Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, DevilWish каза:

На идола си - Елза Парини, но с тъмна коса.

Кралицата Елза е класа, това на снимката - ейса надуваема кекс кукла от неолита, датирана около 6500 година преди новата ера. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Изтрили са песента на Галин и Азис от Ютуб, заради авторски права уж😂

Според мен е заради скандално високия трафик на купени гледания, ама айде. То ще се разбере

• Like 2
  • Haha 4
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Гальо каза:

Според мен е заради скандално високия трафик на купени гледания, ама айде. То ще се разбере

Е, нали са ги платили и кредитирали коректно?

This video is no longer available due to a copyright claim by N.D.P. MUSIC SRL

WWW.ROMANIAN-COMPANIES.EU

N.D.P. Music Srl Romania tax code 18485570 is a company from Rojiste city, Dolj county. See phone, email, contact, financial data and more

Тия са румънци

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, KrasyoZlobarQ каза:

N.D.P. Music Srl Romania tax code 18485570 is a company from Rojiste city, Dolj county. See phone, email, contact, financial data and more

Тия са румънци

Най вероятно сега вече като са свалили песента, ще платят правата. Малко като Ток по тялото на Галена и още 2/3 случая. Пробвали са ако мине номера сигурно😃😃

• Like 1
Сподели в други сайтове

Кой беше писал вчера че Азис не е разпродал концерта, защото не е обявил гостите? 🥲

Галена също не е издавала кои ще се гостите. Даже от март не е качвала абсолютно нищо за концерта. Всичко е тайна, освен сцената и това го беше качила като "подарък" за тези от златния сектор, защото вип билетите се разпродадоха още първия ден.

Азис обиколи сто предавания, издаде че ще излиза по рокля и токчета, че ще пее стари песни, които с години не е пял, итн...

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Тия са румънци

Кой знае и “оригиналът” отде е краден

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Не ти ли е Рамбо вайб? :D Защо дъщеря му мяза на дъщерята на Пепа. 

85t3-WU49DY_UzGnI6r4hwC66qXi-Hed2DPzZjCG

Хаха, същото си помислих и аз когато видях снимката на Фики. Случайност или Фики е захождал на две места? Шегата настрани, но приликата е поразителна. 😁 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Гальо каза:

няма купени. песента си е ОГРОМЕН ХИТ... Слънчев бряг,Китен,Созопол,Приморско, навсяктде гърми.. На откриването на Сикретс Съни бийч пуснаха 3 пъти !

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Относно Галена, наистина удари на камък, но тя си има 22. Отделно ало, делта форс, ало база база. Преслава и Азис още не ме е грабнала, какчето очевидно е отчаяна. Пусна два мегахита, буквално пука всички патрони за да продаде концерта. 

"22:22" си е добре, стана си хит и наистина е от най-добрите песни за годината до момента. Отделно песните от албума си имат още живот и по участия се приемат повече от добре. Освен "Делта форс" много добре се приемат "Зиг-заг", "Ток по тялото" "Докторе" и "Неговата жена". "Запалката" също си е добър прием. Изобщо не е изпаднала от борда заради 1 дует, който не прави очакваните гледания. Онзи ден я чух надута от една кола. Различна песен е и аз уважавам това, че Галена непрекъснато експериментира и се старае да предложи нещо различно на фона на еднообразието в жанра. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Гальо каза:

Най вероятно сега вече като са свалили песента, ще платят правата. Малко като Ток по тялото на Галена и още 2/3 случая. Пробвали са ако мине номера сигурно😃😃

Няма начин, но всеки може да предявява претенции за авторски права в Ютюб стига да е стигнал 1000 последователи.

преди 33 минути, Stela каза:

Хаха, същото си помислих и аз когато видях снимката на Фики. Случайност или Фики е захождал на две места? Шегата настрани, но приликата е поразителна. 😁 

Миличка, нали си даваш сметка, че не Фики го е раждал това дете, за да сработи магията :D 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Stela каза:

Абе глупости говорите. Все едно Павел е платинено рус синеок швед.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Конди, кво мислиш за развитието на кариерата на Галена в последните 2 години?
Смяташе ли, че "Мъко моя" ще е по-голям хит и че ще изкара поне 2-3 песни от албума с по 20-30 милиона? След това "22:22"? А "Май бърдей"?

Искам анализ от теб. ❤️ 

Тотален упадък, като изключим големия й дуетен хит от миналата година "Делта форс", но тя издаде цял албум, оставаше да не се отчете с голям хит. Аз бях в Азия 2 месеца без комп и не съм следял развитието на жанра. Останах шокиран, като се върнах и видях, че песента за рождения й ден е зациклила на 700К за месец. Точно това коментирах с извънземните преди 3-4 дни и заключихме, че аз съм усетил overexposure-а на Галена още 2020-2021 година. Точно тогава започна да ме губи като фен, омръзна ми стила й и спря да ме впечатлява така, както правеше в предни години. Тук в началото ме мислеха за луд, тъй като в 2021 година тя изкара един от най-големите си соло хитове - "Ти не си за мен". Явно масовия слушател все още не му беше превтасало в устата от нея, но на мен - да. Ето, че отне 4 години образът й да покаже ясни знаци за изчерпване. Тия песни с 5-6 млн, тая за рождения й ден, невъзможността да изкара втори мега хит от чисто нов цял албум говорят за това. Пикът на Галена отмина. It's official.

• Thanks 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Няма начин, но всеки може да предявява претенции за авторски права в Ютюб стига да е стигнал 1000 последователи.

Миличка, нали си даваш сметка, че не Фики го е раждал това дете, за да сработи магията :D 

Намеква, че може Фики да е направил Палома 🤭

преди 22 минути, DarkChild каза:

Абе глупости говорите. Все едно Павел е платинено рус синеок швед.

Тя и Преса мяза на циганка. Чавето си мяза на нея. В началото биеше на мъжа й.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Тотален упадък, като изключим големия й дуетен хит от миналата година "Делта форс", но тя издаде цял албум, оставаше да не се отчете с голям хит. Аз бях в Азия 2 месеца без комп и не съм следял развитието на жанра. Останах шокиран, като се върнах и видях, че песента за рождения й ден е зациклила на 700К за месец. Точно това коментирах с извънземните преди 3-4 дни и заключихме, че аз съм усетил overexposure-а на Галена още 2020-2021 година. Точно тогава започна да ме губи като фен, омръзна ми стила й и спря да ме впечатлява така, както правеше в предни години. Тук в началото ме мислеха за луд, тъй като в 2021 година тя изкара един от най-големите си соло хитове - "Ти не си за мен". Явно масовия слушател все още не му беше превтасало в устата от нея, но на мен - да. Ето, че отне 4 години образът й да покаже ясни знаци за изчерпване. Тия песни с 5-6 млн, тая за рождения й ден, невъзможността да изкара втори мега хит от чисто нов цял албум говорят за това. Пикът на Галена отмина. It's official.

Коментирай коя е в пика си сега? Според мен Емануела е номер 1 от около година!

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...