Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 42 минути, KrasyoZlobarQ каза:
VM.TIKTOK.COM

ако искате да се прочистите сутрин, чуйте как Кама вие народно... тая жена въобще адекватна ли е?

Не е ли Татяна - за прочистване не става!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Thecranfan каза:

Моят ютуб ли полудя или Людмил е номер 1 в тренда (което сега се казва Хайп)? С 5к гледания? 

На мен тая опция не ми се показва, дори на мобилно.

Сподели в други сайтове

Когато си мислиш, че Трендинга е с необясним алгоритъм и изведнъж дойде Хайпа с още по-необясним... :D

Поне ще е интересно да гледаме някаква класация в нелогичния й, неподправен вид, преди някои обичайни заподозрени да разберат как да я манипулират и нея.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Thecranfan каза:

Моят ютуб ли полудя или Людмил е номер 1 в тренда (което сега се казва Хайп)? С 5к гледания? 

Според обяснението на Ютуб, Хайп системата има за цел да бута и промотира по-малки канали напред, за сметка на вече популярни такива.

Всички Топ 10 видеа в Hyped са с малко гледания.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Willy каза:

Кокаин щял да снима рекламни видеа с всички гости които ще са на концерта. Продажбите са чак толкова зле, да.

Ами нормално, то не може да си най-големяит наркоман в България, без сериозни песни от близо десетилетие и да имаш фенска база. Виж, ако убеди пилето да иде да изпеят трите дуета, може и да се получи. 

Хубаво е човек да знае къде се намира, а в този случай НДК му беше по мярка. 

Той няма хитовете за Арената, да не говорим, че фенчетата от Плаза и 33 няма да идат в Арената, защото не може да се пуши вътре, няма как да чертаят линии по столчетата и като цяло не разбират тази култура. 

Нека събере там 3/4к човека и да се смири, че самочувствието му е огромно и непокрито. 

• Like 7
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, stereoto_ каза:

Ами нормално, то не може да си най-големяит наркоман в България, без сериозни песни от близо десетилетие и да имаш фенска база. Виж, ако убеди пилето да иде да изпеят трите дуета, може и да се получи. 

Той няма хитовете за Арената, да не говорим, че фенчетата от Плаза и 33 няма да идат в Арената, защото не може да се пуши вътре, няма как да чертаят линии по столчетата и като цяло не разбират тази култура. 

Нека събере там 3/4к човека и да се смири, че самочувствието му е огромно и непокрито. 

Дори и НДК му е голяма според мен. Брутален коментар, отразяващ действителността при Коци. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

Андреа - “Топа” - Coming soon

Музика: Costi

WWW.INSTAGRAM.COM

75 likes, 5 comments - andreabulgaria on August 4, 2025: "“Кой те пита колко страдаш, кой те пита колко страдаш, много лесно взе да падаш. Май се смениха нещата, от върха си...
  • Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

75 likes, 5 comments - andreabulgaria on August 4, 2025: "“Кой те пита колко страдаш, кой те пита колко страдаш, много лесно взе да падаш. Май се смениха нещата, от върха си...

Андра най-накрая разбра, че ако иска да е рентабилна в БГ, трябва да пее на български. Е, що се е изръсила толкова с Кости? Може би е с карта намаление за времето заедно?

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Колкото излязоха и другите й два дуета.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, stereoto_ каза:

Той няма, но познай кой има! Не случайно ще рекламирс с клипове от гостите. Преслава, Софи, Алисия, Емануела, Стораро...особено ако изкара и нещо с Галена.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Колкото излязоха и другите й два дуета.

Песента с Киара е готова и тя вече я пее по участия. Сигурно бавят клипа докато направят Андреа да изглежда слаба.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Spoiler

original.jpg

преди 19 минути, Willy каза:

Той няма, но познай кой има! Не случайно ще рекламирс с клипове от гостите. Преслава, Софи, Алисия, Емануела, Стораро...особено ако изкара и нещо с Галена.

Тя само с него не е дуетирала. И двамата са дуетни изпълнители така или иначе :D 

Амнезия с 2 позииции под 2222. Да видим тъпнята с Цура кога ще флопне. Няма начин това нещо да стане хит. Белким, Жалка си възвърне соловата кариера. Ама като гледам как ги е подкарала по домова книга... 

Но моля, първо Пепа Пиг+Galka Pig през септември-октомври.

pepa pig jalka pig.png

• skull 1
Сподели в други сайтове

мами пак ли ще се търкаля в пясъка като в Бразилка и дива котка

иначе е уникална!!! дано не е пак с Камен и Мартин Биолчев, защото ще стана 100% хетеросексуален!!!

IMG_5719.jpeg

• Wow 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Песента с Киара е готова и тя вече я пее по участия. Сигурно бавят клипа докато направят Андреа да изглежда слаба.

Знам,аморе,но дуета с Киара уж щеше да излезе до края на юли,а вече преполовихме първата десетдневка на август!!! Очаквам Киара да й бие шута.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, xroflx9 каза:

Знам,аморе,но дуета с Киара уж щеше да излезе до края на юли,а вече преполовихме първата десетдневка на август!!! Очаквам Киара да й бие шута.

Скоро може за излезе самостоятелна версия на Киара 🤣

• Like 2
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, GSA каза:

Дори и НДК му е голяма според мен. Брутален коментар, отразяващ действителността при Коци. 

Много е странно как му вървят билетите. Все едно са пуснати през 3 реда на сектор.

Сподели в други сайтове

Хита се изкачва на първо място в Apple Music Bulgaria и Deezer. В Spotify още няма ъпдейт от вчера.

IMG-20250804-141549-532.jpg

Screenshot-20250804-141633-Chrome.jpg

преди 1 минута, Thecranfan каза:

Много е странно как му вървят билетите. Все едно са пуснати през 3 реда на сектор.

Едната част е в Грабо, другата в Ивентим, затова е така.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза:
  Покажи скрито съдържание

original.jpg

Тя само с него не е дуетирала. И двамата са дуетни изпълнители така или иначе :D 

Амнезия с 2 позииции под 2222. Да видим тъпнята с Цура кога ще флопне. Няма начин това нещо да стане хит. Белким, Жалка си възвърне соловата кариера. Ама като гледам как ги е подкарала по домова книга... 

Но моля, първо Пепа Пиг+Galka Pig през септември-октомври.

pepa pig jalka pig.png

Пожелавам на всеки да е дуетен изпълнител и да има най-гледани соло клипове през 3 от последните 5 години и през останалите също да има хитове!

• Love 2
Сподели в други сайтове

2004 /

2005 Чупката

2006 Душата ми крещи

2007 Утешителна награда

2008 Знам диагнозата

2009 Дявола ме кара

2010 Тихо ми пази, На две големи

2011 След раздялата

2012 Пак ли, Спри ме, Много ми отиваш

2013 Дай ми, Завиждайте

2014 Точно никога

2015 Стара каравана, Една жена

2016 Мама ураган

2017 Мина ми, Моро му, Дъ бос, Просто шоу

2018 Феноменален

2019 Сърце, Паника

2020 100 живота 

2021 Къде беше ти, Ти не си за мен

2022 Еуфория, Честит рожден ден

2023 Името ти, Горчиво

2024 албума, без Делта

2025 22:22

Аз за друг освен Преслава не се сещам да има соло ХИТ 20 години една след друга, ама иначе дуетна кариера. 😵‍💫

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...