Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Ох… едно и също се дъвче и не знам как не ви омръзна.

Моята Принцеса, Окадар, Лудница, Делта Форс, Мръсница - хитове които тресяха държавата. Ако не сте разбрали че са били хитове, вероятно проблема е във вас.
И дори не бих го категоризирал към евентуалното ви остаряване защото съм виждал лелички и чичовци по механите, които избухват на тези песни.

Просто вие сте си наумили че от жанра нищо не става и няма хитове, и не приемате нищо друго като истина.

Концерти няма защото (както вече е коментирано милион пъти) дискотеките ги изместиха.
Общата посещаемост на дискотеките надхвърля концертните зали и хората не са усетили липса от това да виждат чалга изпълнителите на живо. 
Феновете си виждат любимците почти всяка седмица и оставят сметка в заведенията на тройна стойност от билет за концерт.

Спонсори има бол. Всеки чалгар през ден пуска спонсорирани сторита. Целият им живот е финансиран от покани да рекламират нещо. Почивки, заведения за хранене, хотели, дрехи, клиники, спа центрове и тн тн тн. 
Поп изпълнителите са тези които нямат реални спонсори. Набутани са навсякъде само и единствено с връзки.

Дари, Михаели и Молци нямат нищо друго освен концертите. Нямат ежедневни ангажименти, нямат клубове и дискотеки. Нормално е като направят някакво участие на живо веднъж на сто години да си съберат феновете от всички околия на едно място. 
И въпреки това пак им се налага да раздават безплатни билети като ненормални.

Аз лично видях много по-голям отзвук от концерта на Преслава, в сравнение с концертите на гореспоменатите. Въпреки че Преслава пее на живо всяка седмица. Което още повече потвърждава че чалгата буди далеч по-голям интерес от поп музиката в България.

Ако Говорим за песни,които се пеят и по кръчмите и се знаят и от 40+

ВНЛ 
+

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, fengergana каза:

Ако Говорим за песни,които се пеят и по кръчмите и се знаят и от 40+

ВНЛ 
+

В случая визирах песни от миналата година, но иначе да - има си чалга песни от последните 5 години, които са познати и на по-възрастните.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, LuboKurov каза:

това помним ли го?? :D Зареди ми се в тубата. След първото пускане - тотално съм забравил, че е излизало.

Мйекащия късокракчо ако беше разпределил тези песни в цялата година и имаше правилна стратегия, можеше да направи нещо от тях... Сега отидоха в боклука. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mr. Greshen каза:

Много е красив, време е да направи поне един хит.

WWW.INSTAGRAM.COM

716 likes, 22 comments - alexx_robov1 on June 26, 2025: "Мале много е жега 🤯".

Бебе - да, Хит - не.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Чалгата не че не произвежда хитове, просто се консумират само на определени места. И са едногодишни. Това идва от тесния таргет, за който са предназначени. Никой не им е виновен, че си изгубиха разнообразната аудитория и съсипаха концертната традиция. Видя се, че без спонсори никой от тях няма да се бръкне сам, за да направи нещо качествено. Дълги години чакаха наготово. Попаджиите просто имат по-културна и постоянна публика. И там хитовете не са кой знае колко вечни вече. "Повече", "Разкажи ми приказка", "Любов като небе" на Миро", "Дишам" на Екимова, тук-там някой хит и на другите и това е... Да не би някой да помни "Кво не чу" на Дара? Ден до пладне е и там. Не са като хитовете на Дони, Каризма, Антибиотика, Стоян Михалев... Така е и в световен мащаб, всеобща криза е.

Чалгарите имат предимствата да са канени по сватби и предавания, но вече на корпоративни партита се викат и много народни и поп-естрада изпълнители. Там им е основният доход. Чисто като престиж обаче по-солидните спонсори избягват да инвестират в чалга продукция, не е модерно - разберете го, а и бизнесите си пазят резерви за себе си. Има някакви кампании, но инфлуенсърските истории в инстаграм не са кой знае каква реклама. Чалгата просто си изгуби от стойността и имиджа.

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Че какво толкова против него би имала Галена, ако не броим, че я изпревари с онзи кавър. Тя е работила с почти всички мъже в чалгата.

преди 24 минути, Emanuela.Carey каза:

"Беше яко зарибена по песен на Галена" - подмазването му вече е тъжно за гледане. Толкова пък да не разбира, че тя не иска да има общо с него.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Karma93 каза:

Че какво толкова против него би имала Галена, ако не броим, че я изпревари с онзи кавър. Тя е работила с почти всички мъже в чалгата.

Ами явно е било доста повече от “изпреварване” след като самата Доника потвърди, че има проблем между тях. 
Галин махна частта “с Галена на Хавана” от “Парата Ако Хвана” когато я пее по участия.
А и е много вероятно Галена да го е блокирала в инстаграм защото лайковете му са изчезнали от старите ѝ снимки.

Така че изведнъж от нищото да я включва пак в текстовете си и да се мазни… ами жалко е. 
Именно защото тя е правила дуети с почти всички мъже в чалгата би трябвало да му светне лампата, че нарочно пропуска него.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , pacho каза:

Извинявай, ама коя песен е станала хит, дето да тресе държавата?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Mr. Greshen каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Галин се мазни на Галена прекалено много. Сложи бездарната Доника във Алфа само и само да угоди на Галена. Колко зле трябва да бъдеш за да те изгонят от Алфа и  Мегастар.Най-бездарната певица от новото поколение. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Mr. Greshen каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

С тия ризки, прилепнали дънки и костюмчета прилича на Мартин Елвиса на моменти

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

С тия ризки, прилепнали дънки и костюмчета прилича на Мартин Елвиса на моменти

Помислих, че ще кажеш Веско Маринов.

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Предпочитам 100 пъти да ида концерт на Галена, отколкото на поп мумии като Любен Киркоров, Гафа, Дара Пишкабара, на Ива Екимова снаха ѝ и Папи Транс, които нито имат кариера, нито хитове, нито майките им са се осведомили, че са ги родили. Аман от Гюра фенове недоволни от чалгата и възхваляващи селския просташки поп, който е тотален флоп.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Предпочитам 100 пъти да ида концерт на Галена, отколкото на поп мумии като Любен Киркоров, Гафа, Дара Пишкабара, на Ива Екимова снаха ѝ и Папи Транс, които нито имат кариера, нито хитове, нито майките им са се осведомили, че са ги родили. Аман от Гюра фенове недоволни от чалгата и възхваляващи селския просташки поп, който е тотален флоп.

Марш да си подмиеш вкуса в 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , LuboKurov каза:

това помним ли го?? :D Зареди ми се в тубата. След първото пускане - тотално съм забравил, че е излизало.

тези двамцата ще се борят за дебют на 2025, дано пуснат още някоя друга песен до края на годината.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, LuboKurov каза:

Марш да си подмиеш вкуса в 

не знам как можете да се кефите на такава стерилна и скопена музика кат попа. Айде, че Глора излъчва стерилитет - ясно, що нейните умират по Люба Киркорова, ама останалите....?

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

не знам как можете да се кефите на такава стерилна и скопена музика кат попа. Айде, че Глора излъчва стерилитет - ясно, що нейните умират по Люба Киркорова, ама останалите....?

И аз не знам. Сигурно тая година съм слушал 1-2 поп песни общо на рипийт. Но те не са в мейнстрийма. Но да ходиш на концерт на вокални деградета... 

Разбирам да е Софка, дето е бетон. Видях видеото от 2001. Ами тая не е мръднала грам вокално. Това е истински талант. Не като гаргите Кама и Кати. Че и Галя е сред тях вече. Често ми излизат клипове от нейни участия в Тикток - потресаваща.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, LuboKurov каза:

И аз не знам. Сигурно тая година съм слушал 1-2 поп песни общо на рипийт. Но те не са в мейнстрийма. Но да ходиш на концерт на вокални деградета... 

Разбирам да е Софка, дето е бетон. Видях видеото от 2001. Ами тая не е мръднала грам вокално. Това е истински талант. Не като гаргите Кама и Кати. Че и Галя е сред тях вече. Често ми излизат клипове от нейни участия в Тикток - потресаваща.

Аз и за Софка съм си взел билет и май съм единствения оттук!

• Love 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...