Andrew Cunanan. Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 26 минути, Willy каза: Премести датата, 100 гости и накрая: Мило, ще дойдеш ли, ако Андреа направи голям концерт? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Мило, ще дойдеш ли, ако Андреа направи голям концерт? Аз бях на нейно участие миналата година и никога повече! 😖 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 the moment when the icon was born 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Преди малко едни тийнове се филмират на песни на Меди на една пейка и пеят в хор 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Анди на прайда по време на "Дай ми всичко" - "Вземи ми ц*ците" 🥰 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 56 минути, Andrew Cunanan. каза: тог@в@ не уч@cтв@ з@р@и Цуре. Ето го отговора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 2 часа , xroflx9 каза: Че тя въобще участвала ли е? Аз нямам спомен. Иначе да,същото място е. Дори тя го каза Чух че промърмори нещо за Митко Пайнера, но не я разбрах, а не ми се връщаше, защото го гледах на ТВ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 2 минути, Fast каза: Чух че промърмори нещо за Митко Пайнера, но не я разбрах, а не ми се връщаше, защото го гледах на ТВ. Че им направИл концерт на същото място, ма днешният бил по-готин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Визир@ 20 години Пайнер, преди 15 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Може би най-скандалния момент в този прайд е че изпълни "Лоша" докато по същото време контра парада е бил обграден с попове. Не знам търсен ефект ли е било, но няма по-звучен среден пръст от това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 2 минути, Fast каза: Може би най-скандалния момент в този прайд е че изпълни "Лоша" докато по същото време контра парада е бил обграден с попове. Поредното доказателство, че Андреа е гений! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 8 минути, Fast каза: Може би най-скандалния момент в този прайд е че изпълни "Лоша" докато по същото време контра парада е бил обграден с попове. Не знам търсен ефект ли е било, но няма по-звучен среден пръст от това. При положение, че в БПЦ сигурно има повече LGBTта, не би ли трябвало поповете да са при Андреа, а не на парада на традиционното християнско семейство. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 4 минути, Olay каза: При положение, че в БПЦ сигурно има повече LGBTта, не би ли трябвало поповете да са при Андреа, а не на парада на традиционното християнско семейство. Споменаването на православието в конституцията е една от главните причини БПЦ да имат толкова влияние върху политическите решения, а те опонират на прайда откакто съществува. Всички знаем за Баба Гуси, но това не им пречи да правят мизерии на гей и транс/небинарните хора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Обичам да е лятооооооооооооооооооооооооооооооооооооо 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 2 часа , Willy каза: Премести датата, 100 гости и накрая: Да се отказва вече. Нищо няма да напълни. При постоянна смяна на датата - губи предходни. Аз бих се отказал още след първата отмяна. Поне прави 5-10 участия на месец. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 3 минути, LuboKurov каза: Да се отказва вече. Нищо няма да напълни. При постоянна смяна на датата - губи предходни. Аз бих се отказал още след първата отмяна. Поне прави 5-10 участия на месец. По кърища и седенки, на хонорар лев и петдесет с ДДС. Не съм видял някоя реномирана и лъскава дискотека да я е поканила. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Живко Добрев feat. Цветелина Янева - “Чао, Чао” - Coming soon 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Еми кво, готова е за концерт в Арената 1 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Можеше да забие "Употребена" със слогана "НЕ БЪДЕТЕ УПОТРЕБЯВАНИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!" 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Еми кво, готова е за концерт в Арената дано е останала доволна от приема на публиката заслужава да е щастлива❤️ 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 4 часа , pacho каза: АЙДЕ НА СУДЖУЦИТЕЕЕЕ. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 41 минути, Emanuela.Carey каза: Еми кво, готова е за концерт в Арената Ти ли я саботира завистнице?????? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 ударих едно око на концерта на Прайда. С превъртания... до 2рия час само Елизабет ми е позната. А тя е тотална некадърница. Яка песен, но слаб вокал. Андри... пияна, малко размърда умрЕлата публика. Като гледам повечето люде заобикаляха тази пародия на концерт. Приличен микс иначе. И бис получи тая маймуна хахах истерия по Мила Роберът, малиии... Мара Илиева отишла като Мортиша с ветрило дето не пусна докрая. Изглеждаше като спусната на случаен принцип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 7 минути, LuboKurov каза: ударих едно око на концерта на Прайда. С превъртания... до 2рия час само Елизабет ми е позната Да, сложиха новите изпълнители в началото и беше скучно. Иначе тази Елизабет е кралица на селф-промото. Сама си наложи най-големия хит в ТикТок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 15 минути, LuboKurov каза: ударих едно око на концерта на Прайда. С превъртания... до 2рия час само Елизабет ми е позната. А тя е тотална некадърница. Яка песен, но слаб вокал. Повръща ми се вече от тая песен. Подложен съм на музикален тероризъм!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари