Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 26 минути, Willy каза:

Премести датата, 100 гости и накрая:

Screenshot-20250614-211451-Chrome.jpg

Мило, ще дойдеш ли, ако Андреа направи голям концерт?

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мило, ще дойдеш ли, ако Андреа направи голям концерт?

Аз бях на нейно участие миналата година и никога повече! 😖

• Haha 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , xroflx9 каза:

Че тя въобще участвала ли е? Аз нямам спомен. 
Иначе да,същото място е. Дори тя го каза

Чух че промърмори нещо за Митко Пайнера, но не я разбрах, а не ми се връщаше, защото го гледах на ТВ.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Чух че промърмори нещо за Митко Пайнера, но не я разбрах, а не ми се връщаше, защото го гледах на ТВ.

Че им направИл концерт на същото място, ма днешният бил по-готин.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Може би най-скандалния момент в този прайд е че изпълни "Лоша" докато по същото време контра парада е бил обграден с попове. Не знам търсен ефект ли е било, но няма по-звучен среден пръст от това. :D

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Може би най-скандалния момент в този прайд е че изпълни "Лоша" докато по същото време контра парада е бил обграден с попове. 

Поредното доказателство, че Андреа е гений! 

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Може би най-скандалния момент в този прайд е че изпълни "Лоша" докато по същото време контра парада е бил обграден с попове. Не знам търсен ефект ли е било, но няма по-звучен среден пръст от това. :D

При положение, че в БПЦ сигурно има повече LGBTта, не би ли трябвало поповете да са при Андреа, а не на парада на традиционното християнско семейство.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Olay каза:

При положение, че в БПЦ сигурно има повече LGBTта, не би ли трябвало поповете да са при Андреа, а не на парада на традиционното християнско семейство.

Споменаването на православието в конституцията е една от главните причини БПЦ да имат толкова влияние върху политическите решения, а те опонират на прайда откакто съществува. Всички знаем за Баба Гуси, но това не им пречи да правят мизерии на гей и транс/небинарните хора.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Премести датата, 100 гости и накрая:

Screenshot-20250614-211451-Chrome.jpg

Да се отказва вече. Нищо няма да напълни. При постоянна смяна на датата - губи предходни. Аз бих се отказал още след първата отмяна. Поне прави 5-10 участия на месец.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, LuboKurov каза:

Да се отказва вече. Нищо няма да напълни. При постоянна смяна на датата - губи предходни. Аз бих се отказал още след първата отмяна. Поне прави 5-10 участия на месец.

По кърища и седенки, на хонорар лев и петдесет с ДДС. Не съм видял някоя реномирана и лъскава дискотека да я е поканила.

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Можеше да забие "Употребена" със слогана "НЕ БЪДЕТЕ УПОТРЕБЯВАНИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!"

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

ударих едно око на концерта на Прайда. С превъртания... до 2рия час само Елизабет ми е позната.

А тя е тотална некадърница. Яка песен, но слаб вокал. 

Андри... пияна, малко размърда умрЕлата публика. Като гледам повечето люде заобикаляха тази пародия на концерт. Приличен микс иначе. И бис получи тая маймуна хахах

истерия по Мила Роберът, малиии...

Мара Илиева отишла като Мортиша с ветрило дето не пусна докрая. Изглеждаше като спусната на случаен принцип.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, LuboKurov каза:

ударих едно око на концерта на Прайда. С превъртания... до 2рия час само Елизабет ми е позната

Да, сложиха новите изпълнители в началото и беше скучно.

Иначе тази Елизабет е кралица на селф-промото. Сама си наложи най-големия хит в ТикТок. 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, LuboKurov каза:

ударих едно око на концерта на Прайда. С превъртания... до 2рия час само Елизабет ми е позната.

А тя е тотална некадърница. Яка песен, но слаб вокал. 

Повръща ми се вече от тая песен. Подложен съм на музикален тероризъм!!!!!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...