Този коментар е популярен. DenFevgo Публикувано Ноември 10 Този коментар е популярен. Report Сподели Публикувано Ноември 10 От 8.11.2025 г. от 11:14, Sunlight каза: Нищо не губя. Повече губя. Ако не съм при Коце. Ако печеля, печели цял народ; ако губя... Губи само Коце! 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 От 9.11.2025 г. от 0:11, Emanuela.Carey каза: Първата на дама на Република България! Като Александра Робова, друга няма! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 http://www.bgnow.eu/at/242884 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: Съдейки по начина, по който изпълнителите се бяха разпръснали в публиката, според мен Галена не е раздавала покани, а те са си купували билети. Съответно за Кама би било абсурд тя да си купува билет и да ходи като зрител. Иначе като цяло тя рядко е по хвалбите защото според нея си е най-добре. За концерта на Преслава май се изнизаха доста рано с Цветин и после беше пуснала някакво бързо стори. Някой писа, че почти веднага отишла зад сцената и повече не се показала 🤣🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Съдейки по начина, по който изпълнителите се бяха разпръснали в публиката, според мен Галена не е раздавала покани, а те са си купували билети. Съответно за Кама би било абсурд тя да си купува билет и да ходи като зрител. Иначе като цяло тя рядко е по хвалбите защото според нея си е най-добре. За концерта на Преслава май се изнизаха доста рано с Цветин и после беше пуснала някакво бързо стори. Аз съм почти сигурен, че видях Цветин на концерта на Галена в едно от клипчетата на Есил/Глория мисля. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Кама спря да коментира колеги последните години. Позволи си само за Ария да направи някакъв коментар преди някакво време(без да я споменава по име), но иначе в последните ѝ интервюта се набляга на майчинството. Според мен вече не я грее чак толкова какво се случва. Винаги с Галена са се уважавали, не мисля, че нарочно се прави на интересна. Вече не е озлобяла както беше преди. Сега приоритет са ѝ децата. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 1 минута, Grinch каза: Кама спря да коментира колеги последните години. Позволи си само за Ария да направи някакъв коментар преди някакво време(без да я споменава по име), но иначе в последните ѝ интервюта се набляга на майчинството. Според мен вече не я грее чак толкова какво се случва. Винаги с Галена са се уважавали, не мисля, че нарочно се прави на интересна. Вече не е озлобяла както беше преди. Сега приоритет са ѝ децата. Абе доста си ги захапа в Елизабетско. За разголване, за липса на талант и всякакви такива теми на дневен ред. Дори тази година започна да следва нейни колежки в инстаграм и за първи път да лайква/коментира техни постове. Не е съвсем извън орбитата на чалгата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 2 часа , Willy каза: Обаче всички от най-големите имена стартирали преди Галена, говоря за Тони Дачева, Глория, Ивана, Азис и Десислава писаха страхотни думи за концерта на Галена. Само една си мълчи - Камелия. Защо ли? Според мен й стана тъпо, някой продължил в нейната посока, 20+ години след старта да пълни арени, а тя в момента да се радва само на един сръбски успех и флоп песни. Едит: Казаха ми че Камелия била там и се разбила от танци и пеене. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 4 минути, Willy каза: Едит: Казаха ми че Камелия била там и се разбила от танци и пеене. Е много странно, че не е пуснала поне едно стори или някакъв коментар. Глория наспами целия инстаграм за този концерт. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 От 9.11.2025 г. от 15:17, pacho каза: А имаше ли попаджии на концерта? Цялата Вирджиния рекърдс бяха до мен - Дара, Михаела Маринова, Вениамин, Елизабет и други някакви още... Концерта беше велико изпълнение, световно ниво и класа. Цветелина Янева и Малина предизвикаха фурор. Цветелина Янева беше гипс от всякъде. Азис се изложи супер много, плейбек и кючеци, нямаше комуникация с Галена, и тоя корсет беше абсурден и падаше. Борис Дали и Деса - нелепи визии. Преслава беше като селянка до Галена и с тая изкуствена конска усмивка, направо ужас беше, добре че замазаха положението с "Бутилката". Малкия Алекс ще е голям динамит, дано зъбчето е било млечно. Имаше лайв записи, но не повече от 5-6 песни, като изключим някои от дуетите. Аз точно за пеенето се притеснявах, но надмина очакванията ми, изобщо не може да се сравни с истерията, в която изпада по дискотеките. Не ми се тръгваше от този концерт, държеше през цялото време адреналин и еуфория...искам да отида отново на такъв! На мен само "Точно никога" и "Нищо общо" ми липсваха на този концерт. 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 1 минута, ANGEL каза: Не ми се тръгваше от този концерт, държеше през цялото време адреналин и еуфория...искам да отида отново на такъв! На мен само "Точно никога" и "Нищо общо" ми липсваха на този концерт. Самата Галена няколко пъти на концерта загатна че това няма да й е последен концерт! 😍 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Luxury Gossip Club WWW.FACEBOOK.COM 🔥 ЗАЩО МИС АНДРЕА ОТСВИРИ БЕНЕФИСА НА СМЯДОВСКАТА ШЕР ГАЛЕНА? 🔥 ЧАЛГА ДИВАТА ОТКАЗА ДУЕТА "СТРАСТ НА КРИСТАЛИ"... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 От гостите, мое лично мнение: Малина>Цветелина Янева>Азис>Дамян>Преслава=Фики>Десислава>Борис Дали 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 14 часа , xroflx9 каза: Чак пък най-добрия…най добрия концерт в Арената си остава този на Слави и Куку бенд. На Галена е по-скоро най-зрелищния,но то реално погледнато не се и очаквало друго от нея. Като шоу и сцена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Йоанна Темелкова СКОЧИ на Би Ти Ви заради концерта на Галена WWW.BGDNES.BG Актрисата Йоана Темелкова взриви социалните мрежи с иронична реакция по повод съобщението, че Би Ти Ви ще излъчи концерта на Галена на Нова година. „Току що видях ФЕНОМЕНАЛЕН анонс! ... Бъдете БЛАГОДАРНИ за този 'жест'!!! 🤢 Драйфа ми се вече...", написа Темелкова в стори, с което очевидно осмя гръмкия начин Тая патка в коя държава живее? 20 години ТВ излъчва чалга концерти на нова година. КАкво баш я смути през 2025-2026... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 От 9.11.2025 г. от 12:27, DanielPiliov каза: Определено дуетите, може би най-много Мой с Малина (учудващо) ама тогава буквално всички бяха прави и пяха. Честно казано и аз мисля, че на "Мой" се извика най-силно от всичките дуети. Смисъл при обявяването на Малина нямаше особена уау реакция, песента като тръгна също, но в момента, в който запяха "Долу ръцете" и залата щеше да падне - сякаш хората не знаеха, че това е дует с Малина. Същото беше при обявяването на Цветелина Янева - но там беше заради самата Янева - "Пей сърце" се пя по-малко от "Мой", където буквално се крещеше. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 1 час, asylum каза: Luxury Gossip Club WWW.FACEBOOK.COM 🔥 ЗАЩО МИС АНДРЕА ОТСВИРИ БЕНЕФИСА НА СМЯДОВСКАТА ШЕР ГАЛЕНА? 🔥 ЧАЛГА ДИВАТА ОТКАЗА ДУЕТА "СТРАСТ НА КРИСТАЛИ"... С тази злоба и завист, която има у себе си нищо хубаво няма да и се случи. И е крайно време да приеме , че сме 2025г , а не 2010г. Харизматични и талантливи певици като Гергана и Елена се отказаха, а тази за какво още драпа не разбирам. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 1 час, asylum каза: Luxury Gossip Club WWW.FACEBOOK.COM 🔥 ЗАЩО МИС АНДРЕА ОТСВИРИ БЕНЕФИСА НА СМЯДОВСКАТА ШЕР ГАЛЕНА? 🔥 ЧАЛГА ДИВАТА ОТКАЗА ДУЕТА "СТРАСТ НА КРИСТАЛИ"... Колко е платила Дора за тази “статия”? Изобщо никой не я е търсил да пее “Страст на Кристали” 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Глория транс към колегите на Галена : "Престанете с тези маси, пиенета и яденета... това е летвата." 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 Няма спасение 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 6 минути, amor_mio каза: С тази злоба и завист, която има у себе си нищо хубаво няма да и се случи. И е крайно време да приеме , че сме 2025г , а не 2010г. Харизматични и талантливи певици като Гергана и Елена се отказаха, а тази за какво още драпа не разбирам. “Ти дойде от Смядово, но ние те приехме” - продължението 🤣 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Колко е платила Дора за тази “статия”? Изобщо никой не я е търсил да пее “Страст на Кристали” Бях забравил, че са имали дует. Та тя имаше по-успешен такъв с Устата 🤣 Току що, Emanuela.Carey каза: Няма спасение Дано да е кючек! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 13 реакции | Сестра ми ме заплашва!🤪 | Nina Dimitrova WWW.FACEBOOK.COM Сестра ми ме заплашва!🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 След реакцията на концерта, е ясно, че Галена трябва да си откупи правата и да си я качи в канала 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: http://www.bgnow.eu/at/242884 Коя е тази бедна жена от народа, че си позволява да коментира Галош? Несретница! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 4 часа , Willy каза: Обаче всички от най-големите имена стартирали преди Галена, говоря за Тони Дачева, Глория, Ивана, Азис и Десислава писаха страхотни думи за концерта на Галена. Само една си мълчи - Камелия. Защо ли? Според мен й стана тъпо, някой продължил в нейната посока, 20+ години след старта да пълни арени, а тя в момента да се радва само на един сръбски успех и флоп песни. Камелия сигурно я мрази по линия на Гласът. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.