Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

преди 6 минути, Willy каза:

Да си тук

Да си тук с Галена

Да си тук акустик

Да си тук дъ войс

Да си тук лайв

Да си тук ремикс

Да си тук латино

Да (не) си тук 

Да си тук денс

Да си тук на гръцки

+ Да си тук на цигански

Сподели в други сайтове

Абе, какво стана с Алфите.. имам чувството, че не са пускали песни от 1 година. Освен Галин с албума и Тази дискотека, нещо друго излизало ли е през 2025 :D 

ДесАита щяла да пуска нова песен. От тикток клипчето не съм впечатлен. Очаквам да е поредният й флоп.

Сподели в други сайтове

Интересна маркетингова стратегия на Меди - да пусне албум където всички песни са с еднаква визуализация и звучат идентично.

Добромир не му ли е креативен директор и на него?

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Интересна маркетингова стратегия на Меди - да пусне албум където всички песни са с еднаква визуализация и звучат идентично.

Добромир не му ли е креативен директор и на него?

Явно не

032-B57-E4-AC74-4-DBF-B166-BA93-F0309-BE

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, KrasyoZlobarQ каза:

ДесАита щяла да пуска нова песен. От тикток клипчето не съм впечатлен. Очаквам да е поредният й флоп.

Десита с пореден флоп? Къде ги видя?

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Папи Шанс с концерт в Арената :D 

С 1.5М в самостоятелен нов канал с 1М в спотифай и 500К на топик. Плюс всички знаят песента и се пее по дискотеки е смешно да го коментираш😃

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , alisali1234 каза:

Вергов е пълна трагедия но проблема ще е винаги един и същ - едни и същи мутри гледаме по телевизиите със години, който изобщо ги гледа още де. Вергов е до болка втръснал, Цитиридис освен да се прави на идиот в шоуто му, друго така и не успя да постигне, нормално. На Катерина синчето и той е другата постоянна мутра, макар и да не е в това шоу го споменавам умишлено. Така ще е докато на младите таланти, които завършват не им се дава шанс и ходят по чужди продукции да снимат навън, знаете ли в колко филми има дори и малки роли на Българи, които дори няма да разберете, че са Българи. Тук всичко е нискобюджетно, бутафорно, с претенции за Холивуд и качество което дори Индийците биха определили като посредствено предвид, че те са едни от най-добрите актьори и всички знаем Боливуд. Нищо чудно, че не се оцени тази сценка.

Било равно? Кое е равно? Нали това е целта - докато се смееш в колата , следва удар...и край. Това пресъздаде Бо - как може да се смееш и изведнъж смеха да се обърне на 180 градуса когато се случи немислимото. Това беше замисъла ама това там не са актьори. Защо един не е пробил навън а дремят тук да снимат поредния филм или сериал, който никой няма да гледа и без това? Щото са поредните сдъфкани имена, ама дъфкани с години едни и същи. 

Време е отдавна да се сменят муцуните по телевизиите - водещи, журита, всичко. С нови имена, които не са синове или братовчеди на някого, а стойностни и истински preformer-и. Такива има много, България е пълна с таланти на които просто не им се дава платформа. А когато случайно някое "журе" се почувства заплашено, както беше с Цитиридис и Вергов го резват. Какъв точно е Цитиридис освен интервюиращ плеймейтки и чалгаджийки, каквото прави и Венета? И двамата за предавания тип "Горещо" и нищо повече. Жълтини, кой кого плющял и до там. Нищо стойностно няма в тези хора. За това не могат и да оценят стойността на един истински актьор като Бо.

Не е важното обаче какво мислят едни 4 "журета" а какво мисли публиката и народа - а той ясно изрази позициите си. Бо е вече победителя на народа. Както казва Мария - "и да ти харесва, и да не ти харесва", г-н Вергов. 

Журитата са там за да са адекватни, а не емоционални (не съм им гледал коментарите, но съдя по реакцията и снимката).
На Катето Евро синът й е водещия между другото 😂 т.е. и ти си седнал да коментираш, нещо което не гледаш.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DanielPiliov каза:

С 1.5М в самостоятелен нов канал с 1М в спотифай и 500К на топик. Плюс всички знаят песента и се пее по дискотеки е смешно да го коментираш😃

Да не говорим че стартира с мизерни гледания в началото от типа на 20-30к и дълго време не се показваше отстрани. Мелето вече се чуди по коя да троли

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

Тази песен е станала тренд в Тикток

Това трябваше да е мега хита от албума “Аз”. Жалко, че не изпъкна, когато се изсипаха всичките песни наведнъж. Брутално парче. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DanielPiliov каза:

Затова няма помен от нея в топ 100, а е на 2-3 месеца. Това ви е топ хитът.

Никакъв прием. Добре че си знае текста, щото на публиката не може да се разчита. А вие си се заблуждавайте, че е някакъв хит.

Screenshot - 2025-10-07T231442.966.png

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DevilWish каза:

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС! Любимата ми песен заедно със "СЛЕД РАЗДЯЛАТА" в Аз. Имам вкус още от тогава! Бързо направете я ГОЛЯМ ХИТ! Мега хит! Заслужава го!!! @Willy давай да я налагаме. @Stela @FikLena 
Знаете, че я обожавам ❤️❤️❤️ 
И тук ми харесва най-много Галя. ❤️ 

Знам, да! И аз много я харесвам, клипа също е жесток, визии, всичко! Определено заслужава нов живот песента, нека 😍❤️

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , xroflx9 каза:

Мразя колко съм евтина и лесна и как всичко на Меди ме зарибява брутално колкото и пято и втръснало да е!!!!!! Кой е оригинала?

Оххх, какво да ти кажа като и аз съм така.. като го чуя с този глас и няма как да не ми хареса песента. Балади, малади, да пее каквото иска! Мисля, че съм влюбена в неговия глас... И той е готин де.. офф, разбираш! 🫠🤪🤭🤭

Както пее Галка "черен взел ти е сърцетооо" ❤️‍🔥

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Абе, какво стана с Алфите.. имам чувството, че не са пускали песни от 1 година. Освен Галин с албума и Тази дискотека, нещо друго излизало ли е през 2025 :D 

Доста, но това е топа ❤️

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Stela каза:

Доста, но това е топа ❤️

На гледания го докарва, но гледах в тикток 5 видеа от участия. Мъртвило. Не разбирам. Как се водят актуални имена, а нямат актуални хитове. Или и те като попаджиите залагат на стари неща?

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , GSA каза:

Това трябваше да е мега хита от албума “Аз”. Жалко, че не изпъкна, когато се изсипаха всичките песни наведнъж. Брутално парче. 

На мен в този албум само "След раздялата" ми е малко по-любима, но двете ми се конкурират. Това ми е любимия албум на Галена и най-вече След раздялата, Тоя става, Неудобни въпроси, Не пред хората, С кое право и Знам как са брутални песни. Но ето, че както стана с "Не е любов" на Джена, сега е момента и тази песен да се оцени както си трябва! Бързо да става ХИТА на годината, защото друга песен от тази не може да се мери с нея! ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Stela каза:

Знам, да! И аз много я харесвам, клипа също е жесток, визии, всичко! Определено заслужава нов живот песента, нека 😍❤️

И аз съм приятно изненадан. Дано Галена я отрази на концерта. Може би ако наистина е в момента актуална и тя ще започне да я налага. И заслужено! Това ако го беше пуснала самостоятелно лятото на 2011 или 2012 щеше вярно да стане мега-хит! Но и сега не е късно! Да последва съдбата на "Не е любов" и "Лоша".

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, z_o_ каза:

12 години от премиерата на един от най-големите хитове за миналото десетилетие

Златен хит! Приема на концерта щe е брутален!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Всяка седмица в различно предаване...

Тук е насолил Десислава че била вечно неразбрала и закъсняла.

Той затова е пуснал втора дата. Сигурно ще има и още много.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   3 Потребители

• Create New...