Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, DevilWish каза:

А оригинала на кого беше? Май беше гръцка? Дали имаме още версии на тази хитачка?

Фивос е размазал с този семпъл в началото.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Фивос е размазал с този семпъл в началото.

И Ара я дадоха точно на Моника, а си беше готов хит. Тази песен да я вземат днес Преслава или Галена - може да се получи нещо брутално. Версията на Моника е малко комична, иначе е готина. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ами Малина като я взе тая песен? И тогава имаше песни, които не трябва да пипат.

Какво ли ще стане сега ако някоя като Преслава, Галена или Софи Маринова направи нейна версия?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Ами Малина като я взе тая песен? И тогава имаше песни, които не трябва да пипат.

Какво ли ще стане сега ако някоя като Преслава, Галена или Софи Маринова направи нейна версия?

Версията на Малина е с най-як аранжимент - денс апокалипсис, версията на Карлеуша с най як клип:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Версията на Малина е с най-як аранжимент - денс апокалипсис, версията на Карлеуша с най як клип:

Тя Малинаж май има албум версия и клип версия на тая песен, защото в албума звучи много различно?

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DevilWish каза:

преди 10 минути, DevilWish каза:

Малина нищо не е взимала, тогава беше още тъпа кючекчиня, всичко беше благодарение на Токича, който и направи страхотни аранжименти и албум. Когато остана без него започна с мазните гьобеци. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, DanielPiliov каза:

600К за 1 година. Направо ми е жал, тези ги правеше за ден...

А тази песен е толкова добра...

Съгласен съм. Сега си я пуснах. Звучи като 25-милионен хит. Не мога да повярвам, че има само 600К. Тия цифри показват, че публиката тотално я е отеб**ала, а тя още е яка и прави много готини песни.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Таню Боев. Прилича на млад мъж с нескопосана перука.

това съм аз с перука от левчето и сютиен от Илиянци

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Balkandji1 каза:

Съгласен съм. Сега си я пуснах. Звучи като 25-милионен хит. Не мога да повярвам, че има само 600К. Тия цифри показват, че публиката тотално я е отеб**ала, а тя още е яка и прави много готини песни.

Тук фразата "мъж ли си или магия?" е посветена на теб.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза:

Как се казваше версията на Малина?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

:1000(29): И двете. Питай 20-годишния сервитьор, който забърсах на морето. А тук често злобите се възползваха от възрастта ми, за да ме засегнат. Е, как така съм дърт, пък 20-годишни ми връзват? :3fdb8960598fa63e:

Кажи им:

:3fdb8960598fa63e:

Мъжете остарят като виното, а жените като прясно мляко на 40 градусов пек.

Дори и в чалгата е така. Меди сега е 15 пъти по-секси, отколкото като дебютира.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

това съм аз с перука от левчето и сютиен от Илиянци

Да не си взимал и интервю на Гюр като репортерка на Сигнално жълто със същия сютиен? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Да не си взимал и интервю на Гюр като репортерка на Сигнално жълто със същия сютиен? 

Тогава бях без сютиен с цел самозащита. Ако Гюр понечеше да ме падне - щях да я нокаутирам с ц*ца.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Интересно как всички опищяха света за Диона, Дебора и Анелия (въпреки че Ана дори не е шофирала), а за този Димо Алексиев виждам главно позитивни коментари.

Поредното доказателство, че бабите и чичовците във Фейсбук са абсолютно невменяеми и не трябва да са морален компас.

Райна и Гло правилно ги нареждат на майка и леля.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, FikLena каза:

Кога в България ще има такъв концерт?

Например:

20 години Оцко?

20 години Ганев?

По-вероятно е да направят такъв на Фивос у нас. Пак почнаха с неговите кавъри.

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Интересно как всички опищяха света за Диона, Дебора и Анелия (въпреки че Ана дори не е шофирала), а за този Димо Алексиев виждам главно позитивни коментари.

Поредното доказателство, че бабите и чичовците във Фейсбук са абсолютно невменяеми и не трябва да са морален компас.

Райна и Гло правилно ги нареждат на майка и леля.

Сексизъм?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Пожелавам ти лицето и тялото на Карлеуша.

няма как да притежавам толкова тестостерон.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...