Emanuela.Carey Публикувано на преди 11 часа Report Сподели Публикувано на преди 11 часа Музика: Теди Александрова и Даниел Ганев Текст: Емануела, Теди Александрова, Александър Попов и Петър Петров Аранжимент: Даниел Ганев 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Топ песен!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Бруталка е, ще гърми Доколкото знам демото е било по-скандално и в последния момент са го променили 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 11 часа Author Report Сподели Публикувано преди 11 часа Поезия, феминизъм, културно наследство! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Мега яка песен и много различно звучене за Ганев, супер е! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Най-накрая ПЕРФЕКТНА песен за тази година! Това е най-яката песен до този момент! Харесвам песни точно с такава музика, а и гласовете им си пасват. Всичко е на ниво! Емануела тази година е с двете най-яки песни, но тази е още по-добра! ❤️❤️❤️❤️❤️ Много по-яка е от "Окадар" и "AMG истерия" и "Дърпай ме" събрани заедно! ХИТ! ❤️❤️❤️ 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Друго е когато четирима мислят текст, получава се нещо феноменално. Песента е гърмеж. Браво на уличниците. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Влюбен съм в тази песен, най-после нещо в стил идолката! 😍😍 Музиката не ми харесва, но може да се преживее, текста и изпяването са прекрасни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Тази песен е топ хит Но текста мега тъп. Трябваше да е в къчена в канала на пайнер... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Мене па не ма грабна беееее. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Това ако съм надрусан и пиян в дискотеката ще полудея на него много различно за тях,чак се учудих 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Брутален хит! Музиката е топ, браво на Ганев! Дано почне да прави повече такива денс песни! Това в дискотека ще гърми яко! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Добре че нещо различно пускат, а не поредната с еднакво звучене. За момента не ме зариби. Малко ми напомня на Алисия и Сарит Хада с това "Аааааа". Албанският вокал е гаден, да бяха вкарали инструмент. Видеото щеше да е много яко ако имаше някаква хореография и танц в него, вместо да обикалят като мухи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Браво за различното звучене. Просто трябва да експериментират. Иначе не ме хвана от първо слушане. Не знам дали ще повторя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Турски хит на годината! Лидерки! Царици! Императрици! МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ! ❤️❤️❤️❤️ 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа Тетрахит!!! Половината статисти си ги поръчах за през нощта!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа Топ песен! Браво на Александрова!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 27 минути, xroflx9 каза: Тетрахит!!! Половината статисти си ги поръчах за през нощта!!! къде да намеря социалните им мрежи ?!?!?!?! искам всички от 2:08!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, fengergana каза: къде да намеря социалните им мрежи ?!?!?!?! искам всички от 2:08!!! Ще им смогнеш ли на всички? 🤣 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 2 минути, fengergana каза: къде да намеря социалните им мрежи ?!?!?!?! искам всички от 2:08!!! Двама от тях са ми познати мило!!! Мий се и идвай!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, Bunn каза: Ще им смогнеш ли на всички? 🤣 даже ще са ми малко след това което съм правила в Гърция и Испания!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа Близнаците са рецепционисти във фитнеса, в който тренирам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 4 минути, fengergana каза: даже ще са ми малко след това което съм правила в Гърция и Испания!!!! Ти си истински пример за всяка себеуважаваща се мръсница!!! 😜 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, ANGEL каза: Близнаците са рецепционисти във фитнеса, в който тренирам тях не ги искам,нелицеприятни са!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, fengergana каза: тях не ги искам,нелицеприятни са!!! Аз бих ги приютила за през нощта!!! Хвърлила съм им око още откакто участваха в клипове на Алфа!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.