Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

Голямо нещо направи Галена снощи , аз лично чак от Германия дойдох за да я видя! 
Сравних двата концерта този на Преслава и този на Галена и стигнах до извода , че Галена показа световно ниво , но мисля че все нещо липсва на тази жена на концертните сцени и ме е яд защото аз много я харесвам и моето мнение е , че старите и песни не се помнят както тези на Преслава и вчера стигнах до извода , че Галена каквото и шоу да направи другата има по желязна дискография и по голяма харизма. Общо взето публиката при Преслава знаеше всяка една песен и пееше с пълно гърло , за съжаление при Галена беше доста умряло за което и аз останах изненадан , защото жената доста се постара! 

Сподели в други сайтове

Галена няма толкова вечни хитове като Преслава, защото до 2007 г. когато се правеха още такива хитове, тя беше доста назад, а Преслава вече беше изместила Ивана и мачкаше. Галена дръпна няколко години по-късно в ерата на дискотечните комерси, когато песните имаха живот по 2-3 месеца. Късмет! 

Но има и тя някои песни, които ще останат - Кой, В твоите очи, .. от по-старите Утешителна награда и Знам диагнозата.

Редактирано от user_169416
Сподели в други сайтове

преди 1 час, pacho каза:

За чалга концерт си е повече от ОК. Публиката си е била топ. Да кажем интересно интро и фрагменти, но някак Галя се губи в целия антураж, защото просто не е консистента с него. Общо взето планетянския начин - отзад се кълчотят, каквото си се случва като сценография,  изпълнителят обикаля по сцената все едно е в клуба... и дотам...  нестабилното пеене не й помага със сигурност. 

Не е провал определено, явно това са й възможностите като артист. За БГ пазар толкоз.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, asylum каза:

IMG_3449.jpeg

Ще има да си запълват фейсбук страниците с подобни сравнения с месеци.

Шапката не е ли от Делта Форс, на Лопез според Гугъл е от преди 3-4 месеца.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, FitkataSlimTea каза:

Роклята обаче беше уникат.... 10 години няма скъсване! Ей това е да дадеш пари и да знаеш за какво! Евала! 😘 

Ми уж била Том Форд според Пижов. Не знаех, че правели макси рокли.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DarkChild каза:

Ми уж била Том Форд според Пижов. Не знаех, че правели макси рокли.

Интересно е съвпадението, че я облича винаги когато пее с Галена. :D Защо? Галена много такива рокли е виждала. :D 

Сподели в други сайтове

Анелия пак най-добре си изигра картите 

Сподели в други сайтове

Мили, знам, че ти нагарча, нагарча,
като гледаш колко харча ли, харча!
Мили, знам, че съм безобразна,
сметката ти май е празна!!!
Празна! Празна! Празна!
В цифри ми говори - не ми се сърди, не!
В цифри ми говори - кеш, кеш, кеш!!!

ИЗПРАЗНИХМЕ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, нали?..
СМЕТКАТА МУУУУУ! ❤️ 

За всички бивши, бъдещи и настоящи!!! 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , user_169416 каза:

Галена няма толкова вечни хитове като Преслава, защото до 2007 г. когато се правеха още такива хитове, тя беше доста назад, а Преслава вече беше изместила Ивана и мачкаше. Галена дръпна няколко години по-късно в ерата на дискотечните комерси, когато песните имаха живот по 2-3 месеца. Късмет! 

Но има и тя някои песни, които ще останат - Кой, В твоите очи, .. от по-старите Утешителна награда и Знам диагнозата.

Е айде сега, няма толкова по малко вечни хитове и тя. Има си достатъчни вечни хитове, няма значение, че са дуети.

Има една основна разлика, при Преслава концерта е бил 1 час и респективно наистина е пяла най - силните си песни. Но ти нейния беше по скоро като участие.

За по дълъг концерт, особено около три часа и Преслава щеше да има песни, които нямаше да са топ хитовете й, но сто процента щеше да са екстази за феновете й.

Галена е включила буквално всичко по точно тази причина. 

Сега на по важното, Емилия Стоянова е разбила:

1.певицата DARA, Преслава, Глория и Атанас Колев. - явно само дара е певица, другите са инфлуенсърки.

2. Почти на световно ниво: че той е бил по добър от повечето световни концерти.

Тая жена пръска от неадекватно писане, да помоли пърплексити да пише вместо нея.

За тези, ко

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Анелия пак най-добре си изигра картите 

Вечната зрителка.

Сподели в други сайтове

Бейбиииииииииииииииииииии! Само тази нощ! Бейбиииииииииииииииии! Точно в полунооооооооооощ! Бейбииииииииииииииииииииииииииииииииииииии! ❤️❤️❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , pacho каза:

Чуйте на 8:50, това беше положението след всяка песен, а това на клипа даже е още след първата. Тези които коментираха негативно приемите и публиката май са били на друг концерт!

Сподели в други сайтове

Галена: "Алекс, хайде кажи чао на всички дами" 

Алекс:"Аз искам да поздравя цялата публика, не само дамите"

Малкия носи страшна харизма, неговото участие на концерта на Хавана беше много яко, даже и различен текст си имаше на частта на Живко.

VM.TIKTOK.COM

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , FitkataSlimTea каза:

Я какво е качил Дамян

WWW.FACEBOOK.COM

Щом се съберат 3 огромни гласища♥️♥️♥️♥️

Защо така обижда Преса, тя толкова се старае да е слабичка не като Деса и Василка? 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

1.певицата DARA, Преслава, Глория и Атанас Колев. - явно само дара е певица, другите са инфлуенсърки.

Е за DARA е нужно уточнението че е певица, на другите си ги знаем че са инфлуенцърка, тракторист и гинеколог. 

Сподели в други сайтове

Помните ли? До преди няколко години тук се коментираше как Галена не смее да направи концерт, защото била дискотечна певица и ще пее пред полу-празна зала и всякакви други глупости. Сега за един ден това се превърна в най-обсъжданият и успешен концерт в поп фолка, която зала бе препълнена на високи цени и с продадени всички правостоящи места, та имаше хора чак до вратите набутани. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...