Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Lyrics By – Лиляна Димова
Music By, Arranged By – Пламен Стойчев

Копнато от Nik Kershaw - The Riddle. Някак си прилича на Червило на Дони и Момчил също.

Сигурно е била фенка на Анка и Гери и затова е работила с Токсича и компания без да е в Про Мюзик. Май беше богаташка щерка и музиката й беше хоби.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Добавили са канала на Алфа към песента на Десита, за да ѝ вдигне гледанията.

Сега сигурно ще направят канали и на Лидия и Симона, за да въртят същата схема

spacer.png

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , DevilWish каза:

Факт. Преслава е в тренда с песен от почти 9 години.
Аз на Токича всичките песни му ги харесвах до "Спри болката в мен"? Ако не се лъжа тя беше последната за Гергана и имаше една Жулиета, на която й предотстъпиха песен която мисля, че беше за Гергана.

Нямаше харизмата на Анелия, Гергана, че даже и Емилия..... за това и остана с 3-4 песни.

Аз пък много харесвах Жулиета, особено тази песен. Но първата и, “Ех живот” беше най-популярна мисля. Това че имала цял албум, дали е истина? 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Emanuela.Carey каза:

Добавили са канала на Алфа към песента на Десита, за да ѝ вдигне гледанията.

Сега сигурно ще направят канали и на Лидия и Симона, за да въртят същата схема

spacer.png

По скоро защото Галин е алчен и иска да намаже някой лев и от там. Нямам търпение Десита да се махне от тази компания. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, -A. каза:

По скоро защото Галин е алчен и иска да намаже някой лев и от там. Нямам търпение Десита да се махне от тази компания. 

В случая само първият канал взима пари видеото, тоест Алфа няма как да го монетизират

spacer.png

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Karma93 каза:

Lyrics By – Лиляна Димова
Music By, Arranged By – Пламен Стойчев

Какво стана с композитори като Пламен Стойчев, Димитър Петров и тн?

Оцко и Кости одма затриха почти цялата им конкуренция като дойдоха да правят песни тук

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, GSA каза:

Аз пък много харесвах Жулиета, особено тази песен. Но първата и, “Ех живот” беше най-популярна мисля. Това че имала цял албум, дали е истина? 

Не. Мисля, че имаше 5 песни. Първата й записана "Няма те" която аз много харесвах, после "Ех, живот", "Колекция от сърца", "Ревност" и "Дай ми". Нямаше албум, не стигна до там. След "Колекция от сърца" се загуби. Интересно какво става с нея днес?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jouey каза:

Имаше цял албум готов и записан, но така и не видя бял свят.

100%, това което ми харесваше при Токича, че на всяка изпълнителка пускаха албуми всяка година. Най-успешните му певици за мен си остават Анелия и Гергана. ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Какво стана с композитори като Пламен Стойчев, Димитър Петров и тн?

Оцко и Кости одма затриха почти цялата им конкуренция като дойдоха да правят песни тук

Пламен Стойчев май пее рок песни в някаква група. С Токича са били в една група преди да сформират Про Мюзик.

Последно Стойчев май беше направил “Огън в дъжда“ на Гергана

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Lelqtian каза:

един от първообразите на коя?34. Получаваш награда ако познаеш номера и в тая поредица, дето сме пропуснали да и зачислим. Поне е направила хубаво и се е отказала навреме, за разлика от настоящия вечен отговор. 

И двете са Жулиета, но Коя34? има мокри сънища с Джулия Робъртс.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Не. Мисля, че имаше 5 песни. Първата й записана "Няма те" която аз много харесвах, после "Ех, живот", "Колекция от сърца", "Ревност" и "Дай ми". Нямаше албум, не стигна до там. След "Колекция от сърца" се загуби. Интересно какво става с нея днес?

Има и две песни без никаква видео реализация. “Още ме боли” и “Изгаряй ме”. Иначе когато пуска “Колекция от сърца” и Полина пуска нейната “Целувай ме”, припева на която е със същата музика. И двете песни са писани като авторски, но са си чопвани.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

И двете са Жулиета, но Коя34? има мокри сънища с Джулия Робъртс.

Има желание коя?34 да упражнява същата професия като Джулия Робъртс в "Хубава жена" но засега само може да сънува някой да и плаща за ... услуги почасово. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Lelqtian каза:

Има желание коя?34 да упражнява същата професия като Джулия Робъртс в "Хубава жена" но засега само може да сънува някой да и плаща за ... услуги почасово. 

По-скоро тя плащаше на мъжо си - видно жиголо

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Lelqtian каза:

Митака от София Ден и нощ?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Runevski каза:

Има и две песни без никаква видео реализация. “Още ме боли” и “Изгаряй ме”. Иначе когато пуска “Колекция от сърца” и Полина пуска нейната “Целувай ме”, припева на която е със същата музика. И двете песни са писани като авторски, но са си чопвани.

А , да. Значи има 7 песни. "Целувай ми" на Полина ми беше любима, но не знам от кого са я крали. И доста си приличат, да.

Как си облизва устата ❤️ @asylum

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DevilWish каза:

А , да. Значи има 7 песни. "Целувай ми" на Полина ми беше любима, но не знам от кого са я крали. И доста си приличат, да.

Как си облизва устата ❤️ @asylum

Винаги се облизваше. Виж й промоцията

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Е да де. Ако си беше останала Жули я, можеше да има успех поне по това поприще ;) 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

Е да де. Ако си беше останала Жули я, можеше да има успех поне по това поприще ;) 

Поне да беше Джулия Р. от Робъртс. Но пък после щяха да я обвинят в плагиатство. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DevilWish каза:

Поне да беше Джулия Р. от Робъртс. Но пък после щяха да я обвинят в плагиатство. 

Пак никой нямаше да я знае. Най-много да се беше класирала за Коя33

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...