Jump to content

Препоръчани коментари

преди 10 часа , fengergana каза:

мами да пуска вече самостоятелна,че след тези три дуета с плондера Камен изпадна и от Ъ група!!!!!

догодина арена 8888 за 25 години ''мери си приказките,пикло и ''на повикване е майка ти''с гости Димана и Експоуз!!!!!

Обаче едно трябва да признаеш на Райна - тя вече е примата на канала им в Youtube. Голяма гордост е да я виждаме до Моан, Троан, Мария и Магдалена Филатови и т.н.

преди 6 часа , Lelqtian каза:

Това не е хит дори в селския клозет на СОТ Вакарел, с тия гледания хората сигурно са се объркали че Гален е пуснал нова песен покрай концерта. 

Хит е, разбира се. В локумените кутии за 1,29 на промоция! ;) 

преди 20 минути, Willy каза:

Някой е качил целия концерт. 🥲

Майко, wtf! Цура я викат на бис и по име, вай, вай! Даже и на Малина още... Фики - 0 реакция. Няма бис.

И как викат по име Преслава. Малко тъжно звучи на Галениния концерт. Изводът ми е, че делят една аудитория. Дали няма да се окаже, че всички дето пълнят Арената са едни и същи общо взето? 

Ако е така, тези концерти ще започнат да втръсват в даден момент. 

преди 58 минути, Willy каза:

Някой е качил целия концерт. 🥲

ша чакаме босфортиви явно 

преди 48 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Майко, wtf! Цура я викат на бис и по име, вай, вай! Даже и на Малина още... Фики - 0 реакция. Няма бис.

И как викат по име Преслава. Малко тъжно звучи на Галениния концерт. Изводът ми е, че делят една аудитория. Дали няма да се окаже, че всички дето пълнят Арената са едни и същи общо взето? 

Ако е така, тези концерти ще започнат да втръсват в даден момент. 

Нито едно викане не е равно на реакцията когато Галена се появи на концерта на Преслава миналата година.

VM.TIKTOK.COM

преди 2 минути, Willy каза:

Нито едно викане не е равно на реакцията когато Галена се появи на концерта на Преслава миналата година.

Според мен хората се напъват да се кефят на Преса, колкото да стане шоу и готина реакция. Малина им е по-интересна.

След 2 дни стават цели 30 дни от както Илиян не е пускал нова песен! Започва да ме хваща носталгия! 
https://www.youtube.com/@Ilianboydofficial/videos

Янева винаги е била харесвана, въпреки връзката ѝ с Пеевски. Не е изненадващо, че публиката гръмна за нея.

Даже ако нямаше асоциация с Пеевски и беше активна певица сигурно щеше да е перманентно в Топ 3.

Реално единственото, с което той е допринесъл са скъпите дрехи и клипове. Но като екип композитори, текстописци, фризьори, гримьори работи със същите като останалите. Можеше и сама да си ги плаща само с участия, Пайнера нямаше да я остави с под 20 на месец.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

image.png.b96443bc0b45af7ad220e7135dc18b77.png

Писах и на нея. This is why we can't have nice things 😭

Лоша ме пишете!

преди 3 минути, Willy каза:

Лоша ме пишете!

Всички раманяци сега те поздравяват. :D

Току що, pacho каза:

Всички раманяци сега те поздравяват. :D

То и аз не го гледах, чакам с хубаво качество. Само дано не го отрежат на 50% като този на Преслава, там монтажа беше ужасен.

преди 1 минута, Willy каза:

То и аз не го гледах, чакам с хубаво качество. Само дано не го отрежат на 50% като този на Преслава, там монтажа беше ужасен.

Бяха орязани някои песни в това видео, а и ъгълът на снимане беше кофти леко.

След НГ, да е пълно удоволствието.

Ама малко куцаше пеенето, дано го оправят при монтажа, като при Глория. :D 

преди 16 минути, Willy каза:

Лоша ме пишете!

Очакваме те на първи ред на концерта на Джин Стоев!

Преди дни тръгнах да споделям тук това интервю на Камелия и щях да пиша колко много ми е паднала в очите последните 2-3 години, и то не само заради лошите песни и клипове, а като цяло и за мненията които има. Отказах се и изгледах още някои нейни по-стари гостувания на други места и осъзнавам, че просто тя винаги е била такава. Като кариера(до преди 2-3 години) винаги топ, издържана, различна, провокативна...но като човек или поне от това до което е позволила зрителите да се докоснат е повече от ужасна и неприятна. Съжалявам, че толкова години харесвах че е дръзка и провокативна, сега остават само песните.

преди 1 час, Willy каза:

Преди дни тръгнах да споделям тук това интервю на Камелия и щях да пиша колко много ми е паднала в очите последните 2-3 години, и то не само заради лошите песни и клипове, а като цяло и за мненията които има. Отказах се и изгледах още някои нейни по-стари гостувания на други места и осъзнавам, че просто тя винаги е била такава. Като кариера(до преди 2-3 години) винаги топ, издържана, различна, провокативна...но като човек или поне от това до което е позволила зрителите да се докоснат е повече от ужасна и неприятна. Съжалявам, че толкова години харесвах че е дръзка и провокативна, сега остават само песните.

Глупости. Това е най-доброто й интервю.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

мен камел ме кефи като човек.

Да й пръднат на уя. Много по-добре говори от Гюр, Гален и повечето.

От 24.11.2025 г. от 16:49, Willy каза:

Галена:"Предпочитам да нямам тотален хит, но да не обиждам в моите песни!"

Моля? 

преди 1 минута, ANGEL каза:

Моля? 

И Чупката не е много миловидна песновка.

преди 12 минути, asylum каза:

И Чупката не е много миловидна песновка.

Песента е по-яка и от на Меди! ХИТ!!! 

Много се кефя, че може би ни е чела тук, когато съм писал колко ме кефи тая песен и е решила да я изпее! Дано започне да я налага! Супер е!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...