Jump to content

Препоръчани коментари

Музика: Весела Думанова

Текст: Весела Думанова

Аранжимент, запис, микс и мастър: Павел Казаков

МАНИФЕСТАЦИОНЕН ХИТ! ❤️❤️❤️ 
Много яка песен! Ще я слушам супер много....... Малко напомня на "Няма драма" като музика. Текста е добър. Видеото и то. Успех! Заслужава го!

Яка песничка. Казаков обаче можеше да сложи някакви по-интересни и модерни отсвири. Тия имам чувството, че ги слушаме вече две години в почти всяка песен.

Браво харесва ми песента.
Но нулева идентичност Казаков копира яко маестро Ганев
Да не кажа че едно към едно.

Офф,Бачорски само в чалга клипове не го бях виждал. Егати жаждата за известност. 

песента не е зле като за позалязла чалгарка като Анелия.

Отново си изигра картите най-добре. Ще кърти държавата отново!

Сякаш вече сме ог слушали това от нея. Текста малко ми е като за пубертета. 

А този Бъчворски е толкова противен.. Само от канализацията не е излязъл още.

преди 14 часа , GSA каза:

Отново си изигра картите най-добре. Ще кърти държавата отново!

download.png

Песента ми е много скучна, не знам какво се случва с тази жена, вече сме есен, а тя пуска лятна песен. Видеото поне е много яко.

Току що, borisslav1 каза:

Песента ми е много скучна, не знам какво се случва с тази жена, вече сме есен, а тя пуска лятна песен. Видеото поне е много яко.

За лятото пусна мегахита “Фирмата”, както и “До събота”. 🤭

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

download.png

Каква е тази класация?

преди 1 час, asylum каза:

Чак пък хитовеее...

преди 2 часа , asylum каза:

Объркала е сезоните, жената.

преди 2 часа , hater_skater каза:

Каква е тази класация?

POPNABLE.COM

Find charts from Bulgaria (02/10/2025) - hot 100 song charts released on daily basis. The hottest songs of the day.

По брой дневни гледания 

Става ми мъчно. Явно се опитва да уцели хит, но всеки път прави едно и също, което явно не се търси или поне не от нея. 

Едва на 43 е, а вече е с голяма дъщеря, сама, амортизирана и залитаща по езотерика и енергии, които на всичкото отгоре не разбира. Ходи по някакви участия, където нито тя, нито публиката е доволна и чакат да си изпее златният фонд и да си ходи. 

Крайно време е да купи 3-4 апартамента, да ги дава под наем и да прави музика само, когато има какво да изпее. 

Това в момента е мъчение и за нея, и за нас. 

преди 1 час, Thecranfan каза:

Става ми мъчно. Явно се опитва да уцели хит, но всеки път прави едно и също, което явно не се търси или поне не от нея. 

Едва на 43 е, а вече е с голяма дъщеря, сама, амортизирана и залитаща по езотерика и енергии, които на всичкото отгоре не разбира. Ходи по някакви участия, където нито тя, нито публиката е доволна и чакат да си изпее златният фонд и да си ходи. 

Крайно време е да купи 3-4 апартамента, да ги дава под наем и да прави музика само, когато има какво да изпее. 

Не е само до песни. Просто хората вече видяха колко е неадекватна. Има певици, които никога не трябва да дават интервюта, за да се запази някакъв ореол около тях. 

преди 4 часа , DenFevgo каза:

Не е само до песни. Просто хората вече видяха колко е неадекватна. Има певици, които никога не трябва да дават интервюта, за да се запази някакъв ореол около тях. 

Беше също толкова неадекватна и в годините, в които пускаха по 5 нейни песни на нощ по дискотеките. 

Просто я мързи, измори се, явно музиката не й доставя удоволствие, а личният й живот е пълна каша. На участия се клатушка и подвиква през грам живец. 

И докато Глория поне на първо четене изглежда в мир със себе си и с решенията си, а Ивана си е построила комунизма, то Анелия залива с нискокачествена продукция с надеждата все нещо да стане хит. Тони Стораро прави същото, но той има сигурна аудитория.

Ами не.. не е времето сега на тази песен. Трябваше да я пусне лятото. Май месец пусна "До събота", а сега есента пуска лятна песен. 

От 3.10.2025 г. от 9:01, Thecranfan каза:

Падението започна с 

и така вече 4+ години.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...