Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Administrator каза:

Ако Галена изсипе 10 клипа утре, ще я наричаш ли досадница?

Е и Меди ако ги изсипе за един ден няма да е досадник. Дори и като Галин ако бяха част от албум щях да разбера. Той сега просто спами, без никаква концепция.

Сподели в други сайтове

Разликата е, че Галена когато пусна 10-те песни, всяка се отличаваше и не приличаше на другата. При Меди последната година всичко си прилича, еднакво е, изтъркано и скучно, 90% тематиката е една и съща. Няма база за сравнение

Последният му огромен хит е това: 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Danger. каза:

Разликата е, че Галена когато пусна 10-те песни, всяка се отличаваше и не приличаше на другата. При Меди последната година всичко си прилича, еднакво е, изтъркано и скучно, 90% тематиката е една и съща. Няма база за сравнение

Последният му огромен хит е това: 

Просто не го слушай. Отдавна просто правя половин слушане и подминавам. Човекът си има аудитория - предимно депресарски момичета, което е по-добре от циглетата на Фики. Е, дългосрочно не е по-добре, защото тия хлапета ще пораснат. Не го виждам след 3-5 години. 

Малко бавно продава концерта си (но не и ако гледаме генерално), на фона на това че е номер 1 сред мъжете... Но пък и май само при мондЮ си го промотира. 

Но ще продаде до месец всичко. Стораро с топ реклама не е продал и 10%. :D  На единия е март, на другия ноември догодина. 

Между другото тръпнете ли за алфения концерт в Арената през 2027... ако все още ги има. Там наистина са сборна формация. Изобщо не трябва да ги гледаме като солови артисти. Жалко са десити, симонити и адамлити. От цялото нещо печели само Галин, който все още е на картата и оцелява през тях.

Screenshot (39).png

Сподели в други сайтове

Коцьо какво ще прави със своя концерт, който не може да разпродаде?

Предлагам да го премести в Бургас, че Ники да не се сърди поне 1 ден.

Очаквам Емилия и Десислава да обявят дати.

А Глория да събере 2-3 колежки и да направят и те един 4-5 часов маратон. :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, pacho каза:

Коцьо какво ще прави със своя концерт, който не може да разпродаде?

Предлагам да го премести в Бургас, че Ники да не се сърди поне 1 ден.

Очаквам Емилия и Десислава да обявят дати.

А Глория да събере 2-3 колежки и да направят и те един 4-5 часов маратон. :D 

Гюр ще събере Симон Заглоров, Тони ни Дачева, Ники ни Славеев, Кеба и Стораро. Може и Славка ни Калчева. Сакън да не викне и Нели ни Рангелова и Драго ни Чая 🤮

Сподели в други сайтове

Не, аз имам друга концепция за нея - Дачева, Боева, Нелина, Лия и Стамболова. Ще пръснат, ама тя мрази да я слагат в графата "ретро" и отделно няма никакво въображение и поглед, така че няма да се съгласи. :D 

Според ще направят фурор в подобна конфигурация.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, pacho каза:

Не, аз имам друга концепция за нея - Дачева, Боева, Нелина, Лия и Стамболова. Ще пръснат, ама тя мрази да я слагат в графата "ретро" и отделно няма никакво въображение и поглед, така че няма да се съгласи. :D 

Според ще направят фурор в подобна конфигурация.

Тя с Кама и Ванча няма да се навие, та с тия ли

Сподели в други сайтове

С всичките се има, май само с AI певицата Боева - не.

Бе я да се оправя, тя разбира от всичко.

С Кама и Ванча не са окей комбинация, феновете са им много различни. Камелия пък много ще контрастира. 

Сподели в други сайтове

Галош още 2006-та беше новатор, не си спомням някой преди "Душата ми крещи" да е снимал на каменна кариера, а след това и до днес май всяка има поне 1 клип на тая локация. При другите е евтино, при Галош изглежда екзотично.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, pacho каза:

С Кама и Ванча не са окей комбинация, феновете са им много различни. Камелия пък много ще контрастира. 

Да, Кама ще обере овациите. На Гюр ще спят

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, pacho каза:

Ако беше умна щеше да избаца един дует с Меди.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Галош още 2006-та беше новатор, не си спомням някой преди "Душата ми крещи" да е снимал на каменна кариера, а след това и до днес май всяка има поне 1 клип на тая локация. При другите е евтино, при Галош изглежда екзотично.

А клипът на "Последна вечер" на Гергана не беше ли сниман там? Даже мислих, че тя е първата.

Сподели в други сайтове

Много е преувеличен интересът към ретро певиците. Нали пробваха да правят НДК и нищо. Каквато и конфигурация да направят - обречени са. 

Единствените, които могат да се възродят от пепелта са Ивана, Деса и Камелия. Но при тях трябва зверски хайп и не мисля, че при сборен пункт ще продадат дори НДК. Само поотделно. 

Сподели в други сайтове

Кати и Стораро са преди Галена.

чакаме да направи римейк на този мегахит.

Сподели в други сайтове

Кати и Стораро са преди Галена.

Току що, Administrator каза:

Много е преувеличен интересът към ретро певиците. Нали пробваха да правят НДК и нищо. Каквато и конфигурация да направят - обречени са. 

Единствените, които могат да се възродят от пепелта са Ивана, Деса и Камелия. Но при тях трябва зверски хайп и не мисля, че при сборен пункт ще продадат дори НДК. Само поотделно. 

Арена направиха

Сподели в други сайтове

Току що, Administrator каза:

Фатме не продаде ли миналата седмица зала 1 с 0 хайп и минимум реклама, че и с фоклор?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Фатме не продаде ли миналата седмица зала 1 с 0 хайп и минимум реклама, че и с фоклор?

Именно. Говорех за Арената по принцип. И за чалга концерти, а не фолклор. И минимумът реклама е - да обиколи що подкасти съществуват. Помним в началото колко празни бяха залите и че пробутваха покани тук и там.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Administrator каза:

Първо онзи тъп концерт в зала 112 на НДК беше с нулева реклама и с някакви треторазрядни ретро динозаври. Даже май и оная Луда-та и тя пя там...

Ако имах пари и се занимавах с това - гледай ме само как ще организирам, каква яка реклама, постери, медийно позициониране ще им направя. Слоган на концерта, някаква символичност, някакви украсени общи ретро историйки, появи на ТВ екран по двойки или единично. Има огромен ПР инструментариум, с който се борави. Убеден съм, че 5 имена като тях ще я напълнят дори бързо залата.

Такава комбинация първо е нетипична, второ не е правена в България.

Интерес към ретрото има и винаги е имало, особено за певици, които не са правили досега мащабни концерти. То при тях вече работата малко е за пръв и за последен път, така че няма пропускане. Тук говорим за класни и можещи певици, а не Радо Шишарката и Луна.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pacho каза:

Първо онзи тъп концерт в зала 112 на НДК беше с нулева реклама и с някакви треторазрядни ретро динозаври. Даже май и оная Луда-та и тя пя там...

Ако имах пари и се занимавах с това - гледай ме само как ще организирам, каква яка реклама, постери, медийно позициониране ще им направя. Слоган на концерта, някаква символичност, някакви украсени общи ретро историйки, появи на ТВ екран по двойки или единично. Има огромен ПР инструментариум, с който се борави. Убеден съм, че 5 имена като тях ще я напълнят дори бързо залата.

Такава комбинация първо е нетипична, второ не е правена в България.

Интерес към ретрото има и винаги е имал, особено за певици, които не са правили досега мащабни концерти. То при тя вече работата малко е за пръв и за последен път, така че няма пропускане.

Коя е била лудата в 112?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...