DarkChild Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза: Ексклузивно! Поп фолк дивата Мария за сватбата на годината - bTV Media Group - bTV WWW.BTV.BG Певицата се врече във вярност на бизнесмена Теодор Петков Тия от БТВ направо навряха НОВА в ... Венета е топ. Толкова разтропана. Далеч по-добре от Гала. Мара успя да върже няколко изречения. Какво стана, не знам. Очевидно за нея е нов бизнес проект, а този мъжът й е толкова хлътнал. Направо чак го съжалявам. Хванала го е за топките яко. И Марчела с топ проект с румънеца Цангата... явно ще имаме Делта форс 2. Мара имала "авторитет като жена и дама" според Венета 🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 преди 27 минути, DarkChild каза: Мара имала "авторитет като жена и дама" според Венета 🤣 Тя Венета винаги така си ги габарка да влязат във филма и да почнат да ръсят глупости 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 преди 39 минути, DarkChild каза: Мара имала "авторитет като жена и дама" според Венета 🤣 Ми то за човек с мозък с големината на грахово зърно, като този на Вегета, това си е авторитет 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 Изискваме Пепа при Венета Райкова 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 5 часа , asylum каза: @Emanuela.Carey @xroflx9 коментирайте! Най-сетне отново си имаме ковренски хит, след като Андра и Янка капитулираха! Предпочитам тази,защото по същия начин-натокана и наковрена влизам в люлинската панелка на @Emanuela.Carey!!!! Тази също ми беше guilty pleasure навремето Spoiler 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 6 часа , asylum каза: Ми то за човек с мозък с големината на грахово зърно, като този на Вегета, това си е авторитет Граховите насаждения ще те съдят за клевета, да ги сравняваш с липсващия мозък на тая! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Изискваме Пепа при Венета Райкова И Луна, Андреа! преди 4 часа , xroflx9 каза: Предпочитам тази,защото по същия начин-натокана и наковрена влизам в люлинската панелка на @Emanuela.Carey!!!! Тази също ми беше guilty pleasure навремето Свий скритото съдържание 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 6 минути, asylum каза: И Луна, Андреа! А какво ще кажеш за дуета с Кристиян - Горещо е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 @pacho ето ти другия клип който е смесил Люси на Марта Савич с "Последен адрес". Марта Савич не е лошо да се вдъхнови и от новите й клипове. Много има да се учи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 От 4.09.2025 г. от 19:30, DevilWish каза: Може да имам лош имидж, но лоша песен - никога!!! Чухте ли вече “МЕГАЛУКС” 😍😻 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Така е. Разбирам ако визира любимите ми нейни Любовница, Филмарка, Завоя и Новата ти. Както и някои от песните в Алфа..... но ако ми говори за КлеоПатра, Афродита и Хермафродита - заслужава точно този поглед и да й кажем "Я се разкарай от тука с тая простотия! Селянка! ИлЯнци!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 нещо извън темата,но ще бъда много благодарен,ако някой знае с коя програма се правят тези ефекти тип “оживяване на снимка” ? Club Illuzion Sofia (@club.illuzion) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 181 likes, 0 comments - club.illuzion on September 5, 2025: "🔥 Тази сряда, 10.09, Illuzion става сцена на истински музикален взрив! 🎤 GALIN с най-големите си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 @asylum Попфолк звезда, учителка по химия, се завръща след 12-годишно отсъствие от сцената - Ножът в гърба / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Попфолк певицата Джоанна се завръща на сцената след 12-годишно отсъствие. Изпълнителката, чиято звезда изгря под шапката на Ара Мюзик, където реализира 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 25 минути, DevilWish каза: @asylum Попфолк звезда, учителка по химия, се завръща след 12-годишно отсъствие от сцената - Ножът в гърба / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Попфолк певицата Джоанна се завръща на сцената след 12-годишно отсъствие. Изпълнителката, чиято звезда изгря под шапката на Ара Мюзик, където реализира Хитмейкърка! Ози Озбърн 🤣 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 11 минути, asylum каза: Хитмейкърка! Ози Озбърн 🤣 ХИТ: ДЖОАННА👈 Много ме кефи как отговаря под всеки коментар! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 Софи Маринова (@sofi_marinova_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM sofi_marinova_official on September 6, 2025: "📖✨ Вчера моята Доничка ми подари първата част на романа и „Животът, който ми се... преди 6 минути, DevilWish каза: ХИТ: ДЖОАННА👈 Много ме кефи как отговаря под всеки коментар! “Гнусен си. Ще се моля за теб!🙏🏼” 🤣❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 2 минути, asylum каза: Софи Маринова (@sofi_marinova_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM sofi_marinova_official on September 6, 2025: "📖✨ Вчера моята Доничка ми подари първата част на романа и „Животът, който ми се... “Гнусен си. Ще се моля за теб!🙏🏼” 🤣❤️ "Няма да те игнорирам, защото всеки коментар носи по-високо предлагане" Сякаш казва! Предложи ми отново грешното, най-скандалното и нечестното! Фръц-пръц! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 16 часа , Emanuela.Carey каза: Изискваме Пепа при Венета Райкова Пепа не е за национален ефир. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 ДесиСлава и Мими Иванова вече официално подготвят дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 53 минути, DarkChild каза: Пепа не е за национален ефир. Мен пък ме кефи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 46 минути, SG каза: ДесиСлава и Мими Иванова вече официално подготвят дует. Ще флопне… след сезонния хит с Джена такива празни напъни само ще я върнат назад. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 Взе да се мъкне с лелките, догодина да я канят на Обич и песен с Мая Нешкова, Силвия Кацарова и Йорданка Христова. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: Ще флопне… след сезонния хит с Джена такива празни напъни само ще я върнат назад. Наистина, не разбирам какво толкова не й харесва в поп-фолка, а го пее? Тя има толкова добри песни. Иначе няма да е първата, Тони Стораро преди години също имаше дует с Йорданка Христова. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 преди 20 минути, pacho каза: Взе да се мъкне с лелките, догодина да я канят на Обич и песен с Мая Нешкова, Силвия Кацарова и Йорданка Христова. Това е целта. Не се шегувам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.