Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 9 часа , xroflx9 каза:

Деса за индийската част в Започваме на чисто ли беше казала,че не знае какво означава и се надявала да не е нещо като в Твоите думи на Гера?💀

Да. Не знам как за толкова години още не се е намерил някой да преведе, за да разберем. :D

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, -A. каза:

А Глория и Ивана ще пуснат ли някога прословутия дует ? 

Представям си ги в някаква тъпа естрада. По-добре да не се занимават.

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Както ви казах, малките не знаят оригинала и ще превърнат този кавър в хит. 
Уикенда бях на дискотека и всички избухваха на тази песен, а когато DJ-я направи микс с оригинала (за да мине към ретрото) всички се оглеждаха като опарени и се чудеха коя песен са пуснали.

Сега ще са още по-стимулирани да ровят в стари песни и да ги кавърдисват.

• Like 1
  • Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Честно казано дори моите спомени за хитовостта на оригинала са доста бегли, макар и това да е една от емблемите на Пеги Зина. Малките съвсем няма как да я знаят, те са си в друг свят.

Въпреки, че не симпатизирам особено на Джена и на преклонението дори на артисти като Десислава пред нея, не мога да не призная, че тя е идеалния изпълнител за този дует и моята не е сгрешила като я е поканила. Все пак не смятам, че тяхната версия ще остане във времето като баш ретрото, днес просто е трудно новата чалга да генерира чак такъв дълготраен интерес.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Ужас. Бързо възстановяване желая. :( 
Зайче, един познат на 34 години, преди година му се роди дъщеря, издигна се в службата, откриха му рак и за 4 месеца си отиде. Никой не е застрахован от нищо. :( 

Снощи като е карал клиенти в 22:00 часа и се е върнал, изведнъж като е слизал от колата  е усетил,че го боли цялото тяло и едната ръка. Мислил,че му е паднала захарта, но и се замаил. Добре, че колегите му са извикали линейка и са го закарали в спешното. Не е можел да диша. Оперирали са го. Имал е тромб до сърцето. Снощи в 00:13 ч като ми писа в болницата съм, получих инфаркт и аз в шок. Не можех да повярвам. Днес го чух сутринта, каза.. че след като са го оперирали направо му е светнало. Все едно живее втори живот.  Болките в корема и дето повръщал оня ден са били от инфаркта. 

Преди години и аз нещо подобно- не можех да дишам, адския световъртеж, една болка адска в главата като ме скова, ръцете ми изтръпнаха, не можех да ходя даже, щях да се строполя при невролога докато чаках. И мен ме спасиха с лежане с болница и куп изследвания тогава и за главата- 2-3 пъти влизане в болница и по 3 месеца най-различни хапчета и тая година пак началото пих 3 месеца хапчета. 

Казах му да спира изцяло цигарите. Уж ме послуша, да видим. 

• Hug 8
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Уикенда бях на дискотека и всички избухваха на тази песен, а когато DJ-я направи микс с оригинала (за да мине към ретрото) всички се оглеждаха като опарени и се чудеха коя песен са пуснали.

Пак ли Илюжън????

Сподели в други сайтове

От незапомнени времена, когато мъж получи инфаркт е от жена му. И когато му ходят на свиждане е хубаво да носят слива с вкус на прасковка. Бог да дава сили на Константин!

Не му е първи път.

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DanchoPolicaq каза:

От незапомнени времена, когато мъж получи инфаркт е от жена му. И когато му ходят на свиждане е хубаво да носят слива с вкус на прасковка. Бог да дава сили на Константин!

Не му е първи път.

Какво общо има Коце в случая? 

Аз говоря за моя Ники. Сестрата нямало да ме пусне сега. Към 16:30 ще ходя. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

Какъв патос, какъв драматизъм. Абсолютно невменяемо изказване, ала Гюр.

"Трудният момент е", че любовника ѝ се е оказал престъпник и го арестували - ах, колко трогателно, ще пусна сълза. 

На хората им се случват наистина, наистина лоши неща, но те не се чокат с престъпници за охолен живот и почивки на халкидики. Няма какво да я съжаляваме тая долна проста мутреса - нека си духа супата, както си е заслужила.

Представи си да се чокаш за почивка на Халкидики...

• Like 2
  • Haha 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Неоспорим факт е, че старите песни са много по-големи хитове, много по-добри и някои са останали във времето. Особено песни от периода на 2002-2012 да кажем..... и примерно някои песни до около 2020та са супер, но по онова време песните бяха по-яки.
Обаче не всяка песен трябва да я взимат. Тази песен им се получи на Деси Слава и Джена, отсвирите даже са яки и си звучи като сегашен хит.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Мале тази песен колко много пасва на гласа на Галена??!

VM.TIKTOK.COM

Да й направи кавър. Току-виж се сдобие със солов хит :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DarkChild каза:

Представи си да се чокаш за почивка на Халкидики...

Ми то баш това е нейното ниво. Не по-далече от Гърция. Тамън ще заснеме десет тв версии.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

3M за соло на Кама е супер, но Галена с това можеше да направи Феноменален 2, демото беше жестоко. Жалко че я подариха на Камс.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

3M за соло на Кама е супер, но Галена с това можеше да направи Феноменален 2, демото беше жестоко. Жалко че я подариха на Камс.

А има ли го някъде качено оригиналното демо?

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Bunn каза:

?

Един от хитовете на годината във всички платформи. Не знам защо се връзвате като си проси активност от най-голямата фен група във форума. 

преди 10 минути, Bunn каза:

А има ли го някъде качено оригиналното демо?

Имаше го в тик ток.

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...