Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза:

Извън бъзиците не беше ли баш Анна певицата, с първият №1 чалга хит в Българския топ 100 по БТВ? @KrasyoZlobarQ

Мисля, че да. А й си имаше яки песни като тръгна в първите два албума. Това дали някой ги помни днес или не, не прави хубавите песни - лоши. 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, asylum каза:

Наскоро Счета възпя разкъсването на девствената й ципа, та що не? 

Вманиачиха се след успеха на Софа и Коцьо.

Безмилостни в тъпотията си.

Ахахаха, това го забравих. :D :D :D 
Бях наивна, малкаааааааааааа, ТИ МИ ГО ОТКРАДНА. Поне е изпяла, че е била такава.
Сега можеше да е
"Грешиш тотално, не ме наричай пу*ка. Грешиш тотално, отдолу ти е малко. Аз вече зная, аз вече се научих..... какво желая и в НАП ще го получа"

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

А тази Анна с какво се занимава сега?

Мисля, че пее заедно с Антонина в някакво заведение в София? 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Снима се с Мая-Нури:

548676560_1108637894582077_5579993629068032833_n.jpg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Лятото пееше в Созопол, а преди и в продължение на доста години - в Арбат в София (никога не съм посещавал нейни изяви) 🤣

Сподели в други сайтове

HOTARENA.NET

Сценичният блясък на поп-фолк изпълнителката Диона, известна сред феновете си като „Диона Нурофена“, отстъпва пред поредна серия от скандални твърдения, разпространени в публичното пространство, видя HotArena. В социалните мрежи се появиха кадри

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

Колата му е тука още. 😎

Срещнах Велката сега до колата.. 

Имах процедура лазерна и реших фа на има след това. Той ми даде големи картички и малки рекламни на Коце и си поговорихме. Коце сои. 

Много яко

С Коце и Велката винаги е яко. 

А съм на 4 часа сън. 

Стигат ти, то нема да е били лесно цяла вечер не само с Коце, па и с тоя. 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Стигат ти, то нема да е били лесно цяла вечер не само с Коце, па и с тоя. 

И двамата са готини. 

Сподели в други сайтове

ШОК! Фенове испадат в истерия, след като Счетоводителката Емилия промени историята, разби рекорди и се превърна в първата сочена за топ изпълнителка с 6 поредни клипове които дебютират под 100к за ден!!!

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, amor_mio каза:
HOTARENA.NET

Сценичният блясък на поп-фолк изпълнителката Диона, известна сред феновете си като „Диона Нурофена“, отстъпва пред поредна серия от скандални твърдения, разпространени в публичното пространство, видя HotArena. В социалните мрежи се появиха кадри

Три явни лъжи още на първото изречение - нито е известен, нито има фенове, но най-вече - Нурофен и Дион са мъжки род!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Willy каза:

ШОК! Фенове испадат в истерия, след като Счетоводителката Емилия промени историята, разби рекорди и се превърна в първата сочена за топ изпълнителка с 6 поредни клипове които дебютират под 100к за ден!!!

Като не раздава вече айфони, така ще е 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , amor_mio каза:
HOTARENA.NET

image.png.8f4a03799ea33b56ea241c80dcf8d866.png

original.jpg

?

Политици шмъркат кокаин, правят пари от тъмни сделки с обществени поръчки и ебат парцали като Дион... 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Willy каза:

Шиши да му прати проверка на заека, че тая да се запре малко и да си гледа дЕцАта, стига е бълвала бози с готови пари.

СПЕШНА ПРОВЕРКА ОТ НАП!

А тоя бастун толкова ли го е закъсал... Всяка седмица някъде ходи и си пуска гадната мутра на екран.. Станал е като Дева Мария на икона...

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

image.png.8f4a03799ea33b56ea241c80dcf8d866.png

original.jpg

?

Политици шмъркат кокаин, правят пари от тъмни сделки с обществени поръчки и ебат парцали като Дион... 

представи си да трябва да те ебе това,за да си платиш дуета с Антонио👹

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , asylum каза:

Тая кривогледа зайкиня има три стабилни хита. Освен Грешиш тотално,

Една от двете култови чалга песни за рожден ден

Да, редуват се. Ся Анелка е на ход. И няма да направят дует, защото едната е винаги по-долу 

“Не спирай” и “Най-лоша, най-любима” също бяха доста въртяни. Има си популярни песни момичето. 

Сподели в други сайтове

Току що, GSA каза:

“Не спирай” и “Най-лоша, най-любима” също бяха доста въртяни. Има си популярни песни момичето. 

От самото начало налагаха Само ти и Горчиво слънце, като стартира Фен ТВ. Първият й хит беше Ще си мой, кавър на Ще сгреша на Мира

Spoiler

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

"Покажи ми, че си най", "Ще си мой", "Срещу любов имунизирана" ❤️ 
И.... "Наздраве за рожденика" 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

От самото начало налагаха Само ти и Горчиво слънце, като стартира Фен ТВ. Първият й хит беше Ще си мой, кавър на Ще сгреша на Мира

Свий скритото съдържание

Много яка песен ❤️ 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...