Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 16 минути, Sunlight каза:

Сложиха ме пред сцената щото ме питаха къде искам. Викам пред сцената. 😉😎😍

Демек хостесата просто си е свършила работата?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Демек хостесата просто си е свършила работата?

Ахам и 30 лв вход. По телефона беше 20 лв момчето. 

На входа едни момчета. Винаги ме е било срам докато вляза щото и всеки те оглежда. 

Аз с потник и къси гащи, и високи сандали. 

Поне не ме проверяваха. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Sunlight каза:

Ахам и 30 лв вход. По телефона беше 20 лв момчето. 

На входа едни момчета. Винаги ме е било срам докато вляза щото и всеки те оглежда. 

Аз с потник и къси гащи, и високи сандали. 

Поне не ме проверяваха. 

пратила съм те за таен агент да го питаш дали с мами ще забият 3-те си мегахита в арената!!!!

ако мисията ти е успешна, ти пожелавам тази нощ да видиш къщата му на морето отблизо!!!!!!

• Like 2
  • Wow 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

пратила съм те за таен агент да го питаш дали с мами ще забият 3-те си мегахита в арената!!!!

ако мисията ти е успешна, ти пожелавам тази нощ да видиш къщата му на морето отблизо!!!!!!

За Райна съм го питала преди и е казвал със сигурност не. Той може да е с жена си и дъщеря си. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Sunlight каза:

За Райна съм го питала преди и е казвал със сигурност не. Той може да е с жена си и дъщеря си. 

дано те е излъгал и мами да е кулминацията на вечерта!!!

защото с преслава,емануела,алисия,софка и куп други ми е писнало да го гледам!!!

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, fengergana каза:

дано те е излъгал и мами да е кулминацията на вечерта!!!

защото с преслава,емануела,алисия,софка и куп други ми е писнало да го гледам!!!

Коце скоро ще започне всяка седмица да обявява изпълнителите и ще се разбере. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Olay каза:

Тоя пък откога стана такъв мрънкалник? С доста еднообразни песни и без нито 1 тотален хит успя да си направи фен база и да си разпродава участия и концерти, нека е доволен.

Но да, и аз мразя да си пусна радиото и да гледам хора по потници ... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , DarkChild каза:

Тука как да й дадеш 30 години?

Глория е продала душата си, за да е вечно на 45.  Това е включвало и времето преди да стане на толкова.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Беше вълшевно в Китен с коце.. на 2 часа сън съм дали има и толкова. Коце е уникален както винаги. Мъж-мечта. ❤️ 

Успях да го питам за Райна. Благдарение  на мен ще й се обади тези дни, И той иска също тя да е на концерта. Няма лоши чувства към нея. Даже каза, че още си е готина. 

Да видим какво ще стане. Иначе изкарах си страхотно с него. Каза ми доста неща, но няма да издавам нищо. 

Трябва да се приготвям,че в 11:00 съм на маникюр, в 10:00 трябва да тръгна за центъра, а ми се спи. 

Ники не беше много доволен, че бях при Коце ама какво да правиш. :P

Но в Китен спазихме традицията- за поредна трета година на същото място с Коце.  :P

• Like 4
  • Love 3
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

Честно казано, да излязат на сцената заедно би било голяма медийна сензация. За мен е пропусната възможност.

Райна е твърде горда и упорита, за да го направи. 
Иначе Коцьо му е се тая, а и Надя също не вярвам да има против.

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Emanuela.Carey каза:

Тя няма да види друга Арена през живота си. Да се съгласява. 

То и за Коцио май ще е последно. :D Ако концертът му е март догодина и ще обявява изпълнители всяка седмица, можем да очакваме около 25 гости????

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

мами няма да е съгласна не толкова заради него,а да е една от многото и да се срещне с 50 непоносими колежки на едно място!!!!

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, fengergana каза:

мами няма да е съгласна не толкова заради него,а да е една от многото и да се срещне с 50 непоносими колежки на едно място!!!!

А няма да е зле да се сдуши малко с тях, вместо да пуска дуети само с Камен.

• Like 3
  • Haha 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Olay каза:

Този нещо твърде рано започна да се побърква. Дава вайб на онзи дядка с “мижав интерес”.

Като гледам Вирго даже го е захапал.

IMG-8595.jpg

• Like 2
Сподели в други сайтове

Идвам да кажа, че Десислава вчера разцепи в Античния. Препълнен амфитеатър, желязно 100% живо пеене, страхотни музиканти, грабващо окото визуално представяне. Публиката - във възторг, постоянни аплодисменти, ставане на крака, бисове. Програмата беше плътно 2 часа и половина, но с доста гости (може би единственият минус е, че отдели твърде много време на някои, но пък е хубаво, че дори на собствен концерт прави реверанс към младите имена).

След спектакъла даваше снимки и автографи повече от час (за първи път виждам на живо такава тълпа около чалгарка, но пък не съм бил на концерта на Преслава, май и там го е имало). Направила си е и мърч, та някои и на дърти години да се почувстваме като на 15. 😁

Направо не е за вярване, че феновете й най-накрая получаваме такава награда за търпението, мисля че и ДС сама не може да го повярва. Каквито и работи да се приказват, тя винаги ще си бъде една от най-добрите и обичаните.

• Like 2
  • Wow 2
Сподели в други сайтове

Любо Киров нещо много си е повярвал явно.

Първо захапа Графа, как пълнил концерти с покани(за което има право), но същите тези покани ги има и за неговите концерти, да не се прави на интересен.

Сега пък не го въртели по радиата и директно спомена артистите на Саня Армутлиева. Много жалък става.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, SG каза:

Идвам да кажа, че Десислава вчера разцепи в Античния. Препълнен амфитеатър, желязно 100% живо пеене, страхотни музиканти, грабващо окото визуално представяне. Публиката - във възторг, постоянни аплодисменти, ставане на крака, бисове. Програмата беше плътно 2 часа и половина, но с доста гости (може би единственият минус е, че отдели твърде много време на някои, но пък е хубаво, че дори на собствен концерт прави реверанс към младите имена).

След спектакъла даваше снимки и автографи повече от час (за първи път виждам на живо такава тълпа около чалгарка, но пък не съм бил на концерта на Преслава, май и там го е имало). Направила си е и мърч, та някои и на дърти години да се почувстваме като на 15. 😁

Направо не е за вярване, че феновете й най-накрая получаваме такава награда за търпението, мисля че и ДС сама не може да го повярва. Каквито и работи да се приказват, тя винаги ще си бъде една от най-добрите и обичаните.

Какъв мърч?

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, fengergana каза:

Сими в стил майка си и мами

IMG_6011.jpeg

Да тръгне сам и да се премести в гората за постоянно би било твърде хубаво, но нека си помечтаем ... 

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...