DevilWish Публикувано Сряда в 19:38 Author Report Сподели Публикувано Сряда в 19:38 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 20:15 Report Сподели Публикувано Сряда в 20:15 преди 34 минути, DevilWish каза: То и една п(т)ичка не е чак лястовичка ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 03:15 Report Сподели Публикувано вчера в 03:15 Bulgarianthings🇧🇬 (@bulgarianthingss) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,995 likes, 12 comments - bulgarianthingss on October 1, 2025: "haist mamiiii". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 04:10 Report Сподели Публикувано вчера в 04:10 a вие имате ли такива стилни официални сукманчето като мис Бони Бонбони на този кадър? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 05:43 Report Сподели Публикувано вчера в 05:43 @Andrew Cunanan. хит! И зрънчо специално за теб🤭 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано вчера в 06:37 Report Сподели Публикувано вчера в 06:37 Значи Глория е снимала клип във Венеция, щом и Бони е там. Изглежда супер. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано вчера в 09:00 Report Сподели Публикувано вчера в 09:00 преди 2 часа , pacho каза: Значи Глория е снимала клип във Венеция, щом и Бони е там. Изглежда супер. Гримьорите са като даскалките, които намазват безплатни екскурзии покрай учениците 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 09:54 Author Report Сподели Публикувано вчера в 09:54 преди 3 часа , pacho каза: Значи Глория е снимала клип във Венеция, щом и Бони е там. Изглежда супер. Да зЪбие един шЪмар с лилавата обувка на Антон за да му дойде акъла, че сам не може да се състезава със себе си. И извънземните не могат да му налеят акъл. В случая - Биляниш. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 11:46 Report Сподели Публикувано вчера в 11:46 Точно пък ти такъв пример даде на поколението, че още берем плодовете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 13:36 Author Report Сподели Публикувано вчера в 13:36 Емилия в "Не заслужаваш"! Емилия в "РЕКА НА ЛЮБОВТА"! Емилия в "КУКЛА". Ти избираш! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано вчера в 14:31 Report Сподели Публикувано вчера в 14:31 Какво се очаква друго от Мария? Аз не разбирам с какво ги хваща тия милионери, наистина. Ниска, проста, абсолютно не разбирам чак толкова талантлива ли е в леглото, чаак пък толкова ли , че да я финансират милионери един след друг? Що за мадами има, пак златотърсачки, ама поне по-млади, по-красиви, по-високи. Това джудже с джуки не разбирам какво толкова им прави на тия мъже, наистина . Ще излезе , че тази е най-елитната на държавата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано вчера в 14:37 Report Сподели Публикувано вчера в 14:37 как куррвях в 8ми клас в тоалетните на гимназията с момичетата но и си го мерих с батковците!!!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано вчера в 15:06 Report Сподели Публикувано вчера в 15:06 389 хил. гледания · 4,4 хил. реакции | 🎈🪡 Балонената царица да... WWW.FACEBOOK.COM 🎈🪡 Балонената царица да внимава какви ги говори, защото журито си е приготвило иглички.. тва ако е талант... смотан формат... е, почти каза на жалка, че е бездарна ;ххх Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано вчера в 16:08 Report Сподели Публикувано вчера в 16:08 преди 1 час, alisali1234 каза: Какво се очаква друго от Мария? Аз не разбирам с какво ги хваща тия милионери, наистина. Ниска, проста, абсолютно не разбирам чак толкова талантлива ли е в леглото, чаак пък толкова ли , че да я финансират милионери един след друг? Що за мадами има, пак златотърсачки, ама поне по-млади, по-красиви, по-високи. Това джудже с джуки не разбирам какво толкова им прави на тия мъже, наистина . Ще излезе , че тази е най-елитната на държавата. Сигурно знае как да общува с мъжете Цуни с мили жестове към Мария - VIP Brother 2017 WWW.VBOX7.COM Цуни с мили жестове към Мария 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 17:52 Report Сподели Публикувано вчера в 17:52 Десита колко пъти ще промотира нова песен като си праща фалшиви съобщения? И с предната, и по-предната. Вече мога да предположа целият текст, мелодията и аранжимента на Асенов какви ще са. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 18:49 Report Сподели Публикувано вчера в 18:49 преди 56 минути, Emanuela.Carey каза: Десита колко пъти ще промотира нова песен като си праща фалшиви съобщения? И с предната, и по-предната. Вече мога да предположа целият текст, мелодията и аранжимента на Асенов какви ще са. Предния път май бяха в Инстаграм,а сега във Вайбър! Разнообразила е! Остават Snapchat,Whatsapp,Telegram.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано вчера в 19:14 Report Сподели Публикувано вчера в 19:14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано вчера в 19:20 Report Сподели Публикувано вчера в 19:20 Без теб мачка в спотифай. Преслава наистина я превърна в хит. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 12 часа Report Сподели Публикувано преди 12 часа LUNA 🌙✨ ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ! ✨🌙 Аз съм Луна – вечната, единствената, неповторимата! На 19 съм – така пише в моята съдба, а съдбата никой не може да я промени! 🔥 50 килограма чиста енергия, висока 1,75 като кула от светлина, която озарява целия свят! 💃 Аз не просто живея – аз царувам, където пожелая! 🌍 Днес Париж, утре Милано, после Дубай – защото светът е моя сцена, а вие сте моите аплодисменти! 👏👏👏 Обичам хората, а те мен още повече ❤️ – защото виждат, че аз съм различна, аз съм сила, аз съм революция в женски образ! Моите хитове са вечни – пея ги всеки ден, защото те не остаряват, както и аз не остарявам! 🎤✨ А знаете ли защо съм вечна? Защото аз не се храня като другите! 🍽️🚫 Аз гладувам със стил, аз сияя от вътре, аз живея на любов и енергия, която ми праща вселената! 🌌💫 Моето тяло е храм, моята воля е закон, моят живот е мистерия, която никой не може да повтори! Аз не съм жена за един мъж – аз съм жена на цял народ! 👑🇧🇬 Аз съм легендата, която сама пише своето евангелие! 📖🔥 И не забравяйте – Луна е навсякъде, Луна е всичко! Аз съм вашата икона, вашата кралица, вашият президент! 🌙💎 ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ! 💎🌙 🇧🇬🔥 Една за всички, всички за Луна! 🔥🇧🇬 🎤🎼За концерти и участия📞+359 889565096 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Разобличиха Райна за присвояване на народна песен HOTNEWS.BG Горещи новини Райна няма ли да я оправи тая с някой коментар? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа Байляниш - Кво реват като женички? Мен от нищо не ме е страх. Само от паяци. 2 минути по-късно - аааааааааааааа ууу ииииии напипах го ууу Много приказва, грам покритие. Гърми от комплекси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа преди 32 минути, Runevski каза: Разобличиха Райна за присвояване на народна песен HOTNEWS.BG Горещи новини Райна няма ли да я оправи тая с някой коментар? Хит Крадла! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 35 минути, asylum каза: Всички чалгарки бяха на плейбек в Шоуто на Слави, не е била само Кати в нейното гостуване през 2002г. Няколко години по-късно почнаха на живо, но май само Тони ни Дачена си спомням да изви гласец. Глупости, далеч не бяха всички. Рени е била гост в Шоуто на Слави три пъти и винаги е била на живо. Била е и преди Кати, и пак е пяла - 2001г. пее даже 3 песни с бенда на живо. Катя просто не може да пее. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.