xroflx9 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 1 час , DarkChild каза: Ми докладвай, де. Защо чакаш на останалите? Опитах,но не ми приеха сигнала,защото не съм бил този,който държи правата 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 11 минути, fengergana каза: видях го на живо наскоро, още по-женствена швестерка е, не е мой тип!!!! Все на такива да ти върви!!! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Току що, xroflx9 каза: Все на такива да ти върви!!! току що ми пожела цял живот да съм с теб!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Току що, fengergana каза: току що ми пожела цял живот да съм с теб!!!! Two bottoms dont make a top 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Author Report Сподели Публикувано Юни 6 Саня Армутлиева се съюзи топ звезди от попфолка, вече са в каталога на „Вирджиния Рекърдс“ | Signal.bg SIGNAL.BG Саня Армутлиева вече не е мениджър само на изпълнители от попмузиката. Музикалната индустрия не е това, което беше, а разделение и свирепи войни между поп и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Глава ли го боли? Нюхът на Токича за млади изпълнители е пословичен. Айвар и тази млада Лейди Леля са показателни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 2 часа , Fast каза: Винаги си остава любимата ми попаджийка. Много е яка Лора, има много пауър в гласа й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Глава ли го боли? Няма пари за маска като Гъбин. Да му изрежем една от картон? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 5 минути, asylum каза: Няма пари за маска като Гъбин. Да му изрежем една от картон? Картона няма ли да му трябва за спане и под моста, надали има клиенти какъвто и занаят да упражнява? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 5 минути, Lelqtian каза: Картона няма ли да му трябва за спане и под моста, надали има клиенти какъвто и занаят да упражнява? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Не съм гледал, но мога да предположа какво е казала... Обичам да ми е хубаво, над нещата съм аххах 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Анелия: Мен ме харесват хората извън поп фолка. ??? Миличка, това беше преди 20 години. Сега си една от многото чалгарки. Анелия: С годините толкова много работя със себе си. Анелия: Просто трябва да се забавлявам Анелия: Не се приемам насериозно. Анелия: Работя със себе си на 40 години. Анелия: Много внимателно ползвам думите. Мале, мале... не мога. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Author Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 1 минута, Jalena каза: Анелия: Мен ме харесват хората извън поп фолка. ??? Миличка, това беше преди 20 години. Сега си една от многото чалгарки. НАД НЕЩАТА СЪМ! Те не съществуват! Друг да искам - ти луд ли си? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Андреа ще пее на Sofia Pride 1 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 15 минути, Jalena каза: Не съм гледал, но мога да предположа какво е казала... Обичам да ми е хубаво, над нещата съм аххах Липсва ѝ... хит и успех в кариерата. В последните години копае дъното. Преди беше в топ 3, сега е в топ 333. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 13 минути, Jalena каза: Анелия: Мен ме харесват хората извън поп фолка. ??? Миличка, това беше преди 20 години. Сега си една от многото чалгарки. Анелия: С годините толкова много работя със себе си. Анелия: Просто трябва да се забавлявам Анелия: Не се приемам насериозно. Анелия: Работя със себе си на 40 години. Анелия: Много внимателно ползвам думите. Мале, мале... не мога. "Може ли само да намалим музиката, защото ме разконцетрирва... почвам да мисля" 04:47 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Липсва ѝ... хит и успех в кариерата. В последните години копае дъното. Преди беше в топ 3, сега е в топ 333. Чак толкова зле не е, просто беше много по-успешна. Не е изпаднала като Гюр и Ванча примерно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 последната ѝ соло песен, която ме кефеше бе: след това рие дъното с упорство. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 От 5.06.2025 г. от 20:24, Gerganafen каза: Анелия - Обичай ме, Обичам те Гергана - Без теб не мога, Без теб Анелия - Искам те, Искам те, полудявам 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: последната ѝ соло песен, която ме кефеше бе: след това рие дъното с упорство. Xum AHa/\uq 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 1 минута, asylum каза: Xum AHa/\uq Това можеше да се слуша повече, ако беше пуснато лятото с летен клип. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Току що, borisslav1 каза: Това можеше да се слуша повече, ако беше пуснато лятото с летен клип. 3uMeH Xum! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Author Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 3 минути, asylum каза: Xum AHa/\uq Една от любимите ми песни за 2024. И "Буря" беше яка.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Току що, asylum каза: 3uMeH Xum! Летен хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари