Jump to content

Симона - Катинара

Препоръчани коментари

Ама много ми прилича на "Муза" на Галин. Аз такъв тип песни харесвам и Симона ми допада най-много от Алфа мюзик. Отново добро попадение! Хубава песен, интересен клип, закачлив и свеж текст, точно песен за предстоящия сезон. 

Сподели в други сайтове

Защо не са написали че е фючъринг с патока Доналд? Със сигурност щеше да предизвика повече интерес отколкото като соло проект на никому неизвестна труженичка от народа. 

Сподели в други сайтове

Секси хит! :heart:Само можеше да е малко по-дълга, примерно кулминация с припева с повече аутотюн на гласа и после пак нормално. Не знам защо почнаха да пускат песни под 3 минути.

Сподели в други сайтове

Супер еееее ! Браво! 

Това в клипа Астор ли е? 

Само Галин може да одобри римуването на “катинара“ с “катинара“ 

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, fengergana каза:

ку рвенски хит!!!

явно мами е идолка на Сими с пол денс и клипове в клетки, а може и изгубена дъщеря!!!!!

Мила, да не станеш като Фокси, за когото неговата Кама е най-гига фактор в чалгата 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gerganafen каза:

Секси хит! :heart:Само можеше да е малко по-дълга, примерно кулминация с припева с повече аутотюн на гласа и после пак нормално. Не знам защо почнаха да пускат песни под 3 минути.

То защо тая и другите Тройнции пускат песни изобщо винаги е било въпрос на дневен ред, но като са почнали, нека песните са под 30 секунди. Тъкмо ще пуснат повече за евентуалните им фенове? И ще може да ги завъртят в рекламните блокове. 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Karma93 каза:

Мила, да не станеш като Фокси, за когото неговата Кама е най-гига фактор в чалгата 

не знам кой е фокси

очевидно е,че просто се шегувам и изобщо не ме интересуват премиери,гледания и т.н все пак да не съм им сестра!!!

тук съм да си търся мъж и намерих няколко!!!!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

1. Никой няма да изтърпи тоя оцет повече от 2 мин

2. Който се прежали и му хареса, ще пусне бърже пак и ще натрупа гледания, както аз на Егати мацката на Фики.

П.С. Тая квичи на умрело…

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...