KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 1 час, asylum каза: За какво да преиздават - 10 човека я купят, я не. Ми още е актуална и я канат. Имаше хит миналата година. Те и Рени я "канят". И тя има хит, ако гледаме трафика. Има 2 млн на дуета й Не се залъгвай. Единствените дето все още имат реални постижения са Праска, Галя, но не от Каризма, Маноля (от време на време) и Емилия, но не стоянова. Интересно, но тези 4, когато дават интервюта не са дразнещи и не губят. Но Анелия, Мария, и останалите патки - само се излагат. Или Рени дето в някакво интервю забравила да си изключи звука на телефона. Несериозница. Джена ми е много съмнителна с този трафик. Като изключим тикток включванията, не съм сигурен, че тия многомилионни клипове съотвестват на слушателския интерес. Поне не ходи по предавания да се излага като другите стари чанти. 2,5 хил. гледания · 30 реакции | Момента когато "КАРФИЦА ВЛЕЗЕ В... WWW.FACEBOOK.COM Момента когато "КАРФИЦА ВЛЕЗЕ В ДУПЕТО НА КИЧКА" СМЯХ 100 % ❕ ГЛЕДАЙ #ХАРЕСАЙ / #СПОДЕЛИ❗ Кичка се завръща. Това е най-големият й хит от 2015! Мога да го слушам цял ден. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 5 минути, KrasyoZlobarQ каза: Те и Рени я "канят". И тя има хит, ако гледаме трафика. Има 2 млн на дуета й Не се залъгвай. Единствените дето все още имат реални постижения са Праска, Галя, но не от Каризма, Маноля (от време на време) и Емилия, но не стоянова. Интересно, но тези 4, когато дават интервюта не са дразнещи и не губят. Но Анелия, Мария, и останалите патки - само се излагат. Или Рени дето в някакво интервю забравила да си изключи звука на телефона. Несериозница. Джена ми е много съмнителна с този трафик. Като изключим тикток включванията, не съм сигурен, че тия многомилионни клипове съотвестват на слушателския интерес. Поне не ходи по предавания да се излага като другите стари чанти. 2,5 хил. гледания · 30 реакции | Момента когато "КАРФИЦА ВЛЕЗЕ В... WWW.FACEBOOK.COM Момента когато "КАРФИЦА ВЛЕЗЕ В ДУПЕТО НА КИЧКА" СМЯХ 100 % ❕ ГЛЕДАЙ #ХАРЕСАЙ / #СПОДЕЛИ❗ Кичка се завръща. Това е най-големият й хит от 2015! Преувеличаваш. По твоята логика певачките са актуални само когато има сензация или тотален хит около тях. Ако това е критерият, то само Емануела е актуална в момента. Преса и Галя са аут. Несъстоятелни съждения - има поне 15 супер актуални изпълнители и още около 15 леко в сянка, но също яко бачкащи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Току що, asylum каза: Преувеличаваш. По твоята логика певачките са актуални само когато има сензация или тотален хит около тях. Ако това е критерият, то само Емануела е актуална в момента. Преса и Галя са аут. Несъстоятелни съждения - има поне 15 супер актуални изпълнители и още около 15 леко в сянка, но също яко бачкащи. Разбира се. Няма да броим Камелия за актуална, щото е имала хит преди 10 години. Това че ходят по участия е благодарение на Сашковици. Ако сме в нормална среда и повечето вадят хитове, с реална конкуренция, каквато имаше преди 2019, всичките стари ще са увехнали на ниво Ивана/Тони Дачева. Не само хитовете са фактор, естествено, но ако сравним Анелия през 2015 и 2025... не е ли явен упадъкът?? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Това ми звучи като хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Аз, когато вляза в Рамания в добро настроение, но някой изтърси нещо против Гери или Лиди 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Чалгарките иначе развратили децата... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 47 минути, KrasyoZlobarQ каза: Разбира се. Няма да броим Камелия за актуална, щото е имала хит преди 10 години. Това че ходят по участия е благодарение на Сашковици. Ако сме в нормална среда и повечето вадят хитове, с реална конкуренция, каквато имаше преди 2019, всичките стари ще са увехнали на ниво Ивана/Тони Дачева. Не само хитовете са фактор, естествено, но ако сравним Анелия през 2015 и 2025... не е ли явен упадъкът?? Има упадък, но още е сред най-големите в хорското съзнание. Основно най-запалените като нас знаят, че е свалила нивото. Топови изпълнители: емануела галена преслава софи маринова азис меди емилия теди александрова фики джена тони стораро дж дамян константин емрах галин роксана анелия джордан десислава камелия алисия след тях плътно са: ванесса яница алекс робов биляниш разни алфа тройници ариа диона илиян бойд глория милко калайджиев ивана данна селина силвър мария малина бони рени лорена андреа антонио 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 23 минути, asylum каза: Има упадък, но още е сред най-големите в хорското съзнание. Основно най-запалените като нас знаят, че е свалила нивото. Топови изпълнители: емануела галена преслава софи маринова азис меди емилия теди александрова фики джена тони стораро дж дамян константин емрах галин роксана анелия джордан десислава камелия алисия след тях плътно са: ванесса яница алекс робов биляниш разни алфа тройници ариа диона илиян бойд глория милко калайджиев ивана данна селина силвър мария малина бони рени лорена андреа антонио Съгласен съм с теб, но виждам доста голяма разлика между... Не съм ги подредил по тежест. А група емануела галена преслава софи маринова азис меди емилия - малко ми е на ръба между двете Б група теди александрова фики джена тони стораро дж дамян константин емрах галин роксана анелия джордан мирела селина десита лидия ГРУПА В адам симона десислава камелия алисия глория ГРУПА Г (преживяващи) ванесса яница алекс робов биляниш ариа диона илиян бойд милко калайджиев ивана данна силвър мария малина бони рени лорена андреа антонио 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Утре - 11:00 - “Празнуваш” Аранжимент: Деян Асенов Текст: Анастасия Мавродиева 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Утре - 11:00 - “Празнуваш” Аранжимент: Деян Асенов Текст: Анастасия Мавродиева Тъпо заглавие. Очаквам оцет. преди 35 минути, KrasyoZlobarQ каза: Съгласен съм с теб, но виждам доста голяма разлика между... Не съм ги подредил по тежест. А група емануела галена преслава софи маринова азис меди емилия - малко ми е на ръба между двете Б група теди александрова фики джена тони стораро дж дамян константин емрах галин роксана анелия джордан мирела селина десита лидия ГРУПА В адам симона десислава камелия алисия глория ГРУПА Г (преживяващи) ванесса яница алекс робов биляниш ариа диона илиян бойд милко калайджиев ивана данна силвър мария малина бони рени лорена андреа антонио Не са Г преживяващи. Добре са си. Дори в предполагаема група Д си изкарват пари - Нелина, Райна, Теодора, Екстра Нина, Борис Дали, Есил Дюран, Тони Дачева, Валя, Мира, Юнона, Саби, Кали, Криси, Таня Боева, Татяна, Джина Стоева, Луна, Валентина, Весела, Радо Шишарката, Еми Стамболова, Румен Борилов, Бисер Кинг. Група Е биха били преживяващи - Магда, Соня Немска, Дебора, Доника, Джия, Цветина, Крум, Атижа, Ваня, Еви Аспарухов, Ина, Ивена, Симона Загорова, Джорджия. А Група Ж са направо банкрутирали - Кристиана, Кирил, Ани Хоанг, Моан, Лияна, Киара, Вая, Кати, Вероника, Румина, Пламена, Христо Ваташки, Крисия Д, Денис, Радко, Анджи. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 мами е с най-яката дупара и това я изстрелва директно в А група!!!! и това е обичайна поза за мен,докато чакам лелятиан и герганафен!!!! 1 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Не оставя Пресови да дишат А Деса даже харесала коментара 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 32 минути, asylum каза: Тъпо заглавие. Очаквам оцет. Не са Г преживяващи. Добре са си. Дори в предполагаема група Д си изкарват пари - Нелина, Райна, Теодора, Екстра Нина, Борис Дали, Есил Дюран, Тони Дачева, Валя, Мира, Юнона, Саби, Кали, Криси, Таня Боева, Татяна, Джина Стоева, Луна, Валентина, Весела, Радо Шишарката, Еми Стамболова, Румен Борилов, Бисер Кинг. Група Е биха били преживяващи - Магда, Соня Немска, Дебора, Доника, Джия, Цветина, Крум, Атижа, Ваня, Еви Аспарухов, Ина, Ивена, Симона Загорова, Джорджия. А Група Ж са направо банкрутирали - Кристиана, Кирил, Ани Хоанг, Моан, Лияна, Киара, Вая, Кати, Вероника, Румина, Пламена, Христо Ваташки, Крисия Д, Денис, Радко, Анджи. ти направо просякини ги изкара половината не ги знам,мами си е за В или Г група, Сими е блъскана с участия по пиано барове, Бисер кинг и всички мангоси също група Е и Ж не ги знам, добре че са си там 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Selina - Coming soon 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 DJ Jivko Mix 5,4 хил. гледания · 97 реакции | За да бъде лятото още по-горещо... WWW.FACEBOOK.COM За да бъде лятото още по-горещо !Очаквайте !!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 21 часа , asylum каза: Честно казано интервюто ми хареса. Изгледах го цялото и беше непринудена, естествена нямаше нищо дразнещо в говоренето й. Единствено не ми хареса, че не спряха да обикалят и на моменти беше с гръб към камерата докато говори. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 10 часа , KrasyoZlobarQ каза: Песента на жалин и азия е хит по дискотеките с брутални приеми. А жалка посещава чужди концерти. Няма ли работа, милата хах Галена посещава само топ концерти и мероприятия, а ти си мечтай така да си нямаш работа и ти. Задоволявай се с концертите на Графа и Любо Киров. То и ти си нямаш работа всъщност щом отделяш толкова време да следиш изявите, кариерата, приемите, успехите и ежедневието й. Направо си за значка топ фен 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 57 минути, fengergana каза: ти направо просякини ги изкара половината не ги знам,мами си е за В или Г група, Сими е блъскана с участия по пиано барове, Бисер кинг и всички мангоси също група Е и Ж не ги знам, добре че са си там Напротив, Красьо ги изкара просякини (което ме подсеща, че Силвия е в група Е), аз ги защитих, драги! Реално са безсмислени толкова много групи. Първите 30 трябва да са в група А, останалите - в Б. Само най-изпадналите може да са Група В. преди 19 минути, Stela каза: Честно казано интервюто ми хареса. Изгледах го цялото и беше непринудена, естествена нямаше нищо дразнещо в говоренето й. Единствено не ми хареса, че не спряха да обикалят и на моменти беше с гръб към камерата докато говори. Да, и на мен ми хареса, и гладко й вървеше мисълта. И с Ванча имаше такова и тя така вървеше, но беше в клуб и имаше повече пространство. Тука на места снимащият беше залепен за гърба Анчин. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 @Willy две истински кралици и Флопи Пери. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 И аз съм на мнение, че Анелия залезе, дори не помня да е вадила някой голям хит след "Зоопарк", която пусна преди точно 7 години. Може би само за "Бръм" се сещам. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 3 часа , asylum каза: Има упадък, но още е сред най-големите в хорското съзнание. Основно най-запалените като нас знаят, че е свалила нивото. Топови изпълнители: емануела галена преслава софи маринова азис меди емилия теди александрова фики джена тони стораро дж дамян константин емрах галин роксана анелия джордан десислава камелия алисия след тях плътно са: ванесса яница алекс робов биляниш разни алфа тройници ариа диона илиян бойд глория милко калайджиев ивана данна селина силвър мария малина бони рени лорена андреа антонио Антонио е по-хитов от баба Гюр, така че тя само мое да му мачка ташаците. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 безумна тъпотия, хит по инерция/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Author Report Сподели Публикувано Юли 2 Благодаря, сърце! ❤️ 😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза: И аз съм на мнение, че Анелия залезе, дори не помня да е вадила някой голям хит след "Зоопарк", която пусна преди точно 7 години. Може би само за "Бръм" се сещам. Все едно Бръм е от преди 2 години, а не 2 месецс след Зоопарк. 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 4 часа , asylum каза: А Група Ж са направо банкрутирали - Христо Ваташки, Излагаш се с подобни подмятания. "Брутална-скандална" е изкарала на Христо солидна сума по стрийминг платформите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари