Gerganafen Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Когато почнат да слагат за някоя пояснения като "(певица)", "(майката на Симона)", значи залезе. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 9 часа , xroflx9 каза: Деса за индийската част в Започваме на чисто ли беше казала,че не знае какво означава и се надявала да не е нещо като в Твоите думи на Гера?💀 Да. Не знам как за толкова години още не се е намерил някой да преведе, за да разберем. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 А Глория и Ивана ще пуснат ли някога прословутия дует ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 12 минути, -A. каза: А Глория и Ивана ще пуснат ли някога прословутия дует ? Представям си ги в някаква тъпа естрада. По-добре да не се занимават. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Както ви казах, малките не знаят оригинала и ще превърнат този кавър в хит. Уикенда бях на дискотека и всички избухваха на тази песен, а когато DJ-я направи микс с оригинала (за да мине към ретрото) всички се оглеждаха като опарени и се чудеха коя песен са пуснали. Сега ще са още по-стимулирани да ровят в стари песни и да ги кавърдисват. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Честно казано дори моите спомени за хитовостта на оригинала са доста бегли, макар и това да е една от емблемите на Пеги Зина. Малките съвсем няма как да я знаят, те са си в друг свят. Въпреки, че не симпатизирам особено на Джена и на преклонението дори на артисти като Десислава пред нея, не мога да не призная, че тя е идеалния изпълнител за този дует и моята не е сгрешила като я е поканила. Все пак не смятам, че тяхната версия ще остане във времето като баш ретрото, днес просто е трудно новата чалга да генерира чак такъв дълготраен интерес. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Ужас. Бързо възстановяване желая. Зайче, един познат на 34 години, преди година му се роди дъщеря, издигна се в службата, откриха му рак и за 4 месеца си отиде. Никой не е застрахован от нищо. Снощи като е карал клиенти в 22:00 часа и се е върнал, изведнъж като е слизал от колата е усетил,че го боли цялото тяло и едната ръка. Мислил,че му е паднала захарта, но и се замаил. Добре, че колегите му са извикали линейка и са го закарали в спешното. Не е можел да диша. Оперирали са го. Имал е тромб до сърцето. Снощи в 00:13 ч като ми писа в болницата съм, получих инфаркт и аз в шок. Не можех да повярвам. Днес го чух сутринта, каза.. че след като са го оперирали направо му е светнало. Все едно живее втори живот. Болките в корема и дето повръщал оня ден са били от инфаркта. Преди години и аз нещо подобно- не можех да дишам, адския световъртеж, една болка адска в главата като ме скова, ръцете ми изтръпнаха, не можех да ходя даже, щях да се строполя при невролога докато чаках. И мен ме спасиха с лежане с болница и куп изследвания тогава и за главата- 2-3 пъти влизане в болница и по 3 месеца най-различни хапчета и тая година пак началото пих 3 месеца хапчета. Казах му да спира изцяло цигарите. Уж ме послуша, да видим. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 @Andrew Cunanan., Сенуж, напомняш ми адски много на Траяна в този клип: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Както ви казах, малките не знаят оригинала и ще превърнат този кавър в хит. Уикенда бях на дискотека и всички избухваха на тази песен, а когато DJ-я направи микс с оригинала (за да мине към ретрото) всички се оглеждаха като опарени и се чудеха коя песен са пуснали. Сега ще са още по-стимулирани да ровят в стари песни и да ги кавърдисват. Пак ли Илюжън???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Отивам да го видя в болницата. Ще му купя праскови и круши иска. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanchoPolicaq Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 От незапомнени времена, когато мъж получи инфаркт е от жена му. И когато му ходят на свиждане е хубаво да носят слива с вкус на прасковка. Бог да дава сили на Константин! Не му е първи път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 17 минути, DanchoPolicaq каза: От незапомнени времена, когато мъж получи инфаркт е от жена му. И когато му ходят на свиждане е хубаво да носят слива с вкус на прасковка. Бог да дава сили на Константин! Не му е първи път. Какво общо има Коце в случая? Аз говоря за моя Ники. Сестрата нямало да ме пусне сега. Към 16:30 ще ходя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 час, xroflx9 каза: Пак ли Илюжън??? The1 !!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: The1 !!! Разминали сме се!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 Мале тази песен колко много пасва на гласа на Галена??! TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: Какъв патос, какъв драматизъм. Абсолютно невменяемо изказване, ала Гюр. "Трудният момент е", че любовника ѝ се е оказал престъпник и го арестували - ах, колко трогателно, ще пусна сълза. На хората им се случват наистина, наистина лоши неща, но те не се чокат с престъпници за охолен живот и почивки на халкидики. Няма какво да я съжаляваме тая долна проста мутреса - нека си духа супата, както си е заслужила. Представи си да се чокаш за почивка на Халкидики... 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 4 часа , SG каза: Да. Не знам как за толкова години още не се е намерил някой да преведе, за да разберем. Защото е някаква измислица. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 час, DarkChild каза: Защото е някаква измислица. Да, имам предвид да се преведе каквото може от измислицата и дали неволно не е изпяла някоя глупост. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Author Report Сподели Публикувано Август 19 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Както ви казах, малките не знаят оригинала и ще превърнат този кавър в хит. Уикенда бях на дискотека и всички избухваха на тази песен, а когато DJ-я направи микс с оригинала (за да мине към ретрото) всички се оглеждаха като опарени и се чудеха коя песен са пуснали. Сега ще са още по-стимулирани да ровят в стари песни и да ги кавърдисват. Неоспорим факт е, че старите песни са много по-големи хитове, много по-добри и някои са останали във времето. Особено песни от периода на 2002-2012 да кажем..... и примерно някои песни до около 2020та са супер, но по онова време песните бяха по-яки. Обаче не всяка песен трябва да я взимат. Тази песен им се получи на Деси Слава и Джена, отсвирите даже са яки и си звучи като сегашен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 2 часа , Willy каза: Мале тази песен колко много пасва на гласа на Галена??! TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Да й направи кавър. Току-виж се сдобие със солов хит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Да й направи кавър. Току-виж се сдобие със солов хит ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 1 час , DarkChild каза: Представи си да се чокаш за почивка на Халкидики... Ми то баш това е нейното ниво. Не по-далече от Гърция. Тамън ще заснеме десет тв версии. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 3M за соло на Кама е супер, но Галена с това можеше да направи Феноменален 2, демото беше жестоко. Жалко че я подариха на Камс. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 3 минути, Willy каза: 3M за соло на Кама е супер, но Галена с това можеше да направи Феноменален 2, демото беше жестоко. Жалко че я подариха на Камс. А има ли го някъде качено оригиналното демо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 22 минути, Bunn каза: ? Един от хитовете на годината във всички платформи. Не знам защо се връзвате като си проси активност от най-голямата фен група във форума. преди 10 минути, Bunn каза: А има ли го някъде качено оригиналното демо? Имаше го в тик ток. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари