Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Bunn каза:

Щото ми се е спало и не съм прочел въпроса 😂 Мислех, че е “Трябва ли да бъде баннат” и съм сложил “не”, чак сега прочетох какво пише точно 😂 ако можеш, го промени на “да”

И аз за малко да гласувам така, нарочно го е извъртЕл, да ни подведе! Ключ и бан за автора на есето!

преди 2 часа , THE IIconic каза:

Ти май много скучаеш 

Напекло го е

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

По принцип пълната липсата на разкаяние е най-големият червен флаг, който трябва да вземете под внимание, защото всеки обикновен човек, когато е обвинен в подобни неща, щеше да бъде поне малко нервен.

Реакцията му бе меко казано плашеща.

"гнида" -> "няма за какво да се разкайвам" -> "ще почна пак да ти обръщам внимание"

Онези, които съзнателно причиняват болка (физическа, психологическа ☑️, емоционална ☑️), но го рационализират са фундаментално опасни.

Какъвто и да съм, алармената ми система не е счупена, и знам за какво говоря.

Гласувайте внимателно.

• Ooo 2
Сподели в други сайтове

Имаш нужда от дълга почивка.

Да не говорим, че банове във форум, в който всекидневните потребители са доста намалели към днешна дата, е смехотворно. Вместо да се задържат потребители и да се привличат нови, нека да се банват. 

А и говориш за неща от преди сто години, дето никой не се вълнува. Не искам да звуча лошо, ама… 

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Каква е ползата за да се задържат потребители като него? Ако след толкова години продължавам да изпитвам дискомфорт от присъствието му, това трябва да ви говори достатъчно. Пък и ако е натресник от MMO средите, какво губим? Да се връща там, откъдето е дошъл..

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, DarkChild каза:

Какво е ММО?

Игри от тип World of Warcraft, Starcraft и тем подобни. Написал съм в първия пост защо смятам че вайбовете са несъвместими.

Моята хипотеза е, че си е помислил "ако жанрът се води лек, значи и хората са леки, съответно ще ме търпят, какъвто и да съм" Трябва да правим разлика между онези, които сме тук по валидни причини като любов към музиката или интерес към индустрията, и такива, които използват форума като последно убежище. Ако не беше толкова нагъл да ме тормози с години, въпреки че едва ли е в най-изгодната позиция, сигурно щях да си замълча за това.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Fast каза:

По принцип пълната липсата на разкаяние е най-големият червен флаг, който трябва да вземете под внимание, защото всеки обикновен човек, когато е обвинен в подобни неща, щеше да бъде поне малко нервен.

Реакцията му бе меко казано плашеща.

"гнида" -> "няма за какво да се разкайвам" -> "ще почна пак да ти обръщам внимание"

Онези, които съзнателно причиняват болка (физическа, психологическа ☑️, емоционална ☑️), но го рационализират са фундаментално опасни.

Какъвто и да съм, алармената ми система не е счупена, и знам за какво говоря.

Гласувайте внимателно.

преди 10 часа , Fast каза:

Каква е ползата за да се задържат потребители като него? Ако след толкова години продължавам да изпитвам дискомфорт от присъствието му, това трябва да ви говори достатъчно. Пък и ако е натресник от MMO средите, какво губим? Да се връща там, откъдето е дошъл..

щом изпитваш дискомфорт, игнорирай, блокирай или се омитай оттука

преди 9 часа , Fast каза:

Игри от тип World of Warcraft, Starcraft и тем подобни. Написал съм в първия пост защо смятам че вайбовете са несъвместими.

Моята хипотеза е, че си е помислил "ако жанрът се води лек, значи и хората са леки, съответно ще ме търпят, какъвто и да съм" Трябва да правим разлика между онези, които сме тук по валидни причини като любов към музиката или интерес към индустрията, и такива, които използват форума като последно убежище. Ако не беше толкова нагъл да ме тормози с години, въпреки че едва ли е в най-изгодната позиция, сигурно щях да си замълча за това.

Той е фен на много певици, но ти е угодно да извърташ. Манипулатор, но не изкусен

преди 57 минути, THE IIconic каза:

Да се маха! Само натоварва останалите 

Създава ми дискомфорт. Да бега оттук!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

Той е фен на много певици, но ти е угодно да извърташ. Манипулатор, но не изкусен

Никога не съм го виждал да коментира по същество. Все плюе или иронизира нещо. Още когато се присъедини, киснеше постоянно в тогавашната касапница, т.е. темата за Камелия и Десислава. Ще дам един пример, дето е малко банален. В Сигнално Жълто се наблягаше на чалгата, съответно Вулева със сигурност е слушала песните и гледала клиповете и концертите, за да има материал за раздумка. Но това прави ли я ентусиаст? Не. Мисълта ми е, ако е инвестиран главно в MMO, но прекарва толкова време тук, има нещо съмнително, щото дори играчите там имат граници.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bunn каза:

Значи след още няколко песни на Фики ще има тема и за моя бан 🤣

Ако искаш собствена тема, поздрави го с песни на Ванчето, тя му е по-голяма любимка :D 

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Bunn каза:

Не ме вълнува кой кого слуша, да не съм им къщата + това е едва втория или третия човек от 2012, с когото някога съм имал проблем. Аз съм търпелив човек. Прагът при мен е гигантски. Ако точно аз изпищя срещу някой, не е добър признак, и това трябва да е ясно.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bunn каза:

Той дискриминира дебели хора и цигани, подиграва се на музикални вкусове, изобщо 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , THE IIconic каза:

Той и Емануела недолюбва 😂😂😂

Анатема! Никакъв чалгар не е, щом никого не харесва! Пришълец от ММО средите!

#ключ

#бан

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 23.06.2025 г. от 6:36, Gerganafen каза:

Нали Фаст щеше да създава ново пространство, където всички "защитници на Лелята" щяхме да сме с предварителен бан, кво стана🤣

Всъщност тази анкета ми дава добър бенчмарк, защо ако някога тръгна да правя нов проект, едва ли ще използвам тази потребителска маса като основа. Последното нещо, от което бих имал нужда в една моя общност са хора с унищожителен майндсет или такива, които са склонни да защитават/извиняват подобен тип поведение. Има огромна разлика между стерилно поведение и емоционална безопасност, а хуморът и съобразителността не са взаимно изключващи се качества. Това, което искам не е невъзможно. Просто вие се показахте като конформисти, за съжаление.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Fast каза:

Всъщност тази анкета ми дава добър бенчмарк, защо ако някога тръгна да правя нов проект, едва ли ще използвам тази потребителска маса като основа. Последното нещо, от което бих имал нужда в една моя общност са хора с унищожителен майндсет или такива, които са склонни да защитават/извиняват подобен тип поведение. Има огромна разлика между стерилно поведение и емоционална безопасност, а хуморът и съобразителността не са взаимно изключващи се качества. Това, което искам не е невъзможно. Просто вие се показахте като конформисти, за съжаление.

Колко пъти ще цитираш 3-те ми коментара в темата? Вярно ти е МНОГО скучно и се чудиш по кой стар пост да напишеш ферман. Опитваш се да възродиш темата, но и този път каузата ти удари на камък. "Лелята" както и всички други си живеят живота, само ти мислиш постоянно за Леля Ан и Рамания. На колко си? 20, 30? Вземи направи нещо в живота си, стига само форумски глупости.

• Thanks 3
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Gerganafen каза:

Колко пъти ще цитираш 3-те ми коментара в темата? Вярно ти е МНОГО скучно и се чудиш по кой стар пост да напишеш ферман. Опитваш се да възродиш темата, но и този път каузата ти удари на камък. "Лелята" както и всички други си живеят живота, само ти мислиш постоянно за Леля Ан и Рамания. На колко си? 20, 30? Вземи направи нещо в живота си, стига само форумски глупости.

То анкетата е тръгнала за никъде. Какво да й възраждам? Аз съм почти приключил с този форум. Пълно разочарование от страна на модератори, сега и потребители. Потресен съм.  Не мога да съществувам в среда, която не признава страданието ми, и отказва да премахне агресорът ми.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...