FitkataSlimTea Публикувано на Октомври 31 Report Сподели Публикувано на Октомври 31 🎵 Музика и аранжимент: Sotiris Agrafiotis 📜 Текст: Анастасия Мавродиева 📜 Оригинален текстописец: Ilias Filippou 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 Теда се върна, наду джуки, наду ци ци, ама пак не става. "дУани", и Л не може да каже... Не ми допада, всичко е много евтино и ретро. Не сме 2009-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 31 Author Report Сподели Публикувано Октомври 31 преди 9 минути, pacho каза: Теда се върна, наду джуки, наду ци ци, ама пак не става. "дУани", и Л не може да каже... Не ми допада, всичко е много евтино и ретро. Не сме 2009-та. Ама тя и 2009 правеше по-модерни песни, а пък в пика през 2006-2007 и 2008 да не говорим. Това й бяха най-силните години. По принцип сега е на мода те да взимат от нея. То не беше Доника, Мария, че и Меди взеха песни на които тя има български версии и си бяха големи актуални хитове..... Време е да се активизира и било то и с кавъри да направи хитове. Иначе песента е хубава, но хитова и модерна съвсем не..... Явно й трябва време да се адаптира или тези песни ги има отдавна и за по-интересно е викнала Софи Маринова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 От всичко избълвано от Софка последните години, това май е единственото, което да може да си изпее на концертите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 Браво, това си е старата Теодора. Дано се забележи след последните й бози с Крум и Боева. преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: От всичко избълвано от Софка последните години, това май е единственото, което да може да си изпее на концертите. Но едва ли ще го изпее. Целуни ме също става, но едва ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 Става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 Скучна ми идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 09:20 Report Сподели Публикувано Събота в 09:20 Хубава гръцка музика. Така се прави, а не българи да ти прецакват аранжиментите. Сякаш Дора е излишна с това мънкане. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.