Illyria Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Лидия пояснява, че в песента на Джена Алфите ще са само статистки в клипа Каква точно е драмата? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 27 минути, Lelqtian каза: Права е дЖенЯта, ама ако си сложат тиксо на устите, намаляват трудоспобността с едно 33%, и ги оставя само с по две дупки … Джена да ги прати в Ню Йорк, да тухевнът и те концЪрт там. Партньорки ту хев а концЪрт ин дъ клип он ЖеннЯ. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: https://youtu.be/pG7Wrxtrm9I?si=09ivjI-ZavRvxrE3 Поздрав за фена на баба, забравих как му беше името. там естрадния фен и @pacho Ш'ма обидиш, аз съм фен на много и различни сръбски миндили. Точно на тая песен не съм. Имаме кадри от празника на Еленския бут. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 Меринджей 3 ч · Фолк Легендата Мая се завръща! Фолк легендата Мая е една от най-ярките звезди на Българската музика от култовия дует с Магапаса, е готова да взриви музикалната сцена с нов проект! След години извън България, певицата отново е под светлините на прожекторите и готви чисто нов сингъл, който ще върне онзи неповторим чар на златната ера на попфолка – но с модерно, актуално звучене. Според музикалните среди, песента ще носи типичния заряд на Мая – емоция, страст и женска сила, съчетани с ново поколение ритми. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 👑 Поп- фолк иконата Ваня Великова отвори вратите на луксозния си палат за bTV Новините и разплака България! Обожаваната певица показа невиждан досега разкош, но доказа: Славата не ме главозама! В емоционална изповед пред милиони тя разкри цялата истина за корекциите си. Тя е от най-обичаните фолк звезди, чиито хитове са класика в жанра. Сега Ваня Великова направи това, което малцина преди нея са си позволявали – отвори вратите на своя луксозен палат за камерите на bTV Новините и достигна до милиони фенове, които останаха безмълвни. Имението, от френските прозорци на чиято трапезария се разкриват спиращи дъха гледки към балкана и дизайнерските решения на трапезарната зала, показат неоспоримия успех на певицата. Но най-впечатляващото в репортажа, излъчен в най-гледаната емисия на bTV, беше земността на самата Ваня. ✨ Блясък и откровение в трапезарията с величествена гледка Сцената на откровението беше луксозната трапезария на имението – помещение, което спокойно може да конкурира интериор от световна класа, в гламурния интериор на масивна маса пред каменна стена Ваня Великова посрещна екипа в елегантна чера рокля и сако обсипана с дискретни камъни, които проблясваха под светлината. С безупречен грим и перфектна прическа, любимката на милиони българи демонстрира защо продължава да е модна икона. 💉 Откровената изповед за филърите и скалпела Седнала начело на масивната си трапезна маса, Ваня най-сетне сложи край на всички спекулации и засегна темата за външния си вид. В изключително емоционална изповед за младостта, красотата и ботокса- все теми, които са не само близки до Ваня, а напрво я олицетворяват, любимката на народа сподели: „ Никога не съм крила – за да изглеждам така, се подлагам на процедури. Ботокс, филъри... да!" С това откровение, излъчено в централната емисия на bTV, Ваня Великова не само показа дома си, но и сърцето си, доказвайки защо продължава да бъде незаменима икона в българската музика, чиято земност струва повече от всеки лукс. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 18 хил. гледания · 286 реакции | Татяна | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Татяна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 57 хил. гледания · 495 реакции | След участието си на празника на... WWW.FACEBOOK.COM След участието си на празника на Еленския бут в гр. Елена, Глория отново показа класа и сърце! 🌟 След като взриви сцената с любимите си... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 21 хил. гледания · 425 реакции | 🔥 Ваня Великова отново взривява... WWW.FACEBOOK.COM 🔥 Ваня Великова отново взривява сцената! Певицата буквално не смогва на покани – от морето до планината, навсякъде я чакат фенове и... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 11 минути, asylum каза: 18 хил. гледания · 286 реакции | Татяна | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Татяна От толкова тропане и хоро, може друго да тропне. Нещо малко, фитнесово Една от най-ярките звезди на попфолка от 90-те подготвя бомбастичното си завръщане | Signal.bg SIGNAL.BG Една от най-ярките звезди на попфолка от 90-те години - Мая (позната и от емблематичния дует с Магапаса), се завръща бомбастично. Певицата на път да разтърси Сигнал ТОЧКА Бг, не и 11 минути след като АЗ публикувах новината. Ще искам да ми платите копирането на информация! Не Ви е срам!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 42 реакции · 6 коментара | ✨ ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ! ✨ Със... WWW.FACEBOOK.COM ✨ ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ! ✨ Със специалното участие на 🌟 ФОЛК ЗВЕЗДАТА ДЖИНА СТОЕВА 🌟 Посрещни 2026 година в... преди 1 минута, DevilWish каза: От толкова тропане и хоро, може друго да тропне. Нещо малко, фитнесово Една от най-ярките звезди на попфолка от 90-те подготвя бомбастичното си завръщане | Signal.bg SIGNAL.BG Една от най-ярките звезди на попфолка от 90-те години - Мая (позната и от емблематичния дует с Магапаса), се завръща бомбастично. Певицата на път да разтърси Сигнал ТОЧКА Бг, не и 11 минути след като АЗ публикувах новината. Ще искам да ми платите копирането на информация! Не Ви е срам!!! Драги, сигнал писаха вчера или даже оня ден. От тях видях първо 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, asylum каза: 42 реакции · 6 коментара | ✨ ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ! ✨ Със... WWW.FACEBOOK.COM ✨ ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ! ✨ Със специалното участие на 🌟 ФОЛК ЗВЕЗДАТА ДЖИНА СТОЕВА 🌟 Посрещни 2026 година в... Драги, сигнал писаха вчера или даже оня ден. От тях видях първо Да, сега проверих. Прав си от Signal.bg 29.10.2025 12:59 в Водещи, Избор на редактора, Новини, Попфолк 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Ха! Мая и Лорена с дует, моля! Или трио в комбо с тази колежка 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Какво мислите за тази песен? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Когато бананите и гевреците свършат 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 Топа топа топа циганяр със нея беше 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 55 минути, Karma93 каза: Какво мислите за тази песен? Яка музика. По-добре звучи от днешните еднодневки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 30 Author Report Сподели Публикувано Октомври 30 Я какво са направили, но нещо аранжимента не е както трябва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 41 минути, Emanuela.Carey каза: Топа топа топа циганяр със нея беше Яко е набила реклама в тубата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Октомври 30 Report Сподели Публикувано Октомври 30 преди 1 час, DevilWish каза: Я какво са направили, но нещо аранжимента не е както трябва. Изобщо не е добре. Гласовете дори не се доближават, особено на Галена. Този на Преслава на моменти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 преди 5 часа , DevilWish каза: Меринджей 3 ч · Фолк Легендата Мая се завръща! Фолк легендата Мая е една от най-ярките звезди на Българската музика от култовия дует с Магапаса, е готова да взриви музикалната сцена с нов проект! След години извън България, певицата отново е под светлините на прожекторите и готви чисто нов сингъл, който ще върне онзи неповторим чар на златната ера на попфолка – но с модерно, актуално звучене. Според музикалните среди, песента ще носи типичния заряд на Мая – емоция, страст и женска сила, съчетани с ново поколение ритми. Вече е ясно, че ще е пореден провал. Само тя не се бе завръщала в последните 2 години. Явно целят някое друго участие. Щото песните им са вселени под продукцията им от миналото. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 преди 6 часа , Illyria каза: Каква точно е драмата? И на мен ми е интересно. Кой изобщо се интересува от статиски в клип на дЖенЯ и с какво тиксо си лепят дупките ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 преди 7 часа , Karma93 каза: Какво мислите за тази песен? Опасен хит! преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза: Вече е ясно, че ще е пореден провал. Само тя не се бе завръщала в последните 2 години. Явно целят някое друго участие. Щото песните им са вселени под продукцията им от миналото. Тя не е изчезвала, та да се завръща! преди 3 часа , Lelqtian каза: И на мен ми е интересно. Кой изобщо се интересува от статиски в клип на дЖенЯ и с какво тиксо си лепят дупките ... Никой не се интересува от Дженция, камо ли от статистките й. Последният й хит беше Горкото момиче. Автобиографичен. После си тури главата на Ани Хоанг и приключи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 31 Author Report Сподели Публикувано Октомври 31 преди 9 часа , KrasyoZlobarQ каза: Вече е ясно, че ще е пореден провал. Само тя не се бе завръщала в последните 2 години. Явно целят някое друго участие. Щото песните им са вселени под продукцията им от миналото. Ако е улучила правилна песен и композитор - няма, но и аз не знам. Новата песен на Весела също излиза тия дни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари