Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

Знам кой е, аз го получих и го четох в болницата, тогава ме оперираха по спешност от апандисит, впоследствие разбрах, че освен това съм имала сериозно възпаление и премахнат един яйчник, както и илеус. В интервюто Преслава казваше, че ще се побърка, ако почива цял месец, както и е бил препоръчал лекарят. Тя тогава беше пропуснала първите два концерта от турнето. Същото се повтори и през 2009, тогава отсъстваше заради очни проблеми.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Kitty каза:

Знам кой е, аз го получих и го четох в болницата, тогава ме оперираха по спешност от апандисит, впоследствие разбрах, че освен това съм имала сериозно възпаление и премахнат един яйчник, както и илеус. В интервюто Преслава казваше, че ще се побърка, ако почива цял месец, както и е бил препоръчал лекарят. Тя тогава беше пропуснала първите два концерта от турнето. Същото се повтори и през 2009, тогава отсъстваше заради очни проблеми.

Да, бях забравил за това. Тя по едно време нали ходеше с очила на участия.... Имам някакъв спомен, че и в първият Вип брадър беше с очила. На няколко концерта отсъстваше... Хората я чакаха и на Мура Мега и там очакваха даже да закрива тя..... и се получи малко нелепо.

• Like 2
Сподели в други сайтове

И Ивана насмалко да пропусне концерта за петия рожден ден на телевизия "Планета" също заради очни проблеми, четох, че са и правили очна операция.

Аз никога не съм имала против изпълнители да отсъстват заради здравословни проблеми или певиците заради бременност. И Деси Слава, и Анелия търпеливо съм ги чакала, докато родят и се възстановят. За Глория бях шокирана колко бързо се е върнала на сцената, стана ми жал за Симонка, баба и явно и е била много повече като майка. :cry2: А Анелия от нейното бързане да се върне на сцената, само дето не е припаднала пред всички на онова пролетно парти, когато е пяла "Две тела". Много, ама много съм против певици, които още не са се възстановили напълно от раждането, или от сериозен здравословен проблем, да бързат да се върнат на сцената. И Преслава на шестите награди на телевизия "Планета" не беше добре, личеше и, беше пред припадък, наскоро беше преживяла операция на бюста. А Райна е пяла с болни бъбреци на "Златният мустанг".

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Stela каза:

Просто е трябвало да вземат Рени за рекламата, а Глория за реклама на лунна диета, ябълки, чай и пречистване. 

с еклеРени нямаше да стигнат дори до реклама ... все едно има производствена мощност, която да и насмогне. 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Някой посещавал ли е дискотеката "Go Play" във Враца, където са заснети тази фотосесия и видеоклипът "Не заслужаваш"?:1000(23):

17923_504244826282000_253641442_n.jpg

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Stela каза:

Просто е трябвало да вземат Рени за рекламата, а Глория за реклама на лунна диета, ябълки, чай и пречистване. 

Идеята е била да продадат бисквитите, а не да ги погълне Рени като прахосмукачка.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Kitty каза:

И Деси Слава, и Анелия търпеливо съм ги чакала, докато родят и се възстановят. 

Приятно ми е да чуя, че не си ходила у тях да ги караш да се връщат на работа.

• Haha 6
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Добро утро с пелерината на Драгомирчето!

Хит: ПОНЕДЕЛНИК
Следва вторник: Деси Слава - Вторник беше
Сряда: Соня Немска - В сряда се приготви
някой има ли песен за четвъртък?
Петък: Елена - Петък вечер, Соня Немска - Петък срещу събота
Събота: Теодора - Събота, Анелия - До събота

Имаше ли песни за неделя освен тази година "Дупето ми черно" на Ивайла? :D 

• disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

пепел ти на клавиатурата да изтървеш Татяна - събота вечер .... 

Иначе гледам Бизонце и Силвър - петък, събота, неделя имало 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Kitty каза:

Някой посещавал ли е дискотеката "Go Play" във Враца, където са заснети тази фотосесия и видеоклипът "Не заслужаваш"?:1000(23):

17923_504244826282000_253641442_n.jpg

Да, сега се казва "The Jar" и е на същото място с не много променен интериор. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

Кити, завръщането ти във форума както винаги е събитие, очаквано с интерес от нас, неспособните да влезем в новото време и да оценим днешните прекрасни, отличаващи се песни и хитовостта им под път и над път, признанието на звездите от целия народ!

Я ни припомни какво мислиш за този легендарен период на императрицата Деси Слава, която докато сме я чакали да роди и да се възстанови, тя взе, че влезе в Топ форма, изруси се, попи от американския вайб и се завърна в България като първата младежка сензация по западен образец в поп-фолка? Последваха мега силните 2002, 03, 04!❤️

IMG_20250825_114843.jpg.e0c515a0a62e4804297b700e383ab117.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

Прав си! За къде без Акането в събота вечер.
Да и тая я забравих.... Сега някой да измисли песен за четвъртък.
Примерно Джорджия - "Чукай, чукай в четвъртък"

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

преди 3 часа , DevilWish каза:

Spoiler

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:
  Свий скритото съдържание

Още песни за Понеделник или Четвъртък? :D Станах малко като Жени Маратонката, но няма нищо.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, stereoto_ каза:

Да, сега се казва "The Jar" и е на същото място с не много променен интериор. 

Супер, ако ходиш там следващия път, ще ни я снимаш ли за нас, феновете?🙏🙏🙏 Много искам да видя как изглежда цялата дискотека, интериорът или поне това, което се вижда от фотосесията на Глория, беше нещо модерно, уникално, някак стил 21 век, космическо, модерно, тийн..............

Много съжалявам, че доста хубави места, където са снимали изпълнителите на "Пайнер", вече ги няма. Жалко, че всичко е само пари. Виждала съм много красиви като интериор ресторанти и дискотеки, както и  хотели. Съжалявам много, че не съм имала възможност да посетя доста от тези места. Както и че всичко е само временни строежи, пране на пари и събаряне.

Много ще се радвам, ако някой може да каже в кои дискотеки, ресторанти и хотели, както и в кой град в България са заснети следните видеоклипове на изпълнителите на "Пайнер":

Анелия:

"Обичай ме", "Искам те", "Ти си слънцето в мен", "Единствен ти", "Ксфаника".

Вероника:

"Една любов", "Искам те завинаги", "Слушай ме любов", "Грешен сън" - ремикс, " , "Втори дубъл", "Дом Периньон".

Галена:

"Можеш ли", "Само миг", "Вземи си дъх".

Гергана:

"Гасна по теб", "Искам само любовта ти".

Глория :

тв версиите на "Крепост"  и на "Влюбена в живота", "Присъда", "Изповед", "Влюбена в живота", "Прави любов, а не война".

После ще питам и за останалите.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

И като говорим за Антонина.
ANTONINA H0MnrwVAs3n.png се чувства благословена.

6 ч ·
...за хората и боклуците https://tinyurl.com/e3s9mrkc
🫵На много хора , мястото им е там . При боклуците ...
image.png.d18638db74916a988b60f9099e1558df.png
  • Like 2
Сподели в други сайтове

Ивана направи парфюм, защото й миришеше на ... любов, Кали го е направила още преди нея, а днес чак заявява това. Истинска врачка на парфюмите, Шенген, почването, Нивите и 4-4-2
image.png.c7d7b5fa2ae3c1d4055997c36fa46c14.png

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Ивана направи парфюм, защото й миришеше на ... любов, Кали го е направила още преди нея, а днес чак заявява това. Истинска врачка на парфюмите, Шенген, почването, Нивите и 4-4-2
image.png.c7d7b5fa2ae3c1d4055997c36fa46c14.png

Мирише!

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...