asylum Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 42 минути, Jouey каза: Имаше цял албум готов и записан, но така и не видя бял свят. За добро е било 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 Lyrics By – Лиляна Димова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Копнато от Nik Kershaw - The Riddle. Някак си прилича на Червило на Дони и Момчил също. Сигурно е била фенка на Анка и Гери и затова е работила с Токсича и компания без да е в Про Мюзик. Май беше богаташка щерка и музиката й беше хоби. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 Добавили са канала на Алфа към песента на Десита, за да ѝ вдигне гледанията. Сега сигурно ще направят канали и на Лидия и Симона, за да въртят същата схема 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 14 часа , DevilWish каза: Факт. Преслава е в тренда с песен от почти 9 години. Аз на Токича всичките песни му ги харесвах до "Спри болката в мен"? Ако не се лъжа тя беше последната за Гергана и имаше една Жулиета, на която й предотстъпиха песен която мисля, че беше за Гергана. Нямаше харизмата на Анелия, Гергана, че даже и Емилия..... за това и остана с 3-4 песни. Аз пък много харесвах Жулиета, особено тази песен. Но първата и, “Ех живот” беше най-популярна мисля. Това че имала цял албум, дали е истина? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: Добавили са канала на Алфа към песента на Десита, за да ѝ вдигне гледанията. Сега сигурно ще направят канали и на Лидия и Симона, за да въртят същата схема По скоро защото Галин е алчен и иска да намаже някой лев и от там. Нямам търпение Десита да се махне от тази компания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 6 минути, -A. каза: По скоро защото Галин е алчен и иска да намаже някой лев и от там. Нямам търпение Десита да се махне от тази компания. В случая само първият канал взима пари видеото, тоест Алфа няма как да го монетизират 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 25 минути, Karma93 каза: Lyrics By – Лиляна Димова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Копнато от Nik Kershaw - The Riddle. Не се бях замислял, но е точно така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 36 минути, Karma93 каза: Lyrics By – Лиляна Димова Music By, Arranged By – Пламен Стойчев Какво стана с композитори като Пламен Стойчев, Димитър Петров и тн? Оцко и Кости одма затриха почти цялата им конкуренция като дойдоха да правят песни тук 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 25 Author Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 48 минути, GSA каза: Аз пък много харесвах Жулиета, особено тази песен. Но първата и, “Ех живот” беше най-популярна мисля. Това че имала цял албум, дали е истина? Не. Мисля, че имаше 5 песни. Първата й записана "Няма те" която аз много харесвах, после "Ех, живот", "Колекция от сърца", "Ревност" и "Дай ми". Нямаше албум, не стигна до там. След "Колекция от сърца" се загуби. Интересно какво става с нея днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 25 Author Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 2 часа , Jouey каза: Имаше цял албум готов и записан, но така и не видя бял свят. 100%, това което ми харесваше при Токича, че на всяка изпълнителка пускаха албуми всяка година. Най-успешните му певици за мен си остават Анелия и Гергана. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Какво стана с композитори като Пламен Стойчев, Димитър Петров и тн? Оцко и Кости одма затриха почти цялата им конкуренция като дойдоха да правят песни тук Пламен Стойчев май пее рок песни в някаква група. С Токича са били в една група преди да сформират Про Мюзик. Последно Стойчев май беше направил “Огън в дъжда“ на Гергана 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 25 Author Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 10 часа , Lelqtian каза: един от първообразите на коя?34. Получаваш награда ако познаеш номера и в тая поредица, дето сме пропуснали да и зачислим. Поне е направила хубаво и се е отказала навреме, за разлика от настоящия вечен отговор. И двете са Жулиета, но Коя34? има мокри сънища с Джулия Робъртс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 1 час , DevilWish каза: Не. Мисля, че имаше 5 песни. Първата й записана "Няма те" която аз много харесвах, после "Ех, живот", "Колекция от сърца", "Ревност" и "Дай ми". Нямаше албум, не стигна до там. След "Колекция от сърца" се загуби. Интересно какво става с нея днес? Има и две песни без никаква видео реализация. “Още ме боли” и “Изгаряй ме”. Иначе когато пуска “Колекция от сърца” и Полина пуска нейната “Целувай ме”, припева на която е със същата музика. И двете песни са писани като авторски, но са си чопвани. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 2 часа , DevilWish каза: И двете са Жулиета, но Коя34? има мокри сънища с Джулия Робъртс. Има желание коя?34 да упражнява същата професия като Джулия Робъртс в "Хубава жена" но засега само може да сънува някой да и плаща за ... услуги почасово. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 25 минути, Lelqtian каза: Има желание коя?34 да упражнява същата професия като Джулия Робъртс в "Хубава жена" но засега само може да сънува някой да и плаща за ... услуги почасово. По-скоро тя плащаше на мъжо си - видно жиголо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 25 Author Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 38 минути, Lelqtian каза: Има желание коя?34 да упражнява същата професия като Джулия Робъртс в "Хубава жена" но засега само може да сънува някой да и плаща за ... услуги почасово. Митака от София Ден и нощ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 25 Author Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 1 час, Runevski каза: Има и две песни без никаква видео реализация. “Още ме боли” и “Изгаряй ме”. Иначе когато пуска “Колекция от сърца” и Полина пуска нейната “Целувай ме”, припева на която е със същата музика. И двете песни са писани като авторски, но са си чопвани. А , да. Значи има 7 песни. "Целувай ми" на Полина ми беше любима, но не знам от кого са я крали. И доста си приличат, да. Как си облизва устата ❤️ @asylum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 42 минути, DevilWish каза: А , да. Значи има 7 песни. "Целувай ми" на Полина ми беше любима, но не знам от кого са я крали. И доста си приличат, да. Как си облизва устата ❤️ @asylum Винаги се облизваше. Виж й промоцията 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 2 weeks! ❤️🔥 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 25 Author Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 39 минути, asylum каза: Винаги се облизваше. Виж й промоцията В клиповете също. ❤️ Какво ли прави сега, Полинка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 БГ версия има ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 2 часа , Lelqtian каза: Има желание коя?34 да упражнява същата професия като Джулия Робъртс в "Хубава жена" но засега само може да сънува някой да и плаща за ... услуги почасово. Е да де. Ако си беше останала Жули я, можеше да има успех поне по това поприще 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 25 Author Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 7 минути, Lelqtian каза: Е да де. Ако си беше останала Жули я, можеше да има успех поне по това поприще Поне да беше Джулия Р. от Робъртс. Но пък после щяха да я обвинят в плагиатство. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 преди 42 минути, DevilWish каза: Поне да беше Джулия Р. от Робъртс. Но пък после щяха да я обвинят в плагиатство. Пак никой нямаше да я знае. Най-много да се беше класирала за Коя33 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 25 Report Сподели Публикувано Октомври 25 Алисия - “Локуми” - Coming soon ALISIA (@alisiaofficial_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 886 likes, 37 comments - alisiaofficial_ on October 25, 2025: "За всички фенове на локума 😉 #локуми". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари