DevilWish Публикувано на Септември 28 Report Сподели Публикувано на Септември 28 Музика: Даниел Димитров Аражимент: Даниел Димитров Микс мастеринг: Даниел Димитров Текст: Николай Гурманов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 28 Author Report Сподели Публикувано Септември 28 ЦИГАНСКИ ХИМН!👈 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 Яша бе Роксана Гранде! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 Аряна Гранде, ако беше участвала в конкурса "Мис Ромка", нали @Blueberry? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 Когато не извадиш махалата от себе си ... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 🤮🤮🤮🤮чак звучи фалшиво 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 Това е песен за рождените дни на малките циганки, като ходи на участия. Пълна фъшкия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 Не знам защо са писали, че е авторска песен, изпяването мега много ми прилича на чупнато от тук: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 28 Report Сподели Публикувано Септември 28 преди 5 минути, Just_Me каза: Не знам защо са писали, че е авторска песен, изпяването мега много ми прилича на чупнато от тук: Да, крала е потната 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 29 Report Сподели Публикувано Септември 29 Тая все бяга от етноса си и все пуска такива гадни маанета... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 15:54 Report Сподели Публикувано Събота в 15:54 От 28.09.2025 г. от 23:30, Just_Me каза: Не знам защо са писали, че е авторска песен, изпяването мега много ми прилича на чупнато от тук: Изтрили са я 🎉 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Събота в 16:50 Report Сподели Публикувано Събота в 16:50 Ейй на Бизона са й махнали маането хуаухаух Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 16:52 Author Report Сподели Публикувано Събота в 16:52 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Ейй на Бизона са й махнали маането хуаухаух Но е останало потното между краката. Истинска тарикатка! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.