Runevski Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 От 9.06.2025 г. от 19:46, Andrew Cunanan. каза: “С Даниел Ганев работя почти от начало на кариерата ми” Ама те започват да работят на единадесетата и година от дебюта От 8.06.2025 г. от 10:16, asylum каза: Хит на годината! Закъснял, но заслужен реванш, задето по същото време Преса и отмъква “Дума за вярност” 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 1 час, Wild_Style каза: Мила пусна хита на лято '25 Дай му дай му не го мъчи! Айдибатибатибатишеф ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 1 час , Just_Me каза: Ама не е на живо заради феновете си, а да цъка хазартни игри с Фънки Чудно! Мен ме кефи да го виждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 9 минути, Sunlight каза: Мен ме кефи да го виждам. Да ти дадем адреса му в София? Често може да го виждаш 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 15 минути, Just_Me каза: Да ти дадем адреса му в София? Често може да го виждаш София е твърде далече. По-лесно ще е да го кандърдисаме да се премести у Бургас 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Синът на Емануела с огромен успех, признаха го във „Форбс“ HOTNEWS.BG Горещи новини @Emanuela.Carey Емануела дали би ме одобрила за снаха????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 1 минута, xroflx9 каза: Синът на Емануела с огромен успех, признаха го във „Форбс“ HOTNEWS.BG Горещи новини @Emanuela.Carey Емануела дали би ме одобрила за снаха????? Не. Минавала си Динев и Елвиса повече от веднъж! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 30 минути, Lelqtian каза: София е твърде далече. По-лесно ще е да го кандърдисаме да се премести у Бургас Той строи къща в Ахтопол, скоро ще й е близко 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Поне не го е пъхнала в еклера по погрешка. От другаде щеше да се чува. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 ХИТ! 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 @DevilWishhttps://www.instagram.com/stories/andji.official/3654173268584673907?utm_source=ig_story_item_share&igsh=N3F5N3o5M2lwNzk4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: КИТ! Поправка 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Обявиха последния участник на прайда. Досетих се преди 2 месеца, когато пусна Избери себе си. Освен Андреа, Мила Роберт и нея, май няма да има други интересни изпълнители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 57 минути, Fast каза: Обявиха последния участник на прайда. Досетих се преди 2 месеца, когато пусна Избери себе си. Освен Андреа, Мила Роберт и нея, май няма да има други интересни изпълнители. Прайдовете вече не са на мода в целия свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 7 часа , xroflx9 каза: Синът на Емануела с огромен успех, признаха го във „Форбс“ HOTNEWS.BG Горещи новини @Emanuela.Carey Емануела дали би ме одобрила за снаха????? цигле!!! по-добре да ме лашка тотиния помияр!!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 21 минути, DarkChild каза: Прайдовете вече не са на мода в целия свят. Специално в България имаха тотално обратен ефект. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Как сте, пандишпанчета ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Камен на мами е качил как пее Болка в минути. Очакваме права да го препикае и да се отървем от него!!!! @GSA 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 1 час, DarkChild каза: Прайдовете вече не са на мода в целия свят. По обясними причини, има проблеми с финансирането и спонсорствата, но каузата винаги ще си струва, независимо кой е в белия дом, или какво е тренди в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 50 минути, Thecranfan каза: Специално в България имаха тотално обратен ефект. Не е вярно. С всяка година, все повече българи го приемат за нормално. В съседна Гърция дори разрешиха еднополовите бракове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 преди 44 минути, fengergana каза: Камен на мами е качил как пее Болка в минути. Очакваме права да го препикае и да се отървем от него!!!! @GSA Мами е време да смаже с летен хит, както го направи през 2018 с “Бразилка”. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 Димана - Любов неизживяна Единствения кредитиран като автор е Павлин Петков 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 35 минути, Emanuela.Carey каза: Димана - Любов неизживяна Единствения кредитиран като автор е Павлин Петков Димитричка има един от най-приятните гласове и най-хубавите балади, но това е флоп 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 8 часа , Fast каза: Не е вярно. С всяка година, все повече българи го приемат за нормално. В съседна Гърция дори разрешиха еднополовите бракове. Вярно е, разбира се. Дори Елза Парини тия дни в интервю се обяви срещу прайда, защото влошавал ситуацията на хомосексуалистите у нас. Българинът е консервативен, но слабо заинтересуван. Хомосексуализма обича тишината, тъмнината и спокойствието. И по някаква причина либералните тъпаци решиха хем да насочат прожекторите към гейовете, хем да дразнят тези, които обикновено не им дреме за това кой с кого спи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 14 Report Сподели Публикувано Юни 14 преди 8 часа , GSA каза: Мами е време да смаже с летен хит, както го направи през 2018 с “Бразилка”. не съм била права,скъпа мами даже е репостнала и коментирала!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари