо хубаво няма да и се случи.

И е крайно време да приеме , че сме 2025г , а не 2010г. Харизматични и талантливи певици като Гергана и Елена се отказаха, а тази за какво още драпа не разбирам.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:
WWW.FACEBOOK.COM

Колко е платила Дора за тази “статия”?

Изобщо никой не я е търсил да пее “Страст на Кристали”

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, amor_mio каза:

С тази злоба и завист, която има у себе си нищо хубаво няма да и се случи.

И е крайно време да приеме , че сме 2025г , а не 2010г. Харизматични и талантливи певици като Гергана и Елена се отказаха, а тази за какво още драпа не разбирам.

“Ти дойде от Смядово, но ние те приехме” - продължението 🤣

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Колко е платила Дора за тази “статия”?

Изобщо никой не я е търсил да пее “Страст на Кристали”

Бях забравил, че са имали дует. Та тя имаше по-успешен такъв с Устата 🤣

Току що, Emanuela.Carey каза:

Няма спасение

spacer.png

Дано да е кючек!

Сподели в други сайтове

След реакцията на концерта, е ясно, че Галена трябва да си откупи правата и да си я качи в канала

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Коя е тази бедна жена от народа, че си позволява да коментира Галош?
Несретница!

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Willy каза:

Обаче всички от най-големите имена стартирали преди Галена, говоря за Тони Дачева, Глория, Ивана, Азис и Десислава писаха страхотни думи за концерта на Галена. Само една си мълчи - Камелия. Защо ли? Според мен й стана тъпо, някой продължил в нейната посока, 20+ години след старта да пълни арени, а тя в момента да се радва само на един сръбски успех и флоп песни.

Камелия сигурно я мрази по линия на Гласът.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...