Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 9 часа , MizerMusic каза:

Май е Джена, краката са направо едно към едно! 🤣

InCollage_20250627_232219220.png

Човек да не си снима краката, и по тях ще го познаете. Баси Хорейшотата сте.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Mr. Greshen каза:

Бях се размечтал за дует с Преса…..

Не е ли слаба много като за Анелия?

Може ли да е Алисия?

Супер много си личи, че е Джена. Алисия никога няма да облече такъв парцал за начало, нейния стил е 500 пъти по-различен. 

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

От 27.06.2025 г. от 8:10, pacho каза:

Те хората сън не спят и чакат РД на Прес, че да й пратят честитка... някои си имат работа и задължения.

че коя им е най-важната мисия в живота?! Естествено, че да светят в отразената от звезда № 1 в чалгата светлина.

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Може да е Гюр, нали @WindWalkerMonk разправяше как нейната версия на "деБелите манастири" тресяла кръчмите.

Такъв дует, макар и закъснял с един четвърт век, би ми се понравил повече, отколкото с Джена. Но би имало сблъсък на интереси за звученето, защото Гло ще иска песента да е възможно най-класна (еднаква с предните 350), а ДС - да е колкото може по-мазен кючек.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SG каза:

Такъв дует, макар и закъснял с един четвърт век, би ми се понравил повече, отколкото с Джена. Но би имало сблъсък на интереси за звученето, защото Гло ще иска песента да е възможно най-класна (еднаква с предните 350), а ДС - да е колкото може по-мазен кючек.

Дует между Гюр и Пресли би бил интересен.

Айде на "тесноГЪРДО-то мислене"

WWW.FACEBOOK.COM

🤔 Чели ли сте Буковски? 👇 Напишете в коментарите! . . . #starreporters #смях😂 #прайд #чарлсбуковски.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Дует между Гюр и Пресли би бил интересен.

Айде на "тесноГЪРДО-то мислене"

WWW.FACEBOOK.COM

🤔 Чели ли сте Буковски? 👇 Напишете в коментарите! . . . #starreporters #смях😂 #прайд #чарлсбуковски.

Дует на Дес с Преси е едно от най-желаните неща сред чалга феновете от години, какви са тия Джени, Алисии и т.н.:sneaky2: Макар че с Али биха си отивали.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза:

Човек, писал съм ти съвсем други неща. Фасончета и настроенийца и провокацийки някъде другаде. Не знам дали ти пука, щото някои хора имаме проблеми и хора в болници, вие тука се надпреварвате да цитирате тоя-оня и да се дракате и да коментирате скучните нови песни на Глория. Айде марш, че ми писна! Дърпай!

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Писал съм на теб лично, защото сме имали някаква комуникация преди, но ти реши пак да превъртиш. Мадам, някъде другаде. Нищо не мятам, не ме вълнуват нови песни, нито ходя по участия и концерти на Глория на тоя етап. Смятам, че ти е в повече свободното време, и не само на теб. Албена Вулева стайл не ти отива, казах ти го и полудя и взе да се заяждаш с мен, а до оня ден нищо ти нямаше. Благодарност и разбиране не съм и очаквал. Жалко, че съм те мислил за по-нормален от другите. За твойте 100 години тия фази не са ок. Пробвай да блеснеш другаде, щом на никого не му пука за форума. Със здраве и хубав ден, репетирай за концертите на Софка!

Редактирано от Stela
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, adorable каза:

Писал съм на теб лично, защото сме имали някаква комуникация преди, но ти реши пак да превъртиш. Мадам, някъде другаде. Нищо не мятам, не ме вълнуват нови песни, нито ходя по участия и концерти на Глория на тоя етап. Смятам, че ти е в повече свободното време, и не само на теб. Албена Вулева стайл не ти отива, казах ти го и полудя и взе да се заяждаш с мен, а до оня ден нищо ти нямаше. Благодарност и разбиране не съм и очаквал. Жалко, че съм те мислил за по-нормален от другите. За твойте 100 години тия фази не са ок. Пробвай да блеснеш другаде, щом на никого не му пука за форума. Със здраве и хубав ден, репетирай за концертите на Софка!

Should i care?
I don't think so.

Очевидно е, че АЗ БЛЕСТЯ, щом ти се опитваш да ползваш моите затапки (безуспешно) и светиш с отразената от мен светлина. И тях се опитваш да си присвоиш както онази корица на книга, която ти направих преди 200 години и за която не съм получил и стотинка. Държа да подчертая, че не желая по никакъв начин да я използваш, и ако го направиш въпреки моето несъгласие - ще си потърся правата по съдебен ред. 😘

Аз ако съм на 100, ти си на 100 000 - ся вярно, че 91-ви набор са с единия крак в гроба, а с другия на пътеката на пенсионното осигуряване, ама да си на 35+ и да нямаш работа, семейство и дом - ами пълен провал, sorry not sorry. Ама така са повечето фенки на Гюргул - намират утеха само в пайетената ѝ пола от Илиянци, поради невъзможността да изградят свой собствен живот! 😘 

• Wow 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Преси, Мала и Камзи са честитили рождения ден на някаква тяхна фенка. Благотворителки!
image.png.e8d4d49934a39e75ab780728ee72cee9.png

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Преси, Мала и Камзи са честитили рождения ден на някаква тяхна фенка. Благотворителки!
image.png.e8d4d49934a39e75ab780728ee72cee9.png

Гале, Мила - може би са били съквартирантки като са допълзели до София, или им е перяла дрехите, докато са били заети. Благодарни женици!

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jake каза:

Бърз въпрос.!

Не съм бил в НДК от много години.. На балконите вижда ли се нещо? Искам да купя за подарък билети по 30 лв за София? Заслужава ли си и вижда ли се нещо от там? 

Купи си бинокъл. Гледам че много хора имат.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Lelqtian каза:

Като са почнали да включат и оня хамстер по-прясна Деса, както и бивша Десислава Джин Стоев. Десислави от всички страни обединявайте са! 

Пропусна терминаторките Джорджия (Клати-Фесова) и Джоанна (Химичката Меринджейка).

Spoiler

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , SG каза:

Тогава ще четем постове как Деса няма кино да прожектира филмите на Гюр тракториста ... 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

“Бъркате ме с Бритни от другия клас“

В евентуален римейк ще се пее “Бъркате ме със Сабрина от другия клас“

Тая песен ме кефи, не знам дали е била хит, но тук Петра е избягала от стила си и звучи модерно за времето, в което е издадена.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Stela каза:

Павел не може ли поне на такова събитие да се облече елегантно... Жена му с токчета и официална рокля, а той с кецовете и късите гащи..грам стил и естетика няма. 

Това не е официална рокля, бе, Стеле 🤭

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

image.png.420e5a52e548fc0bd60de6ecebdebe11.png

Размаза с гледаемост, Галин и Азис, Преслава и Галена - да се учат!

Тя нарочно сере по много тв версии накуп, та да има оправдание що не са гледани. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...