DevilWish Публикувано на вчера в 05:36 Report Сподели Публикувано на вчера в 05:36 Правила: 1. В темата се пише само за българска музика, в това число фолклор, поп, рок, рап и поп фолк музика. Именно затова темата е "поп-фолк", а не попфолк или поп фолк, както правилно се изписва. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано вчера в 06:11 Report Сподели Публикувано вчера в 06:11 Песента вече е в YouTube Music Нещо яко е като я надуеш. 🥳💥💥💥💥😍 А на Коце нищо няма да му казвам как да си живее живота. Той не обича да му казват какво да прави. Забавлявайте се на песента, че живота е кратък. Точно това му е хубавото на Коце- забавен, готин, усмихнат, всеки поздравява дори и на улицата. Само, който не е бил в неговата компания не знае колко добър е и как може да ти даде съвет. С тази песен много искам да го видя пак по морето. При Коце ли си, не ти се иска да си тръгнеш. То е някаква магия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 06:25 Report Сподели Публикувано вчера в 06:25 Яша! Сутрешна гимнастика! 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано вчера в 07:26 Report Сподели Публикувано вчера в 07:26 преди 1 час, asylum каза: Яша! Сутрешна гимнастика! Клип на годината! 🥰 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 07:59 Report Сподели Публикувано вчера в 07:59 преди 33 минути, Grinch каза: Клип на годината! 🥰 В началото сякаш се прозява 😍 И туй си го бива - много виртуозно става към средата! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 08:16 Report Сподели Публикувано вчера в 08:16 Почваме ли месеца с хитово хитов хит? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано вчера в 08:47 Report Сподели Публикувано вчера в 08:47 Честит празник, милички! ❤️❤️❤️ 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 08:56 Author Report Сподели Публикувано вчера в 08:56 Честит Празник! И нека виждаме Глория с все по-шикозни прически като тази в стил Сашо Роман! 😘 1 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 09:02 Report Сподели Публикувано вчера в 09:02 преди 46 минути, Lelqtian каза: Почваме ли месеца с хитово хитов хит? Липсва ми клипът! 😭 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 09:43 Report Сподели Публикувано вчера в 09:43 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано вчера в 10:09 Report Сподели Публикувано вчера в 10:09 забравих да открия темата с хит: РАЙНА 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано вчера в 10:10 Report Сподели Публикувано вчера в 10:10 20М за Горчиво! 🧡 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано вчера в 10:12 Report Сподели Публикувано вчера в 10:12 @FolkEmpire мило, от коя песен е краднато тук? сигурен съм че припевът го имаше в изпълнение на жена ама дали арабско или румънско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 10:40 Author Report Сподели Публикувано вчера в 10:40 Емануела за Мартин! @Emanuela.Carey ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 10:54 Report Сподели Публикувано вчера в 10:54 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 11:16 Report Сподели Публикувано вчера в 11:16 преди 35 минути, DevilWish каза: Емануела за Мартин! @Emanuela.Carey ❤️ Изгледах го, Емо ги измете Но пък за Джия нищо лошо не каза 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 11:19 Author Report Сподели Публикувано вчера в 11:19 Току що, Emanuela.Carey каза: Изгледах го, Емо ги измете Но пък за Джия нищо лошо не каза И Мартин и Мартина ги занули направо! Евала! Между другото и аз харесвах Даниела. Какво лошо има в това да търсиш сигурност в отношенията си? Човека с когото си трябва да ти помага и да може да разчитате един на друг. Големи моралисти. Всички бяха на страната на Мартин. Емануела: "Мартин на мен НИКОГА не ми е бил любов. Приех го като някакво спасение" 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 12:14 Report Сподели Публикувано вчера в 12:14 Оф, стига сте ни занимавали вече с тия глупости за разни лелки и чичковци 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 12:54 Author Report Сподели Публикувано вчера в 12:54 Виктор Русинов е в компанията на Данна Пирянкова. 23 май · · Обвързан с/ъс Данна Пирянкова 23 май 🤣 Баба Данче си хвана ЕРГЕН! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 12:56 Report Сподели Публикувано вчера в 12:56 преди 2 минути, DevilWish каза: Виктор Русинов е в компанията на Данна Пирянкова. 23 май · · Обвързан с/ъс Данна Пирянкова 23 май 🤣 Баба Данче си хвана ЕРГЕН! Та тя може да му е баба 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 13:10 Report Сподели Публикувано вчера в 13:10 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано вчера в 13:14 Report Сподели Публикувано вчера в 13:14 преди 2 часа , DevilWish каза: Емануела за Мартин! @Emanuela.Carey ❤️ Изгледах го и ми хареса как го разобличава, но го направи с прекалено голяма злоба. Очаквах да каже поне едно положително нещо за него, но това бяха 70 минути хейт и клюкарстване. Първо казва, че не следи Ергенът и не й пука за него, а после се оказва, че знае всички епизоди наизуст + е гледала подкастите на Мартин Аз не видях Мартин да каже нещо за нея нито в ефир, нито в подкаста си. Голяма защитница на Даниела, но ако тя и Мартин бяха продължили като двойка след предаването, щеше да я ненавижда още повече. Водещата пък е тотал щета , тъпо парче е и ме напрегна повече с това “да, да, да, точно така, мхм, така е” 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 13:47 Report Сподели Публикувано вчера в 13:47 преди 29 минути, Danger. каза: Аз не видях Мартин да каже нещо за нея нито в ефир, нито в подкаста си. В предаването я е споменавал повече от веднъж и то с доста подигравателен тон. Да не говорим че продуцентите специално са поканили Мартина именно с цел подобна провокация. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 13:49 Report Сподели Публикувано вчера в 13:49 преди 34 минути, Danger. каза: Изгледах го и ми хареса как го разобличава, но го направи с прекалено голяма злоба. Очаквах да каже поне едно положително нещо за него, но това бяха 70 минути хейт и клюкарстване. Първо казва, че не следи Ергенът и не й пука за него, а после се оказва, че знае всички епизоди наизуст + е гледала подкастите на Мартин Аз не видях Мартин да каже нещо за нея нито в ефир, нито в подкаста си. Голяма защитница на Даниела, но ако тя и Мартин бяха продължили като двойка след предаването, щеше да я ненавижда още повече. Водещата пък е тотал щета , тъпо парче е и ме напрегна повече с това “да, да, да, точно така, мхм, така е” Нека хейти, нека кълне! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 13:49 Author Report Сподели Публикувано вчера в 13:49 преди 33 минути, Danger. каза: Изгледах го и ми хареса как го разобличава, но го направи с прекалено голяма злоба. Очаквах да каже поне едно положително нещо за него, но това бяха 70 минути хейт и клюкарстване. Първо казва, че не следи Ергенът и не й пука за него, а после се оказва, че знае всички епизоди наизуст + е гледала подкастите на Мартин Аз не видях Мартин да каже нещо за нея нито в ефир, нито в подкаста си. Голяма защитница на Даниела, но ако тя и Мартин бяха продължили като двойка след предаването, щеше да я ненавижда още повече. Водещата пък е тотал щета , тъпо парче е и ме напрегна повече с това “да, да, да, точно така, мхм, така е” Да и това, което ми хареса, че говореше с факти. Водещата е някакъв психолог, но по-интересното е дали ако Мартин е срещу нея ще казва "Да, точно така" или ще влезе в спор с него? Да не се окаже нещо като Емилия Стоянова. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.