Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Bunn каза:

И това помня как тресеше цялата държава в продължение на месеци!

това - да. Стартира с някакви 160-170К за първото денонощие. След два поредни незадоволително справящи се сингъла и тук - дует с рандъм фалафел създател, гирос мейкър и дюнер окомплектовчик - вече я бяхме отписали. Но песента стана голям хит и сервира лонджевити на вюз и интерес.

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 минути, Гальо каза:

А защо продължение на "Пей сърце", нали след нея песен издадоха:

Или и те я забравиха🤒

Двете песни са различни. Маракеш не звучи като продължение на Пей сърце. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

това - да. Стартира с някакви 160-170К за първото денонощие. След два поредни незадоволително справящи се сингъла и тук - дует с рандъм фалафел създател, гирос мейкър и дюнер окомплектовчик - вече я бяхме отписали. Но песента стана голям хит и сервира лонджевити на вюз и интерес.

В началото бях мега разочарован от тази песен и я оплюх, ама след няколко месеца ме зариби и до ден днешен я слушам :D Хич не е зле

• Like 6
Сподели в други сайтове

Току що, Bunn каза:

В началото бях мега разочарован от тази песен и я оплюх, ама след няколко месеца ме зариби и до ден днешен я слушам :D Хич не е зле

И аз така.

А сега е с 16М тотално стрийминг. На първо слушане мислих, че ще забие на 2-3 милиона.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това е песен, която в началото изобщо не ми хареса, не я слушах и буквално звучеше като флоп, но след време ми допадна и я преоткрих. С времето си стана хит. 

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Гальо каза:

А защо продължение на "Пей сърце", нали след нея песен издадоха:

Или и те я забравиха🤒

Забележете еволюцията в лицето на Шимена. Тази обложка е от 2018 година, това е лице номер поредно, което тя смени, но все пак изглежда по-човешки и не толкова изпънато до неестественост, както е сега. А това е от 2011. Пълна селянка:

image.png.83cb26d8636d4af228c2cd2b2c7aa635.png

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Забележете еволюцията в лицето на Шимена. Тази обложка е от 2018 година, това е лице номер поредно, което тя смени, но все пак изглежда по-човешки и не толкова изпънато до неестественост, както е сега. А това е от 2011. Пълна селянка:

galena.jpg
artworks-000101938793-hcrxf5-t500x500.jp

лице 2012 + лице 2014 бяха топ.

Устата ѝ напоследък е добила застрашителни размери.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Забравяте, че остаряват. И няма как да изглеждат като едно време. Но и всички разкрасяващи индустрии ги бомбардират с оферти. И едната като се подложи и другите и те се решават. Преса отряза носа и всички топ имена я последваха. Между другото може би затова Анелия е на дъното.  И тя трябваше.

375-0000375368.jpg

Познайте я!

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

не знаех, че Галена е вдъхновила Корни Нинова за култовата ѝ фризура.

732a3d4db77c71b7604d289020455d52.jpeg

original.jpg

991-ratio-cecka-cacheva-biografiia.jpg

Всички се вдъхновиха оттук.

• Haha 3
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Забравяте, че остаряват. И няма как да изглеждат като едно време. Но и всички разкрасяващи индустрии ги бомбардират с оферти. И едната като се подложи и другите и те се решават. Преса отряза носа и всички топ имена я последваха. Между другото може би затова Анелия е на дъното.  И тя трябваше.

375-0000375368.jpg

Познайте я!

Наистина мяза на Анелия, но е по-симпатична версия.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

375-0000375368.jpg

Познайте я!

991-ratio-cecka-cacheva-biografiia.jpg

Всички се вдъхновиха оттук.

IMAGE_6792190_40_0.jpg

мая манолова - сeкс символът на българския парламент!

преди 11 минути, Balkandji1 каза:

original.jpg
тука е по-яка.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Коментирайте, че след тази песен не е излизал по-голям солов хит в попфолка, а дори самата тя трудно ще го надмине:

Очаквам тотален прием на 8 ноември - рожденият й ден!

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Danger. каза:

Коментирайте, че след тази песен не е излизал по-голям солов хит в попфолка, а дори самата тя трудно ще го надмине:

Очаквам тотален прием на 8 ноември - рожденият й ден!

Интересно колко гледания е натрупало след като Тайрович я кавърдиса?

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Интересно колко гледания е натрупало след като Тайрович я кавърдиса?

Тайрович й взе “Ти не си за мен”, тази е на Тияна, която помисли, че с кавъри на дискографията на Галена ще направи кариера, но с кавърите на Еуфория и Играй удари на камък .

Иначе песента сумарно май има над 60 милиона от видео, ремикси, изтрити и стрийминг, @Willy ги беше смятал преди година, нека пак да каже. За мен тая песен е по-голям хит от ВНЛ. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Andrew Cunanan. каза:

mitko-painera-bi-shuta-i-na-liubimkata-s

тука беше много яка. Не трябваше да пипа зъби, нос, скули и брадичка повече.

Тя носа май не си го е пипала последното десетилетие. Просто много отслабна.
А дори да му е правила нещо, изглежда добре и естествен. С Цура са единствените, които имат сполучливи ринопластики.

Всички други се окепазиха с тия турски хирурзи.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Така като напишат “концерт” и после си качат клипчета на някакъв баир обградени от циганета

IMG-8082.jpg

Дани синг, тая някаква нова ли е?

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...