Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Jake каза:

Глория и Райна май са последните.... Двете най-много реваха и заплашваха, че напускат, а се видя, че куче което много лае, не хапе. и двете без Пайнер са загубени. 

Никога не е ревала Глория и не е заплашвала с напускане. 

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Мисля, че е добре да дефинираме термина 'успешно' в случая на фолклорните турнета. Както говорих и предните дни - никоя чалга звезда не се е опитвала да прави подобно нещо, само Десислава. Резултатът - нито твърде силно, нито твърде зле. Средна работа като за първи опит. Но много спечелени точки за фенове като мен, които искат тази Десислава - решителна и рискуваща.

По отношение на качеството резултатът е тотално печеливш. Радвам се, че най-накрая спря да лъже и се осмели да обърне повече внимание на традиционната ни музика. И промото е на ниво, евала. Доколкото виждам от клипчетата и суматите коментари - самото шоу не е за изпускане. Цялата тази инициатива е един огромен плюс за нейното име и й отваря пътя за евентуални други бъдещи прояви в сферата. Както виждаме не й пречи да продължава да работи и за чалгата.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Emanuela.Carey каза:

В коментарите пишат, че дуета на Деса и Джена ще е кавър на тази песен

Само ще развалят една от най-хубавите гръцки песни...

Да си пускат песента, че скоро ги очаква и друга премиера която ще тресе яко!

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Мисля, че е добре да дефинираме термина 'успешно' в случая на фолклорните турнета. Както говорих и предните дни - никоя чалга звезда не се е опитвала да прави подобно нещо, само Десислава. Резултатът - нито твърде силно, нито твърде зле. Средна работа като за първи опит. Но много спечелени точки за фенове като мен, които искат тази Десислава - решителна и рискуваща.

По отношение на качеството резултатът е тотално печеливш. Радвам се, че най-накрая спря да лъже и се осмели да обърне повече внимание на традиционната ни музика. И промото е на ниво, евала. Доколкото виждам от клипчетата и суматите коментари - самото шоу не е за изпускане. Цялата тази инициатива е един огромен плюс за нейното име и й отваря пътя за евентуални други бъдещи прояви в сферата. Както виждаме не й пречи да продължава да работи и за чалгата.

Реално е на загуба. Не вярвам да повтори. Вероятно й е напомнило за фалита с тевето…

преди 38 минути, Willy каза:

Само ще развалят една от най-хубавите гръцки песни...

Да си пускат песента, че скоро ги очаква и друга премиера която ще тресе яко!

Наистина не си я представям в изпълнение на Деса, оригиналът е прекалено култов в БГ. По̀ щеше да пасне на Анелия.

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

Само че пропускате, че вложението във фолклорна продукция е 20 лева на клип, докато в чалгата е от 10к нагоре.

Чак 20 не, ма около 1000 да, сравнено с поне 5 бондака си е кяр.https://youtu.be/ExIJR0cEWEY?si=tz3rPl5VplvxVfmt

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Реално е на загуба. Не вярвам да повтори. Вероятно й е напомнило за фалита с тевето…

Наистина не си я представям в изпълнение на Деса, оригиналът е прекалено култов в БГ. По̀ щеше да пасне на Анелия.

Чак загуба като ТВто надали. Има си продажби. Но цяло турне с народна музика надали ще прави скоро. Акцента вероятно ще отиде към поп-фолк концерта в Арената.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Обичам те ощеееееееееееееееееееееееееееееееееее (ъъъъъх)
усещам те ощеееееееееееееееееееееееееееееееееее (ооооооооох)

и искам те ощеееееееееееееееееееееееееееее
близо до мене нощеееееееееееем

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Фолклорните хонорари са напълно нормални и съответстват на хонорарите от другите второстепенни жанрове в България.

Чалга хонорарите са тези, които са надути защото това е най-консумирания жанр. 
Но това че чалгата е най-слушана не означава, че фолклора не продава. Не са взаимно изключващи се.

Нормално да пеят по села и фестивали, това са местата които предразполаган за тази музика и събират на едно място главната им аудитория. Но също така пеят и по кръчми, механи и курорти из цялата страна, които предлагат фолклорна програма като атракция. 
В София има механи по центъра, които предлагат само народна жива музика.

Ако на ДесиСлава не ѝ пукаше за печалба и го прави само за “престиж” или каквото твърдиш, нямаше да обиколи 300 медии в рамките на месец, за да го промотира. И то в подкасти като този на Джизъса.
Паникьосва се че времето ѝ в чалгата изтича и се опитва да се наложи във фолклора възможно най-бързо.

Това в червено. Ами абсолютно логично, Разбира се, че ще рекламира турнето си. Разбира се, че търси още поприща след 45. Не са ли тъжна жалка гледка Малина и Камелия, как на по 60, облечени в къси поли и сфребърни ботушки играят кючек  около 18 годишните студенти които ядат кебачетаа, Деси Слава винаги е казвала, че някой ден ще обърне внимание на фоклора. Да не говорим, че има два издадени фоклорни албума. С орк. Раднево и Славатроника. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, asylum каза:

И без да гледам ще заложа, че е повторила поне по 3 пъти:

1. Човек не трябва да се взема насериозно

2. Работя върху себе си

3. Много съм положителна.

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Харесва миииииииииииииииииии да те целувааааааааааааааааааааааааааам, 
харесва миииииииииииииииииии..... ❤️ 

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

2. Работя върху себе си

Над нещата съм! Не мога да се занимавам с битовизми!!!

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Харесва миииииииииииииииииии да те целувааааааааааааааааааааааааааам, 
харесва миииииииииииииииииии..... ❤️ 

Над нещата съм! Не мога да се занимавам с битовизми!!!

Освен това сме й гледали къщата. Сигурно минаха 5 години. Дори не е нещо ново. Но да, тя няма какво да каже. Лошото е, че и да покаже няма какво.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

2. Работя върху себе си

В интерес на истината, съвсем други неща каза и беше непринудена и симпатична.

• Like 2
  • Wow 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...