Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Illyria каза:

Болна ли е била нещо тука? Хубаво пее, ама не слива фразите както обикновено... "И-ако-друга-пожелаеш-ще-те-обичам.... толкова." И такива по няколко. Други пъти пее различно.

Добре, че един път в живота си е изпяла нещо мааалко по-различно.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Баси колко са били разчупени. Танци-манци. А Илия е изглеждал добре. Не знам защо винаги го помня така

maxresdefault.jpg

Реално са си пасвали с Глора. 

Май оттук е почнал да остарява прогресивно. Разбирам защо Гло го е заменила хахах... тук е около 36 ли? Вай, вай, вай.

Филия винаги е изглеждал много по-дърт от годините си. Алкохол, цигари, Гюр са си казали думата.

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Филия винаги е изглеждал много по-дърт от годините си. Алкохол, цигари, Гюр са си казали думата.

Най-вече Гюр. Горкичкият.

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Коментарите сипват здраво на Глория

WWW.FACEBOOK.COM

Певицата сподели истината за връзката им, научете повече в първия коментар 👇

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Willy каза:

Коментарите сипват здраво на Глория

WWW.FACEBOOK.COM

Певицата сподели истината за връзката им, научете повече в първия коментар 👇

Те сипват на всекиго. И светица да е пак ще плюят.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DarkChild каза:

Те сипват на всекиго. И светица да е пак ще плюят.

image.png.5dd922fd9c36eb29b76bb37bb6039dcc.png
image.png.9854944c41b2f914993f78a752734765.png

image.png.04dc9e67c763ebee3ca1ce8404b5f7f5.png

image.png.238b359444f4167863f39ff43bf2b1d2.png

image.png.36ee7d51eef368344301ab8b7ea68794.png

image.png.c414348281ecf7a918adc4869693a59b.png

image.png.82668478a008ea249e73838eb5a826d1.png

image.png.a157f6ec6a97d1b92f8769d1f86ebe10.png

image.png.8602b4c4fb1ecb992a907549184b0f46.png

не виждам хейт, само истината!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Illyria каза:

Болна ли е била нещо тука? Хубаво пее, ама не слива фразите както обикновено... "И-ако-друга-пожелаеш-ще-те-обичам.... толкова." И такива по няколко. Други пъти пее различно.

Чисто и просто не й стига въздухът за тези дълги фрази. Песента е тегава в припевите с това разпяване и много текст, но е много яка и няма нищо общо с песента на Драгана.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

image.png.5dd922fd9c36eb29b76bb37bb6039dcc.png
image.png.9854944c41b2f914993f78a752734765.png

image.png.04dc9e67c763ebee3ca1ce8404b5f7f5.png

image.png.238b359444f4167863f39ff43bf2b1d2.png

image.png.36ee7d51eef368344301ab8b7ea68794.png

image.png.c414348281ecf7a918adc4869693a59b.png

image.png.82668478a008ea249e73838eb5a826d1.png

image.png.a157f6ec6a97d1b92f8769d1f86ebe10.png

image.png.8602b4c4fb1ecb992a907549184b0f46.png

не виждам хейт, само истината!

Тая Гергана Димитрова е казала обаче истината за доста от тях.... и то да бяха само компаньонки. Помните ли в Сигнално жълто като взимаха интервю от Мария и я питаха "Вярно ли е че с майка ви сте били прости......" :D :D :D 
Тогава полудяха с бившият й, но с право , де... Даже някой да е такъв, как ще ти задават такъв въпрос. :D Елементарници такива! :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Willy каза:

Сега тази година се издигна пак. Ако беше най-задържаната евър, щеше да е доста по-напред в канала на Планета.

“Не се изтриваш” е 2017г. Всички останали над нея са отпреди това, освен “Феноменален”. След известно време ще е почти най-отгоре.

Сподели в други сайтове

Аз пък разбрах, че нещо бившия на Гло. Ако не го беше правила на въпрос нямаше и да чуя. И как живееш с накого и нищо не ти е съмнително? Явно основно са се праскали. Без много присазки. Ама тя Глоринда от едно време не пита с какво се занимават. Сега се обяснява. Ще се обясняваш, мила.

Барем за пенсионерския цикъл да останеш с мъж, който да ти сменя памперсите. Че не става само с джиджи-биджи и скъпи, купи ми нещо.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Снощи след работа, прибрах се по-рано да се оправя и тръгнах за Коце в Приморско. Даже се уговорих по-рано да си тръгна. И Афтърплейс са го направили много хубав след ремонт. Не бях ходила в тоя клуб откакто го освежиха. Преди беше тесен, на Коце като съм ходила той заграден. А сега свежо, Коце пее точно пред теб, можеш да го докоснеш дето се вика. Мен както хостесата ме настани на бара ми беше идеално, защото като видях Велислав и се настаних пред сцената. Добре,че тука нямаше балет. 

Песните, които пускаха докато чакахме Коце да дойде са: Все по-живота, Играй, Дъното копай, повечето на Теди Александрова , на Ивайла- Мръснжа жега, Целувка с текила, на Емануела няколко песни, Галин песни, Азис-Мръсница,  и не помня другите щото съм на няколко часа сън само. 

Коце дойде в 2:30 часа. Както винаги ме забеляза, поздрави. Няколко пъти идвваше при мен. Как издържа тоя човек, четвърто участие му беше снощи подред, а такава енергия и акапелно пя също. 

За първи път изпя Като сън, защото една маса искаше тази песен и той се съгласи. Уникално беше да я чуя на живо. Личи си кога е на плейбек и кога пее на живо. 

Коце има уникална балада с Емилия, от много време е искал нещо с нея да запише, но не знам кога ще я пусне. Септември месец започва много мощна реклама за концерта, както и много репетиции. 

На концерта един ще спечели жълтото му ферари, така искали спонсорите. Коце много си обича тази кола, но ще се раздели с нея. 

За дуета с дъщеря му няма да я прави певица. Пашев е взел  дъщеря му и са записали песента, после са виканли и Коце да запише неговата част. 

Докато чаках Коце тоя път навън при Ники в колата, и Коце изведнъж като се появи с Велката и аз скочих от колата на Ники и към Коце и му се хвърлих на врата и го прегърнах и той мен, а Ники ме гледаше от колата, щото колата на Ники беше паркирана точно пред колата бялата на Коце. Даже като тръгнахме, и Велката караше след нас и друг път се е случвало. Само, че КОце завиха към друга посока към Царево. 

Днес Коце почива 1 ден,  аз 2 дена почивам днес и утре, затова и отидох. Утре с Борето е на Калипсо, а на 22.08 има 2 участия в един ден. Пак му предстоят 4 участия подред до 24.08. 

Това е в общи линиии. Концерта ще е уникален. 

И да не споменавам, че в тоалетните искаха пари, от какъв зор. аз 2 пъти ходих преди и след участието, изобщо не платих за тоалетна. Плащам 30 лв входа и пиене, и ще плащам и тоалетна, как пък не. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Love 5
Сподели в други сайтове

A и сега ще навивам Ники да ме води пак при Коце в Приморско ама на Тутанкамон дето е клуба Луксор на плажа. Там Ники ме е снимал ама на участие на Коце не съм била в тоя клуб. Пък и на 21. 08 правим 20 години с Ники, тъй че трябва да ми направи подарък без това той вчера ме навиваше да ходя за Луксор да видим. 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sunlight каза:

A и сега ще навивам Ники да ме води пак при Коце в Приморско ама на Тутанкамон дето е клуба Луксор на плажа. Там Ники ме е снимал ама на участие на Коце не съм била в тоя клуб. Пък и на 21. 08 правим 20 години с Ники, тъй че трябва да ми направи подарък без това той вчера ме навиваше да ходя за Луксор да видим. 

Излезнало ти е даже име във Европа, че когато Туци и Коци са на купон се вика опа, опа. Ах ти, изкусителкооооооо.

• Like 1
  • Love 5
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Sunlight каза:

И да не споменавам, че в тоалетните искаха пари, от какъв зор. аз 2 пъти ходих преди и след участието, изобщо не платих за тоалетна. Плащам 30 лв входа и пиене, и ще плащам и тоалетна, как пък не. 

Ужас... от слонова кост ли са тоалетните седалки...

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DanielPiliov каза:

“Не се изтриваш” е 2017г. Всички останали над нея са отпреди това, освен “Феноменален”. След известно време ще е почти най-отгоре.

Разгледай годишните чартове на Popnable и ще видиш че НЕ е най-задържалата песен. Песни пуснати преди нея са правили повече миналата и предишните години.

Особено Дай ми още никога няма да я мине.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Ужас... от слонова кост ли са тоалетните седалки...

Изумих се,че тоалетна се плаща и че като отидх в 23:00 още не бяха отворили като казах, че имам резервация. Момчето-охрана ми каза, че ще ме извика като отворят. И мен първа ме извикаха, а на входа като платих входа и хостесата ме питаше вие ли сте фенката във фейсбука на клуба им. Викам да. Щото каза, че името ми било познато. Навсякъде като съм ходила обикновено е отворено и пускат първо резервациите, тоя път да чакаш. Важното е,че първа ме поканиха. 

• Like 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Sunlight каза:

Снощи след работа, прибрах се по-рано да се оправя и тръгнах за Коце в Приморско. Даже се уговорих по-рано да си тръгна. И Афтърплейс са го направили много хубав след ремонт. Не бях ходила в тоя клуб откакто го освежиха. Преди беше тесен, на Коце като съм ходила той заграден. А сега свежо, Коце пее точно пред теб, можеш да го докоснеш дето се вика. Мен както хостесата ме настани на бара ми беше идеално, защото като видях Велислав и се настаних пред сцената. Добре,че тука нямаше балет. 

Песните, които пускаха докато чакахме Коце да дойде са: Все по-живота, Играй, Дъното копай, повечето на Теди Александрова , на Ивайла- Мръснжа жега, Целувка с текила, на Емануела няколко песни, Галин песни, Азис-Мръсница,  и не помня другите щото съм на няколко часа сън само. 

Коце дойде в 2:30 часа. Както винаги ме забеляза, поздрави. Няколко пъти идвваше при мен. Как издържа тоя човек, четвърто участие му беше снощи подред, а такава енергия и акапелно пя също. 

За първи път изпя Като сън, защото една маса искаше тази песен и той се съгласи. Уникално беше да я чуя на живо. Личи си кога е на плейбек и кога пее на живо. 

Коце има уникална балада с Емилия, от много време е искал нещо с нея да запише, но не знам кога ще я пусне. Септември месец започва много мощна реклама за концерта, както и много репетиции. 

На концерта един ще спечели жълтото му ферари, така искали спонсорите. Коце много си обича тази кола, но ще се раздели с нея. 

За дуета с дъщеря му няма да я прави певица. Пашев е взел  дъщеря му и са записали песента, после са виканли и Коце да запише неговата част. 

Докато чаках Коце тоя път навън при Ники в колата, и Коце изведнъж като се появи с Велката и аз скочих от колата на Ники и към Коце и му се хвърлих на врата и го прегърнах и той мен, а Ники ме гледаше от колата, щото колата на Ники беше паркирана точно пред колата бялата на Коце. Даже като тръгнахме, и Велката караше след нас и друг път се е случвало. Само, че КОце завиха към друга посока към Царево. 

Днес Коце почива 1 ден,  аз 2 дена почивам днес и утре, затова и отидох. Утре с Борето е на Калипсо, а на 22.08 има 2 участия в един ден. Пак му предстоят 4 участия подред до 24.08. 

Това е в общи линиии. Концерта ще е уникален. 

Поне имаме новина, че новата дуетна половинка на Счети е Кокаин

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Тия пък, чак сега се сетиха, все едно не се е коментирало? МалУмници!

SIGNAL.BG

Младата фолк звезда Десита и фолк идолът Меди потвърдиха пред хорските погледи, че са двойка. Това стана видно за всички посетители в култово заведение в

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...