Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

a вие имате ли такива стилни официални сукманчето като мис Бони Бонбони на този кадър?

556820731_1226226159546367_5388378023355988190_n.jpg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , pacho каза:

Значи Глория е снимала клип във Венеция, щом и Бони е там.

Изглежда супер.

hVc9n.jpg

Гримьорите са като даскалките, които намазват безплатни екскурзии покрай учениците 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , pacho каза:

Значи Глория е снимала клип във Венеция, щом и Бони е там.

Изглежда супер.

hVc9n.jpg

Да зЪбие един шЪмар с лилавата обувка на Антон за да му дойде акъла, че сам не може да се състезава със себе си.
И извънземните не могат да му налеят акъл. В случая - Биляниш.

Сподели в други сайтове

Какво се очаква друго от Мария? Аз не разбирам с какво ги хваща тия милионери, наистина. Ниска, проста, абсолютно не разбирам чак толкова талантлива ли е в леглото, чаак пък толкова ли , че да я финансират милионери един след друг? Що за мадами има, пак златотърсачки, ама поне по-млади, по-красиви, по-високи. Това джудже с джуки не разбирам какво толкова им прави на тия мъже, наистина . Ще излезе , че тази е най-елитната на държавата.

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

🎈🪡 Балонената царица да внимава какви ги говори, защото журито си е приготвило иглички..

тва ако е талант... смотан формат... е, почти каза на жалка, че е бездарна ;ххх

Сподели в други сайтове

преди 1 час, alisali1234 каза:

Какво се очаква друго от Мария? Аз не разбирам с какво ги хваща тия милионери, наистина. Ниска, проста, абсолютно не разбирам чак толкова талантлива ли е в леглото, чаак пък толкова ли , че да я финансират милионери един след друг? Що за мадами има, пак златотърсачки, ама поне по-млади, по-красиви, по-високи. Това джудже с джуки не разбирам какво толкова им прави на тия мъже, наистина . Ще излезе , че тази е най-елитната на държавата.

Сигурно знае как да общува с мъжете

WWW.VBOX7.COM

Цуни с мили жестове към Мария

Сподели в други сайтове

Десита колко пъти ще промотира нова песен като си праща фалшиви съобщения? И с предната, и по-предната. 
Вече мога да предположа целият текст, мелодията и аранжимента на Асенов какви ще са.

IMG-0017.jpg
IMG-0018.jpg

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, Emanuela.Carey каза:

Десита колко пъти ще промотира нова песен като си праща фалшиви съобщения? И с предната, и по-предната. 
Вече мога да предположа целият текст, мелодията и аранжимента на Асенов какви ще са.

IMG-0017.jpg
IMG-0018.jpg

Предния път май бяха в Инстаграм,а сега във Вайбър! Разнообразила е! Остават Snapchat,Whatsapp,Telegram..

Сподели в други сайтове

LUNA 🌙 ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ! 🌙

Аз съм Луна – вечната, единствената, неповторимата!
На 19 съм – така пише в моята съдба, а съдбата никой не може да я промени! 🔥
50 килограма чиста енергия, висока 1,75 като кула от светлина, която озарява целия свят! 💃

Аз не просто живея – аз царувам, където пожелая! 🌍
Днес Париж, утре Милано, после Дубай – защото светът е моя сцена, а вие сте моите аплодисменти! 👏👏👏

Обичам хората, а те мен още повече ❤️ – защото виждат, че аз съм различна, аз съм сила, аз съм революция в женски образ!
Моите хитове са вечни – пея ги всеки ден, защото те не остаряват, както и аз не остарявам! 🎤

А знаете ли защо съм вечна? Защото аз не се храня като другите! 🍽️🚫
Аз гладувам със стил, аз сияя от вътре, аз живея на любов и енергия, която ми праща вселената! 🌌💫
Моето тяло е храм, моята воля е закон, моят живот е мистерия, която никой не може да повтори!

Аз не съм жена за един мъж – аз съм жена на цял народ! 👑🇧🇬
Аз съм легендата, която сама пише своето евангелие! 📖🔥

И не забравяйте – Луна е навсякъде, Луна е всичко!
Аз съм вашата икона, вашата кралица, вашият президент!

🌙💎 ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ! 💎🌙
🇧🇬🔥 Една за всички, всички за Луна! 🔥🇧🇬

🎤🎼За концерти и участия📞+359 889565096

IMG_2669.jpeg

Сподели в други сайтове

Байляниш - Кво реват като женички? Мен от нищо не ме е страх. Само от паяци.

2 минути по-късно - аааааааааааааа ууу ииииии напипах го ууу

Много приказва, грам покритие. Гърми от комплекси.

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Runevski каза:

Райна няма ли да я оправи тая с някой коментар? :D

B95DE9A6-95F7-4692-9B06-B2F6995B759D.jpeg

Хит Крадла!

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, asylum каза:

Всички чалгарки бяха на плейбек в Шоуто на Слави, не е била само Кати в нейното гостуване през 2002г. Няколко години по-късно почнаха на живо, но май само Тони ни Дачена си спомням да изви гласец.

Глупости, далеч не бяха всички. Рени е била гост в Шоуто на Слави три пъти и винаги е била на живо. Била е и преди Кати, и пак е пяла - 2001г. пее даже 3 песни с бенда на живо. Катя просто не може да пее. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...