Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Fast каза:

Не заплашвам, аз съм се решил, и наистина ще си тръгна. Това е финално. Влизам, виждам му ника, сещам се за гадости. Опитвам да го отдалеча от форума за малко, не получавам това, защото уж било емоционално заредено. Показвам данни, пак не можело да бъде доказано, нищо, въпреки че аномалията е слонът в стаята. Обръщам се към потребителите, те ми обръщат гръб. Всичко сочи, че ако остана, ще съм принуден да го виждам отново и отново, а за мен това е ментален стрес постоянно да виждам травматизатора си. Остава ми само да се махна. Не си тръгвам с лоши чувства, и съжалявам че ще го кажа, но просто не сте моите хора, ако не можете да разберете откъде идвам. 

Навсякъде в живота ни се налага да срещаме хора, които ни носят стрес и неганивни емоции. Мисля, че човек трябва лично за себе си да е по-силен от това и да се научи да се абстрахира. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Фаст, според мене не е редно това, щото всички имахме караници с други форумци ама с времето свикнахме, забравихме итн. Няма смисъл да го правиш по тоя начин. Казвам ти го като приятел.

• Like 5
Сподели в други сайтове

Нещата са различни, когато става въпрос за травми или микро травми. Свадата престава да бъде просто свада, когато навлезе в тази територия. Трудно е, да не кажа невъзможно някой да се възстанови от травматично изживяване в присъствието на причинителя, а прошката не е здравословна в такъв контекст, защото би означавало да приемеш, че може би си го заслужил, а това единствено в полза на причинителя, защото така хем си измива ръцете, хем връща травмираната страна в начална позиция. Почти сигурно е че ще се върна, ако/когато напусне, така че това не е сбогом, а довиждане.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

Нещата са различни, когато става въпрос за травми или микро травми. Свадата престава да бъде просто свада, когато навлезе в тази територия. Трудно е, да не кажа невъзможно някой да се възстанови от травматично изживяване в присъствието на причинителя, а прошката не е здравословна в такъв контекст, защото би означавало да приемеш, че може би си го заслужил, а това единствено в полза на причинителя, защото така хем си измива ръцете, хем връща травмираната страна в начална позиция. Почти сигурно е че ще се върна, ако/когато напусне, така че това не е сбогом, а довиждане.

Демек пак ще кесиш тук да следиш дали влиза 🤣🤣

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Всъщност кой е Lelqtian? Доста се пази и поддържа анонимност. Помня, че се беше появил изведнъж като поддръжка на Фокси преди време, но така и не се разбра кой е и какъв го дири. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Jake каза:

Всъщност кой е Lelqtian? Доста се пази и поддържа анонимност. Помня, че се беше появил изведнъж като поддръжка на Фокси преди време, но така и не се разбра кой е и какъв го дири. 

А ти па кой си

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Jake каза:

Не са свързани. Фокси е от Видин, а този от някакво софийско село. Влязъл, защото го е привлякла касапницата. Тази тема в бях правил, защото в Скандалите беше нетърпимо по онова време. Смятай. Даже не съм сигурен дали преди това е бил активен чалгар, или просто си е харесвал някоя песен чат пат, защото бях попаднал на стар негов Last.FM профил, където е слушал екслузивно метъл. Моята хипотеза е, че се е задържал, защото е бил твърде краен дори за MMORPG средите, нещо което се опита да предпише на мен, когато каза, цитирам: "Не искам да говоря от името на каквото и да е ЛГБТХДМИ общество, не се смятам за част от него, но не мисля че (дори те) заслужават да причисляваш форумското БХК към него"

Нека напомня, че цялото това нещо започна заради едно предполагаемо "лицемерие" от моя страна, който той обърна на смъртен грях.

Няма логика да овърстейваш на място, което не ти технически "родно".

Повечето от нас сме такива, които сме били залепени към фолк кабеларките от 3-4 годишни. Има и много 90тарски чалгари. Въобще всякакви OG фенове.

• Dislike 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

А ти па кой си

@lucas според мен, който уж съм бил изгонил от форума? Явно никъв ме няма по тоя параграф, дори последния, вживяващ се на врачка с отрицателна познаваемост, само плаши кучето със салам и още си кибичи тука ... 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

@lucas според мен, който уж съм бил изгонил от форума? Явно никъв ме няма по тоя параграф, дори последния, вживяващ се на врачка с отрицателна познаваемост, само плаши кучето със салам и още си кибичи тука ... 

Яко

• Love 1
Сподели в други сайтове

Е всичко може да стане до шести.

Но той ако имаше достойнство, щеше да си тръгне сам, дори ако резултатите са циментирани в негова полза. Първо, няма такъв или поне пресен случай, където някой да е вдигнал ръце от обикновен потребител. Второ, обвиненията не са непризнати, а просто неразследвани, т.е. не излиза "невинен" от това. Трето, ако съм прав че фундаментално не е чалгар, какъв е смисълът така да се простира на място, където няма покритие? Аз дори и да се махна сега, знам че мога да се върна все едно нищо не е било, защото в края на деня съм чалгар във форум за чалгари. А той какъв е наистина?

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Е всичко може да стане до шести.

Но той ако имаше достойнство, щеше да си тръгне сам, дори ако резултатите са циментирани в негова полза. Първо, няма такъв или поне пресен случай, където някой да е вдигнал ръце от обикновен потребител. Второ, обвиненията не са непризнати, а просто неразследвани, т.е. не излиза "невинен" от това. Трето, ако съм прав че фундаментално не е чалгар, какъв е смисълът така да се простира на място, където няма покритие? Аз дори и да се махна сега, знам че мога да се върна все едно нищо не е било, защото в края на деня съм чалгар във форум за чалгари. А той какъв е наистина?

Туи и з@ теби c@ утн@cя.

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

Всъщност, резултатът от анкетата не е толкова дефинитивен, защото поне десетина души са се въздържали. т.е. мнението е по-скоро разделено. Въпреки това, продължавам да не виждам смисъл да оставам, и последните дни направих стъпки да си взема каквото ми трябва като съдържание, преди да натисна бутона за излизане. Считано от неделя, аз няма да използвам този акаунт повече, поне на този етап.  Благодаря на всички за приятните мигове през годините. Тези, които поддържат контакт с мен знаят къде да ме намерят. 

В началото бях оприличил Lelatian с Пеевски, но след като зърнах Ризова онази вечер ми се стори че е повече като Тошко. Не намери нищо нередно в думите си за младите лекари, когато му беше изчетен безкрайния му списък с цинизми мълча като пън, не смогна да се извини искрено, и обяви че няма да си подава оставката, въпреки че уврежда имиджа на партията си. Това се разигра и тук по един или друг начин. Съвсем в реда не нещата е някой, който подкрепя този модел на поведение да ми подвиква "чиба" и прочие. Ето това представляват той и по-твърдите му поддръжници като asylum или Andrew Cunanan, за които имах по-добро мнение преди.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...