Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 Този Иванин хит > "Изсвирете нещо ударно" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 Ми както казах, няма оправдание за Глория да не е актуална. Почти през цялото време е изглеждала много добре, пяла е, могла е да се пусне по вълните като Малина, Мария, дори Преса и Галя. Просто не е искала, никой не казва да пее нещо ала “мръсни помисли”, но има пак хитови звученета. Бате Тотка направи два хита! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 32 минути, xroflx9 каза: Мен Започваме на чисто много ме кефеше навремето,жалко че се оказа такъв флоп. От клипа се научих да използвам от тези вентилаторчета с вода когато видя нацепен батко и да пека наденици!!!! Щом десетилетие по-късно е оставила такава следа... хит е!❤️ Песента всъщност е много яка и си спомням как Десови тогава очаквахме да се развие във времето, като "Мойто зайче" от предната година и "Смени паролата си" от същата (чак и аз се изумих да видя каква цифра има втората и че дори в Spotify е напреднала доста). Не се получи, не знам заради шок клипа ли или защото не беше достатъчно в тогавашните трендове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 52 минути, KrasyoZlobarQ каза: Ако хит значи леко позавъртяла се песен... Повечето са просто популярни за месец песни, които не са стигали до клубовете, или подкрепени от МАрги Лозанова. Глора няма истински хит от 2004 насам. А някои изброени, дори аз не знам какво се пее в тях. А съм бил активен потребител на чалгата до 2022 примерно. А сега само си помисли колко още песни е издала, 10тки за годината. Тъпизми които само са отблъсквали хората. Не може да имаш бати самочувствието, а да предлагаш посредствени неща. Добре, че има голям контингент от хора както би казал @Balkandji1 от преди 2000та дето я слушат и буквално я държат силна и с пари до днес. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: А сега само си помисли колко още песни е издала, 10тки за годината. Тъпизми които само са отблъсквали хората. Не може да имаш бати самочувствието, а да предлагаш посредствени неща. Добре, че има голям контингент от хора както би казал @Balkandji1 от преди 2000та дето я слушат и буквално я държат силна и с пари до днес. Тя убива инерцията на добрите песни. От друга страна си мисли, че като изсипе 10 наведнъж, ще се отличи някоя. Тая стратегия работеше за Ванча. Но тя пускаше 3 различни песни - един кючек, един по-поп, един поп фолк и тн. А Глоринда ни набива 10 денс бозици и ги качваше доскоро в 2 канала 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Тя убива инерцията на добрите песни. От друга страна си мисли, че като изсипе 10 наведнъж, ще се отличи някоя. Тая стратегия работеше за Ванча. Но тя пускаше 3 различни песни - един кючек, един по-поп, един поп фолк и тн. А Глоринда ни набива 10 денс бозици и ги качваше доскоро в 2 канала Това вече не работи, трябва вече да има инерция. За да стане й трябва мегахит, въпроса е, както каза ти, другия да го движи, а тя само да се закачи. Само така ще се получат нещата. Сама или с нейния усет няма да се справи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 13 часа , DanielPiliov каза: Галенови гледам са подпалили🤣 Нищо, Преслава с още една песен в топ 100! Голяма работа, че Преслава е с 1 песен повече от Галена в дневния топ 100. Много пъти е било и обратното. Не е за първи път да влизат стари песни в класацията. Не е нужно да търсим напрежение и интрига във всяко нещо. 😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 19 минути, SG каза: Щом десетилетие по-късно е оставила такава следа... хит е!❤️ Песента всъщност е много яка и си спомням как Десови тогава очаквахме да се развие във времето, като "Мойто зайче" от предната година и "Смени паролата си" от същата (чак и аз се изумих да видя каква цифра има втората и че дори в Spotify е напреднала доста). Не се получи, не знам заради шок клипа ли или защото не беше достатъчно в тогавашните трендове. Просто дойде като шок и евтинджос след брутален проект като В твоите очи 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 2 минути, Stela каза: Голяма работа, че Преслава е с 1 песен повече от Галена в дневния топ 100. Много пъти е било и обратното. Не е за първи път да влизат стари песни в класацията. Не е нужно да търсим напрежение и интрига във всяко нещо. 😁 Ще си стане голям хит, не този който са очаквали, но се върти и се кефят хората. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Ще си стане голям хит, не този който са очаквали, но се върти и се кефят хората. Летен хит със сигурност. Взе да се харесва и налага песента. Естествено летвата на Пей сърце няма как да се прескочи, но не е лоша изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 💗 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 45 минути, xroflx9 каза: Просто дойде като шок и евтинджос след брутален проект като В твоите очи И след "Не го прави". ДС стартира доста силно в Пайнер с тези два проекта, макар и дуетът да е много по-успешния. Не знам от къде й дойде "Започваме на чисто" после, но и преди съм казвал, че подозирам, че се е вдъхновявала от доста актуалната по същото време Мегън Трейнър, от чийто вайб вероятно се беше вдъхновила и за "Смени паролата си" (и от k-pop-а, може би). 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 Няма да ходя при Коце. Отлага се. Ники е получил изведнъж инфаркт. Сега ми пише от болницата. :( Утре трябва да го посетя. :( Как може да му се случи такова нещо? :( 4 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 38 минути, SG каза: И след "Не го прави". ДС стартира доста силно в Пайнер с тези два проекта, макар и дуетът да е много по-успешния. Не знам от къде й дойде "Започваме на чисто" после, но и преди съм казвал, че подозирам, че се е вдъхновявала от доста актуалната по същото време Мегън Трейнър, от чийто вайб вероятно се беше вдъхновила и за "Смени паролата си" (и от k-pop-а, може би). Деса за индийската част в Започваме на чисто ли беше казала,че не знае какво означава и се надявала да не е нещо като в Твоите думи на Гера?💀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 34 минути, Sunlight каза: Няма да ходя при Коце. Отлага се. Ники е получил изведнъж инфаркт. Сега ми пише от болницата. Утре трябва да го посетя. Как може да му се случи такова нещо? Значи не обичаш толкова Коцко. Не е ли млад Ники за инфаркти? Дано не е някаква тежка форма. преди 1 час, Stela каза: Летен хит със сигурност. Взе да се харесва и налага песента. Естествено летвата на Пей сърце няма как да се прескочи, но не е лоша изобщо. Миличка, а колко самостоятелни песни има Жалка в топ 100? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 3 часа , Illyria каза: Как се отнасяте към тези паднали на земята в труден момент говори много за какъв вид хора сте. Болно ми е за Глория, че отново минава през такова нещо, както след Жоро Илиев, това я преследваше до ден днешен. Със сигурност не се отразява добре на психиката на никого да преживее такава травма отново след 20 години. Бъдете добри хора. Да ви радва мизерията на някой и да се забавлявате с болката на други хора само ви обезчовечава. О, небеса. Паднала в труден момент. Нито е болна, нито някой е умрял, нито е останала на улицата. Страшно драматични сте нейните придворни. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 4 часа , asylum каза: Туй ли е булката? Помислих я за гостенка. Освен ако не е наета стриптизьорка, все тая. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 8 часа , Gerganafen каза: Проблемът не е, че Глория се е защитила - естествено, че трябваше да каже нещо след като тъпкачът й беше арестуван. Даже нека се направим, че й вярваме, че не е знаела с какво се занимава тоя, с когото спи. Тия говорили ли са си изобщо или само чук и чао? Проблемът за мен са изключително инфантилните й фермани за градинки и откъснати цветенца, счупени сърчица на парченца. Тази 50+-годишна жена вярно се изказва като минимум аутистка. Да не обиждам аутистите сравнявайки я с нея... Гюр може и да е говорил на човекоподобното, но то дали е научило човешка реч ... още по-малко две могилския диалект? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 5 часа , WindWalkerMonk каза: Друг траверс, имам една любима песен и единствената дето й знам - става горещо. ти коментирай това: Нели Рангелова заложи на Симона Загорова и новия лейбъл "Хайдути" за летния си хит | Signal.bg SIGNAL.BG Нели Рангелова е от певиците, чиято харизма остава неподвластна на времето, а тя продължава да радва многобройните си почитатели с нови проекти.„Vamos a В кое измерение тоя нафталин има хит от тая страна на падането на комунизма, ако не изобщо? Но ми харесва как уточняват, да не стане объркване ... Цитат участвах като гост в една коледна песен на Глория (майката на Симона). 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: she doesn't touch people with her voice and talent Гюр такива няма, пък да почне на опипва хората - по добре не. Нито съдебната система ще може да смогне на делата за сексуален тормоз от тоя тракторист, нито здравната каца може да изпише толкова пътеки за психиатрична помощ ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 18 Report Сподели Публикувано Август 18 преди 59 минути, DarkChild каза: Освен ако не е наета стриптизьорка, все тая. Стриптизьорката е по-работното облекло в бяло от ляво, а травестита по-средата е стрина на булката вдясно. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 7 часа , Illyria каза: Как се отнасяте към тези паднали на земята в труден момент говори много за какъв вид хора сте. Болно ми е за Глория, че отново минава през такова нещо, както след Жоро Илиев, това я преследваше до ден днешен. Със сигурност не се отразява добре на психиката на никого да преживее такава травма отново след 20 години. Бъдете добри хора. Да ви радва мизерията на някой и да се забавлявате с болката на други хора само ви обезчовечава. Каква травма пък от Жаро Илиев, за когото цялата страна знаеше, че е престъпник… преди 3 часа , Lelqtian каза: В кое измерение тоя нафталин има хит от тая страна на падането на комунизма, ако не изобщо? Но ми харесва как уточняват, да не стане объркване ... И на мен ми хареса 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 8 часа , WindWalkerMonk каза: Ми както казах, няма оправдание за Глория да не е актуална. Почти през цялото време е изглеждала много добре, пяла е, могла е да се пусне по вълните като Малина, Мария, дори Преса и Галя. Просто не е искала, никой не казва да пее нещо ала “мръсни помисли”, но има пак хитови звученета. Бате Тотка направи два хита! Нищо не пречи на Гюргул да изпее такава симфония. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 6 часа , Sunlight каза: Няма да ходя при Коце. Отлага се. Ники е получил изведнъж инфаркт. Сега ми пише от болницата. Утре трябва да го посетя. Как може да му се случи такова нещо? Ужас. Бързо възстановяване желая. Зайче, един познат на 34 години, преди година му се роди дъщеря, издигна се в службата, откриха му рак и за 4 месеца си отиде. Никой не е застрахован от нищо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 19 Report Сподели Публикувано Август 19 преди 9 часа , Illyria каза: Как се отнасяте към тези паднали на земята в труден момент говори много за какъв вид хора сте. Болно ми е за Глория, че отново минава през такова нещо, както след Жоро Илиев, това я преследваше до ден днешен. Със сигурност не се отразява добре на психиката на никого да преживее такава травма отново след 20 години. Бъдете добри хора. Да ви радва мизерията на някой и да се забавлявате с болката на други хора само ви обезчовечава. Какъв патос, какъв драматизъм. Абсолютно невменяемо изказване, ала Гюр. "Трудният момент е", че любовника ѝ се е оказал престъпник и го арестували - ах, колко трогателно, ще пусна сълза. На хората им се случват наистина, наистина лоши неща, но те не се чокат с престъпници за охолен живот и почивки на халкидики. Няма какво да я съжаляваме тая долна проста мутреса - нека си духа супата, както си е заслужила. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари